|
|||||||
| Notka |
|
| Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
uprawnienia pedagogiczne
Skończyłam filologię angielską bez uprawnień pedagogicznych. Zastanawiam się nad pójściem na takie studia podyplomowe.
Czy może ktoś mi jest w stanie doradzić czy takie uprawnienia są konieczne np. jeśli chodzi o pracę w szkołach językowych, liceach zaocznych, ewentualnie czy to jest konieczne jeśli chciałabym prowadzić działalność związaną z prowadzeniem korepetycji/lekcji języka angielskiego? Z góry dzięki za odpowiedzi. |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: uprawnienia pedagogiczne
to zależy od szkoły. w większości szkół nie wymagają, jednak są takie, które sobie tego życzą, raz się z tym spotkałam. jeśli chodzi o szkoły państwowe to takie uprawnienia są konieczne. w przypadku własnej działalności- nie.
sama jestem po anglistyce i też się zastanawiałam nad tymi uprawnieniami, ale to raczej pieniądze wyrzucone w błoto. o ile nie chcesz pracować w szkole publicznej (a na to masz małe szanse) to szkoda twoich pieniędzy, lepiej zainwestować w cokolwiek innego. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.