![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co robicie w wolnym czasie?
Hej dziewczyny
![]() Od wielu lat jestem zapalonym sportowcem i prawie każdy wieczór spędzam na treningach ![]() ![]() ![]() ![]() A co wy robicie w domu po pracy? (poza sprzątaniem, zmywaniem naczyń etc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co robicie w wolnym czasie?
Cytat:
![]() - czytam relacje z podróży, opisy konkretnych miejsc, szukam promocji podróżniczych - mega dużo czasu na to tracę; - czytam różne artykuły o swoich zainteresowaniach, śledzę kilka różnorodnych tematycznie portali, czytam wiadomości z kraju i świata; - dbam o siebie (maseczki, peelingi, kremy itd.) - to też sporo czasu zajmuje; - uczę się języka angielskiego; - słucham muzyki, szukam nowych inspiracji muzycznych; - oglądam filmy przez internet; - czytam książki; - czytam prenumerowane czasopisma; - przeglądam Wizaż; - gram w grę 2048 notorycznie ![]() Aktywności poza domem nie dodaję, bo jak widzę, jesteś trochę 'uwiązana'. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wymieniam czynności, które nie wymagają wielkiego wysiłku
![]() - oglądam seriale - czytam książki - uczę się angielskiego - przesiaduję na Wizażu - maluję paznokcie ![]() I niestety tyle, bo za dużo tego wolnego czasu nie mam, a w weekendy łazimy gdzieś lub jeździmy z TŻtem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pani Mizantrop
|
Oglądam filmy, seriale, czytam książki, czytam wiadomości (nie oglądam telewizji, a lubię być na bieżąco), wizażuję, czytam blogi kulinarne, gotuję.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
- siedzę na kompie ( jak teraz
![]() - czytam książki i gazety - robię sobie mini SPA w łazience - sprzątam ![]() ![]() to wtedy jak jestem sama ( tj. TŻ jest w pracy, a ja mam wolne), tak to kisimy się we dwoje, bo raźniej ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- siedzę na necie
- czytam książki - bawię się z psem - robię jedzenie - oglądam seriale w sumie nuda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
W takim całkiem wolnym czasie:
Surfuję po necie + "siedzę na" tym forum (zahaczając o KWC). Oglądam seriale i filmy. Czytam. Piszę recenzje. Rzadziej (finanse): chodzę po sklepach, do kina, na kręgle. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- U mnie w sumie również, ale taka fajna nuda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przede wszystkim czytam/gram
chodzimy do teatru, chociaz ostatnio nie ma na co pichcę w kuchni internet - głównie buszuje po ksiegarniach. raz w tygodniu robie sobie spa w domu (mikro, maseczki, parafina na dlonie i stopy itp- zajmuje nawet kilka godzin). sprzatam. Uwielbiam tak samo jak pichcenie w kuchni ![]() zakupy, uwielbiam je robic. Spozywcze rowniez ![]() a weekendy - najczesciej sa to wycieczki. Odkad zrezygnowaliśmy z telewizji mam o wiele wiecej czasu, a oglupialalych seriali/programow mi w ogole nie brak. Zdecydowanie wole radio. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2014-07-22 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Marszałkini II RP
|
- internet, głównie Wizaż i Twitter
- piszę bloga - czytam książki i gazety - uczę się języków - znam kilka, ale staram się oglądać/czytać w tym języku i szlifuję te, których znajomość nie jest perfekcyjna - sprzątanie, spotykanie się ze znajomymy, zakupy, spacery, ale to już nie wtedy kiedy się jest unieruchomioną. Choć czasu nie mam zbyt dużo, bo praca zajmuje mi większość czasu i wolnego mam mało, mam wolny zawód. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
- czytam książki po angielsku
- piekę (może to polubisz skoro gotowanie nie sprawia Ci przyjemności) - oglądam YouTube też po angielsku - sprzątam ![]() - zapraszam znajomych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Książki, seriale i spacerki.
Pracuję od niedawna, więc z mojej perspektywy praca w 5/7 tygodnia to już jest dosyć przepakowany czas. ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
zielony stworek
|
Ja uwielbiam przesiadywać przy komputerze i mogę tak cały dzień praktycznie z przerwami na rower,spacer, zakupy itp i nie widzę w tym nic złego. Do tego jeszcze jakiś serial obejrzę (choć się nie wciągam,ostatni regularnie oglądany to był Czas Honoru ).
