Jak go poznać????Help me - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-07, 16:08   #1
Kaśka:):):):)
Raczkowanie

Jak go poznać????Help me

Witam wasOd dłuższego czasu podoba mi sie cholernie chłopak z mojego liceum!!Na poczatku myślałam że to tylko takie zauroczenie, które zaraz mi przejdzie a tu nic!!Dalej mi sie podoba...:/ ja z nim nawet nie gadałam on mnie nie zan a ja jego a za kazdym razem gdy przechodzi obok mnie czuje motylki w brzuchu!!Nie wiem co sie ze mna dzieje nigdy tak nie miałam!!Chciała bym go poznac ale w sumie nie wiem jak mam jego nr gadu ale co jamu napisze??Dziewczyny może ja schizuje ale pomocy!!poradzie mi coś bo ja normalnie zwriuje jak go nie poznam... pozdrawiam i całueje papa
Kaśka:):):):) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-07, 16:19   #2
sweetes_things
Rozeznanie

Dot.: Jak go poznać????Help me

Popytaj znajomych,czy któryś z nich go zna..jeżeli tak..poproś by was spontanicznie podczas rozmowy zapoznali.Jeżeli nie..sama go zaczep,niechcący go szturchnij jak bedziesz obok niego przechodziła,przeproś i zacznij rozmowe (sorki niechciałam na Ciebie wpasc..nic sie niestało?:P) albo (ale Ty masz silne bary nawet przy mojej sile nic im sie niestało ), napewno koleś zacznie z Tobą rozmawiac..a Ty juz chyba bedziesz wiedziała co dalej robic..powodzenia
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-07, 17:04   #3
Dzoli
Rozeznanie

GG do Dzoli

hehe qrcze miałam kiedys podobnie...kolega mi poradził zebym zapytała go na gg "czy ma pozyczyc zielona kredke"...nie zrobiłam tego choc raz jak miałam dobry humor mało brakowało...a kolesia poznałam pozniej przypadkiem bo sie okazało ze jest kolega kolegi mojego brata...wiec tak jak radzi sweetes popytaj znajomych...a jak nie to zagadaj na gg pod byle pretekstem...moja kolezanka kiedys podeszła i zapytała kolesia gdzie kupił koszulke bo jest bardzo fajna a ona musi cos kupc bratu na urodziny...zadziałało...p owodzenia
Stary 2006-01-07, 20:38   #4
Raczkowanie

heh ja mam jego nr gygy ale nie wiem co ja mam mu napisać..:/ co hej jestem kaśka i cholernie mi sie podobasz?? pomysli ze jestem nienormalna mam kumpele która go zna ale on jej sie tez podoba:/ zreszta jak wielu innym moim kumpel dlatego boje sie ze ne mam u niego szans bo za piekna to ja nie jestestem:/ a nie umie sobie go wybić z głowy! Co ja mam zrobić??
Stary 2006-01-07, 20:48   #5
Sheena_
Rozeznanie

GG do Sheena_

moze sprobuj udawac ze 'przez przypadek' go znalazlas w katalogu i zagadalas i 'przez przypadek' chodzicie do tej samej szkoly to zawsze wzbudza zainteresowanie a na korytarzu jesli masz odwage to patrz mu sie w oczy - wtedy na pewno Cie zauwazy! powodzenia

Edytowane przez Sheena_
Czas edycji: 2006-01-07 o 21:46
Sheena_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-07, 21:41   #6
Paris
Zadomowienie

Ja znam rewelacyjny sposób który zawsze się sprawdza Jeśli masz jego gg to zagadaj, że niby przypadkiem, nie znasz go i strasznie sie dziwisz, ze chodzisz do jego szkoly. On pewnie nie bedzie wiedzial kim jestes, wiec zaproponuj spotkanie w okreslonym miejscu na dlugiej przerwie
But I know I'm gonna change that tune,
When I'm back on top, back on top in June...
Paris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-07, 21:46   #7
Sheena_
Rozeznanie

GG do Sheena_

Cytat:
Napisane przez Paris
Ja znam rewelacyjny sposób który zawsze się sprawdza Jeśli masz jego gg to zagadaj, że niby przypadkiem, nie znasz go i strasznie sie dziwisz, ze chodzisz do jego szkoly. On pewnie nie bedzie wiedzial kim jestes, wiec zaproponuj spotkanie w okreslonym miejscu na dlugiej przerwie
to samo napisałam powyzej widze ze to powszechny sposob na poderwanie
Sheena_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-08, 11:27   #8
Raczkowanie

a jakbym mu napisała że dostałam jego nr gygy od kolezanki i powiedziła ze on jest osoba z która można fajnie pogdać to by nie było lepsze?? nio i tam gadać z nim poprzesyłać sobie zdjecia itd i czekać az on zaproponuje spotkanie co o tym myślicie??chyba bedzie mnie podejrzane nie??gorzej jak on mnie oleje jak ja sie tego boje!!!!
Stary 2006-01-08, 13:04   #9
nowinka
Raczkowanie

