|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Kilka ślicznych ciuszków - PILNIE, SZYBKO, UCZCIWIE ;D
Hej!
Mam na wymianę parę ciuszków. Wszystkie używane, w stanie bardzo dobrym lub dobrym. Dołączam fotki. Jeśli ktoś będzie zainteresowany, podam wymiarki, firmę, dokładny stan, itp.! Jestem otwarta na propozycje, ale pierwszeństwo mają osoby, które zaoferują mi na wymianę STEPPER! ![]() Piszcie, piszcie! ![]() Edytowane przez okretka Czas edycji: 2006-01-09 o 21:25 Powód: żeby było zgodnie z regulaminem :) |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
|
Dot.: Sprzedam Za Cenę, Którą Zaproponujesz!
Yyyh, jak to nie można sprzedawać? Wróciłam na to forum po dobrych paru miesiącach nieobecności... jak tu dawniej bywałam, to można było sprzedawać rzeczy używane... tylko nowych nie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Podróżniczka
|
Oj zmień wątek bo się Jelonek do Ciebie dobierze
![]() ![]() ![]() Ale gdybyś chciała się wymienić to ja rezerwuje te 2 rzeczy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1136839309 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1136839309 i zapraszam do moich kosmetykowych i ciuszkowych wątków w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
|
Cytat:
![]() Niestety, nic mnie u Ciebie nie zainteresowało... Napisałam wyżej, czego szukam - jeśli byś znalazła coś z tych rzeczy - daj znać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wątek zamknięty. Proszę założyć nowy, z tytułem, który nie będzie budził wątpliwości u wizażanek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.