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zasiedzenie
|
w takim caaałkiem wolnym czasie to:
- przerabiam i szyję ciuchy; kiedyś namiętnie dziergałam na drutach i na szydełku, ale już nie mam do tego cierpliwości - robię różne rzeczy do domu - oglądam filmy i seriale - czytam, przeglądam różne strony w internecie, oglądam informacje, siedzę na wizażu - szukam nowych przepisów i rozwijam się kulinarnie :P - sprzątam gruntownie, pozbywam się niepotrzebnych rzeczy - wystawiam ogłoszenia
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyslane przez tapatalk 2 Edytowane przez chwast Czas edycji: 2014-07-30 o 00:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Piszę bloga
Nadrabiam zaległości książkowe Robię sobie "tydzień/dzień" piękności Jak już mi się meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega nudzi to pogram w coś na Xboxie Jeśli mam wolne kilka godzin, biorę się za jakiś pracochłonny przepis na danie, którego nie mam czasu zrobić np. w środku tygodnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak na razie daję sobie radę, umawiam się prawie codziennie ze znajomymi, trochę się poprawianiem 'urody' zajęłam (dzisiaj idę na kriolipolizę z groupona czy czegoś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiepsko, bo ścięgno dalej boli i obawiam się, że uziemienie może trwać dłużej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a moze basen? albo kryspinow by poplazowac. Plywac mozesz?
co do mnie ja akurat kocham gotowac poza tym posadzilam sobie kwiatki na balkonie i przywiazlam ksiazki. Lubie tez chodzic do sklepow typu stock znanych marek, jezdze na rolkach a i ostatnio szukam butow letnich doskonalych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Śpię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Moje hobby, to bieganie
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-18 o 19:16 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
wizażuje wspólnie z pięknymi wizażankami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Nie popiszę się oryginalnością
![]() - idę na zajęcia fitness/basen - wybieram relaks w SPA - idę na mikrodermoabrazję do salonu kosmetycznego - czytam: książki/gazety - buszuję w sieci - rozmawiam ze znajomymi na komunikatorach/przez telefon - oglądam TV - planuję: zakupy, wycieczkę, domowy budżet - sprzątam: np. porządkuję ubrania, biżuterię/zastanawiam się co i komu oddać - spotykam się ze znajomymi/rodziną - relaksuję ciało: wykonuję peeling twarzy i nakładam maseczkę, nakładam balsam na ciało, olejuję włosy. Preferuję kosmetyki, których nie używam na co dzień, np. olej kokosowy. Wykonuję manicure i pedicure. - kładę się, zapalam świecę, słucham muzyki - śpię - pomagam komuś, jeśli mnie o to poprosi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Siedzę na wizażu.
Przeglądam inne strony w necie, na których regularnie bywam. Jak mi się wybitnie nudzi lub jestem mega wkurzona to gram w cold fusion. Rozmawiam na skype. Przeglądam allegro i grupy na fb w poszukiwaniu kilku białych kruków, których szukam od bardzo dawna. Robię porządki. Piekę ciasta. Czytam książki. Oglądam filmy. W chwilach wybitnej nudy oglądam filmiki na yt. Spotykam się z ludźmi na kawę lub piwo. Robię porządek na kompie i koncie na chomikuj. Siedzę w wannie półtorej godziny. Rozbudowuję drzewo genealogiczne. Czytam wiadomości. Rozmawiam przez telefon. Zwiedzam okolice. Idę na spacer. Planuję wydatki. Wyszukuję nową muzykę. Przeglądam stare papiery. Szyję. Ogarniam ogród. Jeżdżę na rowerze. Dokształcam się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
w wolnym czasie kłócę się z Noane na wizażu (o właśnie tą co ma posta nade mną)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze zacznijmy od tego, że ja nie mam wolnego czasu bo pracuję na 4 etatach i studiuję 2 kierunki, a do tego mam 3 dzieci.
Ale jak już znajdę to: -karmię bezdomnych i gołębie -pomagam zbierać wodę dla dzieci z Afryki -biegam 20 km, ale to jak mam godzinkę akurat między jedną pracą a drugą hehe -gotuję zdrowe i pożywne posiłki dla całej rodziny z wyliczonymi makro i kalorycznością - chodzę na jogę -planuję projekty -czytam Kunderę -uczę się, uczę ciągle się uczę wszystkiego co mi wpadnie w ręce, ostatnio to język mandaryński i sztuka origami -sprzątam i myję włosy
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Czy mogę z ciekawości zapytać Autorko, o jaki sport chodzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
w wolnym czasie wyszukujesz nowe przepisy kulinarne oraz programujesz mikser który już masz aby wycierał też kuchenne blaty oraz wymyślasz recepturę dla nowego Najlepszego Szamponu ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2016-06-18 o 01:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Ale od Milana Kundery i Karela Kryla łapy preeeeecz! ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.