|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
wzorek u siostry koleżanki
przezywam kryzys tworczy... nawet kreski mi nie wychodzą proste! no masakra poprostu... ale byłam umówiona z koleżanką, że pomaluje jej dzisiaj paznokcie... no i zrobiłam to.. ale wiecie co mnie najbardziej zadziwia? że ona chce więcej... ja się jej baardzo dziwie... przeciez to zadna filozofia zrobic dwie krzywe kreski i trzy kropki między nimi na co drugim paznokciu... jak tak dalej pójdzie to sobie calkowicie odpuszcze nailart
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wzorek u siostry koleżanki
e tam...spokojnie..nie wyszlo tak zle...
![]() pokonasz kryzys i znow bedziesz smigac proste kreseczki
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
okazało się, że to był w ogóle zyciowy kryzys, bo... dzisiaj dostalam okresu i wszystko jasne...no to lece malować pazurki drugiej koleżance zobaczymy co z tego będzie
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie są takie krzywe
Z daleka z pewnością nie widać, a przecież nikt nie będzie się godzinami przyglądać i wychwytywać błędy prawda? Jak już to będzie tylko "ale masz fajne paznoooookcie"
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
No nie ma co za proste to nie sa
Ale kryzysy kazdy przezywa ja ostatnio mam chyba kryzys wszystkiego Moje dni uplywaja pod znakiem sesji i zupelnie nic mi nei wychodzi tak jak chce....
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
no najlepiej nie wyszlo i kryzys kryzysem , ale ja takim wzorkiem nie chwalilabym sie na forum
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

stylizacja pazurków to moja pasja
i wszystko jasne...
zobaczymy co z tego będzie
Z daleka z pewnością nie widać, a przecież nikt nie będzie się godzinami przyglądać i wychwytywać błędy prawda?