|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Oskarzenie o zle wydana reszte
Kochane Moje, Moja mama pracowala u siebie w sklepie w niedziele. Przyszla klientka zrobila zakupy i dala idealna sume tak jak bylo na paragonie. WYszla ze sklepu i po chwili przed sklepem zaczela "studiowac" paragon. Wrocila i stwierdzila Mojej mamie ze dlaczego nie wpisuje ile dostala od niej pieniedzy?. M0ja mama mowi ze umie na piechote i nie potrzebuje a po drugie dostala taka sum e jaka byla na paragonie. Pani stwierdzila jej ze dala 20 zl a nie 10 zl i zrobila jej awanture na trzy fajerki/ Moja mama stwierdzila ze nie zbiednieje i chciala jej oddac te 10 zl. A Pani stwierdzila ze dopieor byla wkosciele i nie chce miec grzechu. Dzis bylam ja na zmianie i nasz apracownica. Do naszej pracownicy po poludniu ta Pani przyszla i zaczela gadac na Moja Mame ze nie oddala jej 10 zl irp. Zaczela ją dziwnie oskarzac. Co mam zrobic ? jesli przyjdzie > co robic w takiej sytuacji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oskarzenie o zle wydana reszte
Cytat:
powiedz, że dysponujecie zapisem z kamer na korzyść pracownika ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W asie zabawne bylo idealnie , czyli ewidentnie Pani chciala wyłudzic te 10 zl. , ale sam fakt postawa tej babki mnie przeraza, bo pojdzie taka w swiat i z Mojej Mamy zrobi oszustke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
robi sie podliczenie kasy i nie ma problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Chciala moja mama ale ta Babka podejrzanie stwierdzila ze nie ma takiej potrzeby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli przyjdzie znowu, powiedz, że w sklepie jest monitoring i wszystko pięknie widać.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.