|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
rekawiczki do cwiczen?
Hej
![]() Dziewczyny cwicze sobie ostatnio troche na silowni. I niestety zaczely cierpiec na tym moje dlonie. Tam gdzie palce lacza sie z dlonia schodzi mi skora. Staram sie cwiczyc z gabkami, ale to chyba niewiele pomaga. Patrzylam w sklepie na rekawiczki do cwiczen, ale one wlasnie koncza sie tak, ze ten fragment dloni jest juz odkryty. Oświeccie mnie: czy istnieja rekawiczki zakrywajace dlon i dół palców? Pozdrawiam!
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: rekawiczki do cwiczen?
W Twojej siłowni nie ma do dyspozycji rękawiczek?!
W mojej były.. właśnie takie z odkrytymi do połowy palcami. Poszukaj na allegro, kiedyś widziałam tam takie i to całkie niedrogie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Kalija, faktycznie jakos nie wpadlam na to, zeby na Allegro zajrzec, szukalam tylko po sklepach
Niestety na mojej silowni nie ma rekawiczek i zaczynalam juz miec watpliwosci czy rekawiczki to aby nie moj wymysl Pozdrawiam cieplo!
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
W mojej siłowni też nie ma rękawiczek na wyposażeniu. Zresztą nie chciałabym nosić ich po kimś - przepoconych i tak dalej. Mam swoje.
Rękawiczek treningowych poszukaj w sklepach sportowych lub sklepach z odżywkami dla sportowców (nawet w Internecie dostaniesz). Masz ich całą masę, np. Harbinger, Oleg Zuhr, Mad Max, Kettler. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.

Niestety na mojej silowni nie ma rekawiczek i zaczynalam juz miec watpliwosci czy rekawiczki to aby nie moj wymysl