|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Okularki bawełniane na noc
Mam nadzieję że Wizażanki domyslą się o co mi chodzi
![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Okularki bawełniane na noc
Wiem o co chodzi
![]() ![]() Zastanawiałam się czy nie uszyć sobie takich po prostu ![]() Nie wiem czy mają jakieś szczególne działanie dla urody, mnie by się bardzo przydały, kiedy moja koleżanka z pokoju długo sie uczy, a ja chcę już iść spać- niestety uniemożliwia mi to nawet mała lampka. I myślałam, że okularki są właśnie po to: aby ułatwić zasypianie w trudnych warunkach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
witaj ja mam takie "okularki" fakt
![]() pozdrawiam I polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hehe mam dokładnie ten sam cel w tych okularkach (może nazwać to opaską relaksacyjną, hmmm...? ) -inne godziny snu z moją wspólokatorką
![]() ![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
w "sloniu trabalskim" kiedys wypatrzylam i kupilam takiego tylu okulatki dla mojego TZ bo ma problemy jak chce sobie dzemke w ciagu dnia uciasc. sa one chyba w wiekszosci dobrych sklepow z akcesoriami wyjazdowymi. dla mnie jedyny mankament to to ze nie sa z bawelny tylko z czegos takiego.. hmm.. dla mnie ortalionowego. dlatego dla siebi do uzywania na noc nie kupilam. a tez powiem wam ze przeszukiwalam zamaszycie rozne zasoby sieciowe i nie tylo w poszukiwaniu tego typu przedmiotu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Są do kupienia w Slepach H&M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dziekuję za informacje
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
sprobuj na allegro, tam maja wszystko
![]() czasami tez daja takie w samolocie, zawsze mozna sobie takie z tamtad pozyczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mnie się marzą takie aksamitne, czarne, obszyte koronką z satynowymi tasiemkami.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hehe Kajol rozbudziłaś mi ochotę na podobne cudeńko
![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
TE w H&M bardziej takie bawelniane choc nie dokonca niestety sliskich tam nie maja ale przeciez jak macie takie wymarzone sliskie w koronka(heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Okularki są po to, żeby było ciemniej do spania. Można sobie po prostu zrobić z jakiejkolwiek ciemniej tkaniny albo zabrać z samolotu (dają na dłuższych trasach). Można też użyć opaski bawełnianej sportowej (takiej przeciwpotowej), jeśli rozmiar jest mniejszy, niż na głowę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ja też długo szukalam - nawet nie wem jak to się fachowo nazywa
znalazłam trochę na allegro jako "opaska do spania" a kupiłam w H&M na stoisku z bielizną - ja mam właśnie taką śliską jakby z satynki ze Snoopym ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Okularki te też swietnie nadaja sie do spania w namiocie latem gdy od rana swieci słonce i uniemozliwia spanie wtedy sa niezastąpione pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
do tego korki do uszu i licz na 100% wypoczynku,nie obudzi Cie nic po prostu organizm sam sie wybudzi,wtedy kiedy bedzie juz na to gotowy-swietna sprawa polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.