![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój nowy facet przyznał się, że...
... masturbuje się myśląc o mnie. Jak byście na to zareagowały? Jesteśmy razem w sumie ponad 2 tygodnie, na razie doszło jedynie do pocałunków. Odebrać to jako komplement czy wręcz przeciwnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
on tired little feet
|
Dot.: Mój nowy facet przyznał się, że...
Ja bym odebrała jako komplement
Ty odbierz to tak jak czujesz
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mnie by zatkało. Subtelność słonia w składzie porcelany. Nie wiem czy chciałabym usłyszeć coś takiego na etapie pocałunków i miziania.Nie można "podniecasz mnie" ,czy coś tylko od razu :"robie se dobrze"?Co on ,ma 15 lat?
Edytowane przez robcia Czas edycji: 2016-06-21 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Komplement? U facetów to chyba najnormalniejsza rzecz pod słońcem, nie wiem nawet czy jest sie do czego przyznawać albo w ogóle po co o tym rozprawiać.
Wysłano z iPhone 6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Prostak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ale prostak, niedługo będzie ci opowiadał o swoich defekacjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Okropny prostus.
Bardzo by mnie to zraziło. Barć to jako komplement ![]() ![]() Wyznanie z cyklu: jak nie patrzyłaś to drapałem się w jajca, puściłem bąka i dłubałem w uchu a potem pod paznokciami. No na upartego można uznać, że facet dba o higienę zewnętrzną i wewnętrzną ![]() Wiadomo, każdy to robi. Tyle że nie o wszystkim należy opowiadać.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
buraczyna... hehe, pewnie młody bez ogłady
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Jeżeli facet jest młody i niedoświadczony w relacjach damsko-męskich to można mu to wybaczyć. No niestety nie wszyscy niedoświadczeni chłopacy w młodym wieku mają "wyczucie". W ogóle część facetów tego wyczucia i poczucia taktu nie ma, ale moim zdaniem są gorsze wady. Jeśli mu powiesz, że nie chcesz o tym słuchać, to przestanie. Z czasem powinien nabrać ogłady, chyba, że jest głupkiem z natury.
Ja z moim TŻ na początku popełnialiśmy mnóstwo gaf, a on to już w ogóle zachowywał się jak słoń w składzie porcelany i to z nogą w gipsie. Ale oboje byliśmy młodzi i niedoświadczeni, z czasem zmądrzeliśmy ![]() Edytowane przez kiciun Czas edycji: 2016-06-21 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przepraszam, ale...
![]() Wyobraziłam sobie jak on z tym wypala tak znienacka, no mnie by nieco zatkało ![]() Prostackie bardzo, nie wiem jak bardzo trzeba być niedoświadczonym, żeby czynić takie wyznania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Na początku znajomości jest to dość nieoczekiwane wyznanie...
![]() No i on uważa, że to jest komplement dla Ciebie, no bo w sumie jest, może niezbyt hmmm subtelny, ale jeśli facet jest w porządku, to będziecie sie kiedyś z tego śmiać. ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
O czym wy w ogole rozmawiacie ze taki temat wyszedl?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jest taki wątek "Najgorszy komplement w moim życiu to..." .Autorko ten twój ,hm.. komplement ,idealnie się nadaje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
on tired little feet
|
Ja nie wiem skąd to oburzenie xD zarówno ja tak mówiłam facetom jak i mi mówiono, mnie to zawsze bardzo jarało
![]()
![]() |
#17 |
Copyraptor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
on tired little feet
|
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Generalnie to komplement,ale po 2 tygodniach że się przyznał, to odważnie :P :P :P :P
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Co w tym złego, jesteśmy ludźmi ? ![]() Tylko w bajkach Disneya temat kupy jest pominięty, bo wróbelki za księżniczki wynoszą ![]() ![]() ![]() nie hejtuję Twojej wypowiedzi jak coś. ![]() Edytowane przez BiliLili Czas edycji: 2016-06-21 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
W ogóle by mnie to nie obeszło. Nieważne na jakim etapie znajomości. Nie obchodzi mnie czy mój facet się masturbuje ani o czym wtedy myśli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Nie masz się czym przejmować. Faceci tak mają, trochę niesubtelny ten Twój absztyfikant, ale przynajmniej był szczery. Pewnie z jego pokrętnego, męskiego toku rozumowania wynika, że chłopak myślał, że będzie to dla Ciebie największy, najwspanialszy komplement... bo faceci zapominają, że my "kochamy" inaczej i że do kobiety trzeba jak do kobiety, a nie jak do mężczyzny. Dla faceta największym komplementem będzie: "robię sobie dobrze i myślę tylko o Tobie", a dla kobiety: "jesteś najwspanialsza, najpiękniejsza, chcę, byś została moją żoną".
On chciał Ci sprawić przyjemność - na swój męski sposób. ![]() Edytowane przez bbrownie Czas edycji: 2016-06-21 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, bo jak wiadomo, byc mezczyzną to taki rodzaj upośledzenia umysłowo-społecznego. Głupie to, zachowac się nie umi, jak przyburaczy trzeba poniuniać i oczywiście się cieszyć ze w ogóle się zainteresował nami , bo mógł przeciez inną. Lepszy jełop w garści , niż ksiaże na dachu, nie? ![]() A potem milion watków na Wizażu, ze sie nie myje, śmierdzi, beka, pierdzi, siarę robi przed rodziną i znajomymi, nie sprząta, kwiatka nie przyniesie i jeszcze od suczy zwyzywa i w papę przylutuje. No ale co chcieć, męczyźni "tak mają"a kobiety "są inne". Mimo że każdy facet ma jakąs matkę, babkę, ciotkę, moze na dodatek siostrę w dodatku na ogół umieją czytać, mają TV, google , itp. źródła zdobywania informacji i ogłady. Ale gdziezby jeden z drugim podlegał procesowi edukacji, niezdolny do tego jest ograniczony meski mózg. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Weź się ogarnij kobieto
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Mam dokładnie tak samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Codziennie pracuję nad sobą, co chyba widać.
![]() Całus ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() Przecież nie będę nakazywała autorce, by zostawiała swojego nowego chłopaka, ponieważ skomplementował ją nietaktownie. Ot, jej decyzja. Może to akceptować albo nie. Może zwrócić mu uwagę albo jej nie zwrócić. Na pewno nie zmieni tego, że facet funkcjonuje tak, jak napisałam wyżej. To czy mnie by to odpowiadało, czy pozwoliłabym sobie na takie komplementy - zależy jaka byłaby to miłość: stabilna, romantyczna, przyjacielska, erotyczna. Jeśli erotyczna - pewnie podkręciłabym temat, jeśli romantyczna - oburzyłabym się. Edytowane przez bbrownie Czas edycji: 2016-06-21 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
on tired little feet
|
Cytat:
I wybacz ale będę odpowiadać na co mi się podoba.
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
on tired little feet
|
Naprawdę gloryfikując "mężczyzn" i jadąc po kobietach nie zapewnisz sobie atrakcyjności u nikogo wyjatkowego i wartego uwagi.
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mężczyzna to normalny człowiek, są owszem tacy co to jak ten cep, ale sa i inni. Poza tym, sory, ale odrobina ogłady to jeszcze zaden poziom skomplikowania człowieka. :/ Owszem, można sobie wmówić że trzeba brać co się napatoczy i każde portki dobre co w okolicy. Ale to ten z gorszych wyborów życiowych jest i się mozna ocknąć z poczuciem zmarnowanego życia po 10, 20 latach, jako żona jakiegoś nieznośnego typa przynoszaego wstyd na całą okolicę.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.