|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Niebalowo na 100dniowke??
Czy tak "wypada"?? Czy któras z was tez idzie na 100dniowke ubrana nie w suknie balowa?? Mam sliczna, jednak niebalowa sukienke z tekawkiem do lokcia, z duzym dekoltem,,,kiecka jest naprawde piekna. Zakupilam do tego kolczyki z HM takie z perel, na szyji tez bede miec perly. Razem wyglada to wszystko oryginalnie,,,Ale, tu pojawia sie pytanie, czy tak "wypada"?? CZy czasem nie bede wygladac jak na "herbatce u prezydenta" niz na balu??
Dziewczyny, juz sama nie wiem, czy szukac jakies oklepanej sukni balowej,,, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Niebalowo na 100dniowke??
Idż w tej sukience,ważne,żebyś czuła się wygodnie
![]() Ja na swojej byłam w kimonie i czułam sie rewelacyjnie,ludzie pozytywnie mnie odebrali (tak przynajmniej mi mówili) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja nie byłam ubrana na balowo, raczej na wieczorowo, jak znaczna część moich koleżanek zresztą
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dawaj tu tą sukienkę
![]() powiem tak - z tego co mi wiadomo na studniowce jest ogromny przekrój przez sukienku skromne jak i balowe ... wiec mysle, ze nie masz co sie martwic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oj dalabym tylko aparatu nie mam;/ chcialabym w niej pojsc, tlyko qrde, mam tak glupie "kolezanki" ze mnie obgadaja na wstepnie,,,Przycme wszystko dodatkami za ponad 50 zl
![]() Moze sobie ja wyobrazicie?? sukienka ma dlugosc do kolan, a z ylu ma tj,tren do polowy lydek, dekolt duzy, lodka, koloru,,,hmmm jakis szary:d z takimi kwadratami granatowymi, wogolejakies takie asymetrie sa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
i dobrze! Popieram ubieranie się w takie sukienki
![]() Barokowym strojeniom mówię NIE ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dodatki daja bardzo duzo!
jak sie obwiesisz swiecidelkami to od razu bedzie bardziej balowo ![]() sama wspomnialas o kolczykach, jakims naszyjniku.. w koncu na codzien sie tak nie ubierasz i to juz bedzie wyjatkowe! trzymaj sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ładne jest nie to co jest ładne, ale to co się komu podoba
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
sadze ze fajnie bys wygladala,
widzialam na plytce ze na 100dniowce brata jedna dziewczyna byla ubrana nie an balowo i wygladala tragicznei a ot dlateog ze ta sukienka byla letnia (??) a taki stroj jak opisalas jes zjafajny, z klasa, elegancki, mnie sie podoba=)
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że jak najabrdziej wypada, ja rok temu na 100dniówce miałam sukienkę koktailową
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
najwazniejsze zeby ladnie wygladac, a czy to bedzie suknia wieczorowa czy jeszcze jakas inna to nie ma znaczenia moim zdaniem
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzieki za dobre rady i slowa,,teraz to bede sie czuc pewnie we swojej kreacji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
i prawidłowe podejście. a od siebie dodam, że mnie dziewczyny w zestawach gorset+spodnica po prostu śmieszą. ale jak im się to podoba, to ich wola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
na mojej studniowce w zeszlym roku duzo bylo wlasnie dziewczyn w takich niebalowych sukienkach. a dwie mialy nawet tuniki jak ze sredniowiecza (zajawione tym okresem, wiec to wszystko tlumaczylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja tam wybieram się w worku na śmieci, dodatkowo zakładam góralskie bamboszki
![]() To dopiero będzie szał ![]() Co najlepsze- ani trochę nie czuję się żebym miała odstawać od reszty ![]() ![]() ps. wybacz- głupawka ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a dla mnie to nie jest nagminne..bo jak ja miałam studniówkę, to nie było mody na gorset+spódnica, a dziewczyny miały przeważnie ładne sukienki.
ale może dlatego nie jestem do tego przekonana, bo to dla mnie takie nagminne. a nie lubię jak wszędzie są kopie. ![]() jednak wierzę, że ładnie się w nich wygląda. mi by nie pasowała i wyglądałabym jak pasztet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka była na studniówce rok temu w czarnej krótkiej sukience, na ramiączkach. Obok były dziewczyny w sukienkach księżniczek, z burzą loków i kwiatami we włosach. I ona uważała, że wyglądała tam najlepiej
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Pewnie, że mozna
![]() Ja byłam w prościutkiej czarnej sukience, moja przyjaciółka w zwykłej czarnej, prostej spódnicy do kolan i gładkiej czarnej bluzce z długim rękawem, bez dekoltu - i wyglądała ślicznie ![]() Śmieszą mnie dzisiejsze gorsety, a z tego co piszesz, Twoja sukienka wcale taka znów skromna nie jest, wg mnie nawet nie będziesz się czuła wyobcowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A jak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyzwaaalać zaaazdrość... Chcę być Gwiazdąąą ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.