Witam,
Nie dosc,ze jestes moja imienniczka to jeszcze jakbym czytala swoja historieA wiec moge sie wypowiedziec na ten temat.Mialam (mam) 2 takie sytuacje:
syt.1:
Przez caly rok szkolny obserwowalam chlopaka, ktorym bylam zafascynowana(teraz jak sobie przypomne to sie smieje).Też nie mialam do niego zadnych dojsc w sensie znajomi-dla mnie byl nieosiagalny.Siedzac pewnego wieczoru przed kompem wpisalam sobie jego pseudo w gg i go wynalazlo!a po opisach stwierdzilam,ze to na bank onno i podbilam w przeddzien konca roku.On wiedzial,ze to ja bo sprawdzil sobie w zdjeciach klasowych, a poza tym zrobilam jeszcze jeden przekret, o ktorym on sie dowiedzial (powiedzialam kumpeli przy jego koledze,ze mi (ten chlopak) puszcza sygnalki).Jemu samemu powiedzialam,ze znalazlam go przez przypadek i jego nick wydal mi sie znajomy dlatego napisalam(czyli badz co badz dobry sposob.Przez 2 miesiace gadalismy na gg,a potem sie z nim spotkalam, no i tak jeszcze przez kilka miesiecy.Aczkolwiek musze ci powiedziec,ze w chwili gdy go poznalam osobiscie, czar prysnal zreszta nawet rozmawiajac z nim przez net wyciagalam wnioski, ktore teraz jak mysle po czasie trzeba bylo przemyslec,no ale coz...Nie bylismy ze soba,nic miedzy nami nie zaszlo,a kiedy dowiedzial sie,ze ploty leca,ze z nim jestem to bardzo sie zdziwil mojego zaskoczenia no i przestal ze mna gadac,pozniej padlo kilka gorzkich slow i tym sposobem traktuje go jak powietrze swojego zachowania nie zaluje,szkoda tylko,ze nie urwalam tego wczesniej

syt.2
Przez jakis czas obserwowalam zachowanie pewnego chlopaka w mojej szkole,poczatkowo byla to czysta sympatia.Po prostu zwrocilam uwage na jego wesole przysposobienie-cos przyciagnelo moja uwage.Moja kolezanka ma kolege w jego klasie,wiec zaczela sie wypytywac i cieple slowa na jego temat jeszcze bardziej wzmogly apetyt na poznanie go.Stwierdzilam,ze na pewno nie powtorze sytuacji z gg(chociaz mam numer) bo wiem,ze historia lubi sie powtarzac.Wystarczylo troszke poczaic a kiedy zajarzyl o co chodzi sam stanal z dziwna mina wtedy ja sie usmiechnelam i to on sie zaczal wypytywac.Dowiedzialam sie,ze jestem "spoko".A dalszy ciag jutro

Wniosek jest taki,ze moim zdaniem lepiej podzialac na zywo,chocby szturchnac, ale i tak usmiech przebija wszystko!wtedy go wybadasz i bedziesz wiedziala czy czynic dalsze kroki czy dac sobie spokoj bo to burakRadzilabym ci tez zwrocic uwage na to,w jakim towarzystwie przebywa.Bo np.jesli wrod jakis pajacow to pewne wnioski mozna wyciagnacJesli poczujesz sie bezsilna to w ostatecznosci te gg ale raczej nie polecamaha! w syt. nr. 1 zagadalam czepiajac sie o opismoze to tez jest jakis sposob.hmm wiem jaka to beznadziejna sytuacja kiedy jestes praktycznie na etapie 0, ale jak sie nakrecisz to nie ma rzeczy niemozliwych tylko zwaz na to czy wartoMam nadzieje,ze ja sie gorzko nie rozczaruje.Życze ci powodzenia i przepraszam za te wypociny
Pozdr.
nowinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-08, 13:09   #10
nowinka
Raczkowanie

"a jakbym mu napisała że dostałam jego nr gygy od kolezanki i powiedziła ze on jest osoba z która można fajnie pogdać to by nie było lepsze?? nio i tam gadać z nim poprzesyłać sobie zdjecia itd"

uwazam,ze to dobry pomysl o ile serio da sie z nim fajnie pogadac
nowinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości