|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jakie kupić narty ? Proszę o pomoc
Witam ! W tym roku chcę kupić sobie nowe narty . Proszę o pomoc. Odpowiem na pytania pomocnicze, które znalazłam w internecie, mam nadzieję, że pomogą wam coś mi doradzić
![]() 1. Płeć : Kobieta 2. Wiek : 18 3. Waga : 54 4. Wzrost : 170 5. Jak długo jeździsz na nartach ? : Ok 7 lat 6. Ja się oceniasz swój poziom umiejętności ?: Bez problemu radzę sobie na trasach czerwonych, niektóre trasy czarne troszkę mi go przysparzają. W nadchodzącym sezonie chcę skupić się na poszerzeniu swoich umiejętności technicznych i walką z lekkim strachem przed dużą prędkością. W skali od 1 - 10 oceniam się na 7. 7. Jakie masz buty ? : Obecnie Rossignol XENA X12, ale planuję kupić nowe, gdyż te są zbyt miękkie. 8. Jakie masz teraz narty / na jakich już jeździłeś ?: Od ok. 3 lat posiadam narty Atomic cloud 6. Początkowo byłam bardzo zadowolona, lecz teraz czuję, że zaczynają mnie ograniczać, przez co nie mogę rozwijać swoich umiejętności. Raz jeździłam na nartach chłopaka, jak dobrze pamiętam były to Fischer RC i bardzo mi się podobało. 9. Jakie lubisz trasy, w jakim kraju ? Interesują mnie przede wszystkim trasy czerwone i czarne. Jeżeli chodzi o kraje to Polska, a także Czechy oraz Austria 10. Jak lubisz jeździć, lub jak chciałbyś jeździć ? Sportowo 11. Jak z Twoją kondycją, ile dni w sezonie spędzasz na stoku ? Tydzień we ferie, oraz ok 5 - 6 wyjazdów weekendowych lub jednodniowych 12. Możliwości finansowe : Szukam nart, które posłużą mi przez dłuższy czas, oraz aby były warte swojej ceny. Proszę o rady ![]() Edytowane przez LadyLeSs Czas edycji: 2011-09-10 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie kupić narty ? Proszę o pomoc
Myślę, że te są całkiem niezłe ;
http://esklep.intersport.pl/pl/produ...s-tpi2-rc9b030 Z wyglądu trochę bardziej dla mężczyzn, ale pisze, że dla wszystkich ![]() Cena trochę przeraża, ale to już twój wybór .. Edytowane przez 13latka Czas edycji: 2011-10-25 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Najlepiej kupić coś markowego, [ciach]
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2016-01-14 o 11:19 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Ja kupiłam nawet używane i daly rade wytrzymać cały sezon, jestem ciekawa czy wytrzymają warunki jakie panują w Alpach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.