|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cudowna suknia
Witam serdecznie.
Jestem tutaj nowa więc proszę o wyrozumiałość. Mam w sierpniu wesele i znalazłam cudowną suknię jednak nie wiem jak ją samej uszyć, czy ktoś może mi podpowiedzieć, lub podrzucić jakiś wykrój? Z serdecznie dziękuje wszystkim za pomoc ![]() Poniżej zamieszczam linka ze zdjęciem tego cuda.. http://valbanka.hhost.pl/b6_500x640.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cudowna suknia
zła nie jest... ale żeby od razu cudo??? myślę, że będziesz miała mały problem z wykończeniem tej sukienki, bo satyną nie za łatwo się operuje, a jak widzisz spód sukienki też widać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
jak widziałam tą sukienkę na allegro to nie była droga a szyta na wymiar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zwróć uwagę, że modelka jest albo baaaardzo szczupła i wysoka, albo zdjęcie jest tak wyciągnięte. Na nieco innej sylwetce sukienka może wyglądać karykaturalnie.
![]() |
#5 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam podobną sylwetkę, jestem długa i chuda więc będzie wyglądać dobrze.. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Kiedy ją widziałaś ? Dawno temu? Nie masz linka przypadkiem? Bardzo chętnie bym ją kupiła.. Edytowane przez Valbanka Czas edycji: 2010-07-08 o 13:33 Powód: Bład w cytacie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
no niestety na tyle dawno że ta aukcja jest na pewno przeniesiona do archiwum, ale myślę że możesz spróbować jej poszukać na allegro, nie powinno Ci to zająć dużo czasu, ale jak będę miała wolną chwilę to też popatrzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.