|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Mam już dośc ciągłego prostowania:-(
Włosy mam za ramiona, przy nasadzie proste nawet nie odstają od głowy,problem zaczyna się mniej wiecej na wysokosci ucha.Robi mi sie tu 1 jedyna fala:/ koncówki powywyjane kazda w inną stronę:/ jedye co mogę z nimi zrobic to prostowac tylko ze strasznie mi się niszczą.Mam wycieniowane na całej długosci.Znacie jakies preparaty które mogłyby troszke wygłądzic niesforne koncówki? Bede wdzieczna za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam już dośc ciągłego prostowania:-(
na forum dosyc duzo jest porad ktore by ci napewno pomogly, wystaczy poszukac choc wiem ze nie bardzo sie chce przegladac tyle watkow :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tez tak mis ie wlosy robie, i je codziennie prostuje
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jest wiele praparatoow na rynku ktroore prostuja włosy nie niszcząc ich oto kilka propozycji :
STRAIGHTAWAY WELLA fluid prostujacy włosy cena ok 90 zł CATWALK FASHIONISTA SMOOTH &SHINE LOTION fimy TiGi płyn wygładzający i nabłyszczający cena 92zł FRUCTIS STYLE STYLING WATER garnier woda dyscyplinujaca
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
mam podobny problem czyli to falowanie
![]() Myślę, że to jest tez kwestia prostownicy, dobre tak nie niszczą, ale myśle, że bez środków wspomagających prostowanie nie ma co się za nie zabierać.. A może dobra trwała prostująca?? U dobrego fryzjera oczywiście i dobrej jakości. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.