|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Do Femme Banale :) Cudny róż!![]() Pozwoliłam sobie wkleić tu Twoje zdjęcie z innego wątku ![]() ![]() ![]() A tak poza tematem: miałam już wcześniej dopisać się do wątku, w którym zamieszczałaś swoje nowe fotki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Do Femme Banale :) Cudny róż!
Rzeczywiscie roz sliczniutki
![]() Choc oczywiscie zawsze mozna sie sugerowac, ale dobierac indywidualnie ![]() To moje zdanie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
<font color=blue> Witaj Margo!
![]() No to sie strasznie ciesze, ze Ci sie moje nowe wcielenie podoba, podnioslas mnie ta opinia na serduchu! Dziekuje! ![]() A jesli chodzi o roz ktory mam na zdjeciu, to jest to roz Max Factora, ktory dostalam w prezencie od kuzynki z Australii! ![]() Ale mysle, ze w Polsce tez bedzie... Kuzyneczka pracuje w perfumerii w Australii (!) i gdy przyleciala do Polski (znajac moja makijazowa pasje) przywiozla mi cala paczke roznistych kosmetykow. ![]() Roz ten nazywa sie: MAX FACTOR, NATURAL BRUSH - ON, SATIN BLUSH, FARD A JOUES FINI NATUREL, kolor: <font color=red> MULBERRY/MURE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tak... Różyk jest prześliczny! Czy myślicie, że może to być róż, którym umalowana jest modelka na fotce poniżej? A jeżeli nie, to który to może być odcień różu Max Factor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Femme, czy mogłabyś mi podać link do wątku z Twoim nowym wcieleniem? Chętnie sobie pooglądam resztę fotek; na tej wyglądasz bardzo ładnie
![]() Pozdrowienia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
OBEJRZYJ NA FORUM PLOTKOWYM, WATEK "NASZE ZDJECIA"!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
młodaa napisał(a):
> Rzeczywiscie roz sliczniutki ![]() > Choc oczywiscie zawsze mozna sie sugerowac, ale dobierac indywidualnie ![]() Ja też jestem Jesionką, jak Femme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FEMME*BANALE napisał(a): > <font color=blue> Witaj Margo! ![]() > No to sie strasznie ciesze, ze Ci sie moje nowe wcielenie podoba, podnioslas mnie ta opinia na serduchu! Dziekuje! ![]() > A jesli chodzi o roz ktory mam na zdjeciu, to jest to roz Max Factora, ktory dostalam w prezencie od kuzynki z Australii! ![]() > Ale mysle, ze w Polsce tez bedzie... > Kuzyneczka pracuje w perfumerii w Australii (!) i gdy przyleciala do Polski (znajac moja makijazowa pasje) przywiozla mi cala paczke roznistych kosmetykow. ![]() ![]() ![]() ![]() > Roz ten nazywa sie: MAX FACTOR, NATURAL BRUSH - ON, SATIN BLUSH, FARD A JOUES FINI NATUREL, kolor: <font color=red> MULBERRY/MURE On jest chyba lekko połyskujący ![]() ![]() Trufla napisał(a): > Tak... Różyk jest prześliczny! Czy myślicie, że może to być róż, którym umalowana jest modelka na fotce poniżej? A jeżeli nie, to który to może być odcień różu Max Factor? Wygląda bardzo podobnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No muszę się tu wtrącić i powiedzieć - Femme - wyglądasz bosko!!!! Oglądam zauroczona... po prostu miodnie
![]() ![]() ![]() Buziaki dziewczynki ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Femme,czy to chodzi napewno o ten,do ktorego zalaczam link?
http://www.maxfactor.de/face/blusher...5f78471351c5b3 Wyglada super,ale na stronie MF kolorek jest jakby ciemniejszy,moze masz ciemna karnacje i na twojej twarzy nie jest tak widoczny? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
<font color=blue> No, dziekuje wam dziewczynki za dobre slowa, ciesze sie bardzo, ze sie Wam podobam
![]() ![]() Smoczyco, a moze zalaczysz jakies swoje zdjecie w makijazu???? Bardzom ciekawa... A! A o jakie "blyszczenie" pytasz? ![]() Becia, tak, tak, to ten sam roz, jako dowod zalaczam fotke. No, ja nie mam ciemnej karnacji (zeby!) jasniutka, tak zwana "krew z mlekiem", a rozu tego uzywam lekkim musnieciem oby ino... Edytowane przez FEMME*BANALE Czas edycji: 2006-06-13 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Smoczyca napisał(a):
> A ja jestem tez jesienią, ale jakąś taką dziwnawą - mam włosy ciemnoblond z miedzianym rudawym połyskiem, zielone oczy ale tak bardzo jasną skórę że wpada w zdecydowanie chłodny odcień - zdecydowanie pasują mi podkłądy z kropelką różowego pigmentu. Bo może Ty Wiosenką jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ładny odcień różu wg mnie to CEDAR ROSE Avonu. Jest idealny dla takich jak ja bladeuszy, niby róż ale subtelny, neutralny (nie typowo chłodny). Idealnie zgrywa się z moimi naturalnymi rumieńcami. Jak uda mi się znaleźć fotkę to Wam wkleję.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To ten ostatni.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Droga Femme, nie dorobiłam sie jeszcze żadnej cyfrówki, a że nienawidzę sobie fotek robic, to i ciężko u mnie o jakieś zdjęcia
![]() ![]() ![]() Do Margo - a ciort jeden wie, jaki ja typ jestem ![]() ![]()
![]() |
#15 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Famme...ślicznoto
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.