|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukiwania wózka - czas start.
Hej dziewczyny!
Nadszedł chyba odpowiedni moment aby wybrać i kupić wózek dla naszego maleństwa. Jako że czekamy na pierwsze dziecko, a w rodzinie cisza, nie mam totalnie doświadczenia jeżeli chodzi o wybór wózka - tylko tyle co poczytam w sieci. W związku z tym mam do Was wielką prośbę. Szukam wózka 3w1, który: - będzie stosunkowo lekki, - będzie posiadał amortyzację - regulowane rączki (jestem niska) - możliwość włożenia adapterów do fotelika - zwrotność - i w miarę dużą gondolę, tak, aby mimo wszystko chwilę nam służyła ... Zorientowałam się że wszystkie moje warunki spełnia firma Joolz. Wcześniej wybrałam się do sklepu na małe rozeznanie i w oczy wpadła mi również firma Mutsy (Evo, ponieważ Igo ma dla mnie zbyt wysoką rączkę), ale podobno słabo u nich z amortyzacją. Czekam na jakieś rady, może powinnam na coś jeszcze zwrócić uwagę? Z góry za wszystkie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwania wózka - czas start.
Podłączam się
![]() - z dużą gondolą - czterokołowy, - najlepiej pompowane koła, - ciężar nie ma większego znaczenia, choć im lżejszy tym lepszy ale na śniegu chyba lepiej sprawuje się cięższy, - oczywiście adaptery do fotelika. Ja zastanawiałam się nad maxi cosi mura 4plus, trochę znajomych go posiadała i chwaliła sobie. Niestety wózek ma mały wybór kolorów, dwa rodzaje gondoli (nie wiem która lepsza) no i nie jest tak ładny jak Joolz. Zauważyłam, że droższe wózki mają jakoś tak słabiej chroniące budki? Może to tylko na zdjęciach tak wygląda? Czekam na jakieś opinie.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jakis czas temu byl watek chyba pt pomoc przy wyborze wozka,zalozony przez jakiegos tatusia,moze tam uda wam sie cos podpatrzec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tu jest już druga cześć wątku o wózkach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=889296
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My kupujemy Mutsy Igo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.