|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szukam zurnali o modzie <Vouge..itp>
szukam zurnalow a takze gazet poswieconych modzie nikoniecznie nowych moga byc starsze nawet bardzo stare sprzed kilkunastu lat jak cos to piszcie chetnie siem wymienie za kosmetyki piszcie czego oczekujecie na wymiane jestem owarta na propozycje pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: szukam zurnali o modzie <Vouge..itp>
Mma duzo Avanti,Cosmopolitana,Dzie wczyny,bravoGirl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmmm... "Elle" i "Twoj styl" napszcie jakie macie numery i zjakich lat i miesiecy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam francuski VOGUE, włoską gazetę AL, parę francuskich Figaro czy jakoś tak i mnóstwo Glamour i Cosmopolitan, napisz jeżeli jesteś zainteresowana, najchętniej na PW, bo wątki rzadko przeglądam
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja mam takie:
-,,Gala''- 3szt -,,Wprost''-1szt -,,Polityka''1sz -,,Newsweek''-1szt -,,Przekrój''- 1szt -,,Pani''-2szt -,,Oliwia''- 3 szt -,,świat Nauki''- 3 szt -,,Zwierciadło''-1szt -,,Viva''-9 szt -,,Twój Styl''- 7szt -,,cosmopolitan''- 1 szt -,,Filipinka''- 14 szt (prenumerata ![]() trawy'' + kalendarz
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a co ze mną?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.