![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() problemy po stosunku:(
Cześć dziewczynki mam do Was pytanko
![]() ![]() ![]() ![]() Moja kolezanka tez ma pytanie czy po stosunku macie moze problem z oddawaniem moczu ktory znika po kilku dniach??? prosze o rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: problemy po stosunku:(
Jak dla mnie raczej kąpiel powinna być koniecznością... można się wykąpać i wspólnie później się poprzytulać
![]() a na pytanie nie odpowiem, z prostego względu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
No raczej umyć się po stosunku to podstawa co ?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wiem ze to podstawa tylko czsami zdarzy sie tak ze razem zasniemy po stosunku i biore prysznic dopiero rano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jesli nie uzywacie gumek to ta wydzielina to sperma plus twoj sluz.
nie wyobrazam sobie zasnac taka mokra nie tylko ze wzgledow "estetycznych" ale przede wszytskim zdrowotnych,oddanie moczu i podmycie to podstawa po seksie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Nie. Jesli Twoja kolezanka ma problem z oddawaniem moczu przez kilka dni po stosunku, to zakrawa mi to na infekcje. Zapalenie pecherza / drog moczowych, ktore nieleczone moze sie przerodzic w zapalenie nerek. Aby uniknac tego typu historii nalezy m.in. oddawac mocz w miare mozliwosci zaraz po kazdym stosunku.
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
osobiście bez szybciutkiego prysznica sobie nie wyobrażam.
natomiast jeśli zdarzają ci się takie sytuacje, że go nie bierzesz od razu, to warto przynajmniej mieć w pobliżu chusteczki do higieny intymnej.
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Eres ma racje co do tego przypadku dot. Twojej przyjaciolki.
Dziewczyny HELLO ![]() Tak, moga bolec w szczegolnosci scianki jezeli wejscie nie bylo odpowiednio nawilzone.. bo np. robiliscie to kilka razy jednej nocy.. zapach to samo - jezeli nie uzywasz condomow i mezczyzna konczy w Tobie, to nawet nie rano, ale przez kolejne dni jest bardzo nieprzyjemny zapach.. podobno to normalne.. trzeba jakos to przezyc - chusteczki odswiezajace, itp. - mozna to robic kilka razy dziennie zeby minimalizowac ten odor ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;9971731]Eres ma racje co do tego przypadku dot. Twojej przyjaciolki.
Dziewczyny HELLO ![]() no i właśnie o to mi chodziło ![]() dzieki za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do bolesności - owszem, zdarza się. Zwłaszcza jeśli seks był ostry, lub akurat dopada kobietę suchość. To nie jest nic dziwnego, martwić się trzeba jeśli taka opuchlizna utrzymuje się dłużej niż np. jeden dzień. Problem z oddawaniem moczy po stosunku, który po kilku dniach zanika, by powrócić po kolejnym seksie, to prawdopodobnie przewlekłe zapalenie pęcherza, które trzeba leczyć, bo nieleczone może przenieść się na nerki, a wtedy to już nie przelewki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
nie zawsze prysznic pomaga!!! mi gin zalecil robienie siusiu po kazdym stosunku (ze wzgledu na problemy z cewka, wlasnie przez sex) i oczywiscie prysznic (albo chociazby uzycie husteczek do hig intymnej)... ale czasem sie zdarza ze nawet po wzieciu prysznica po stosunku, budze sie rano i czuje ten nieprzyjemny zapach. ja dostalam leki ktore maja wyjalowic pochwe... pomagaja, ale potem to wraca z powrotem... i co dziwne nie mialam takiego zapachu wczesniej. pojawil sie dopiero kiedy zaczelam brac novinetki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
dziweczyny powiedzcie mi czy to normalne bo czytam wszystko i wszedzie eróżnie i nie jasno pisze jak dla mnie. ja staram się z mężem o dzidzie kiedyś mi sie to zdarzało potem nie i znowu się przydarzyło mianowicie ten nieprzyjemny rybi bym go nazwała zapach po stosunku. oczywiście staramy się o dzidzie więc wiadomo jak stosunek wyglądał do końca. ja oczywiście i mój mąż myjemy się zawsze natychmiast po stosunku jesli nie prysznic to choc by umycie narzadow ale niestety rano mimo myćia częstego cały czas mam ten nieprzyjemny zapach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Podono ten rybi zapach moze swiadczy o jakiejs infekcji bakteryjnej- radze skontktowac sie z ginem i zapytac go, w koncu kto jak nie on powienien wiedziec co z tym zrobic.
![]() |
#16 |
BAN stały
|
zapytam napewno mam wizyte na 13 maja ale tak się zastanawiałam bo nie zawsze tak mam mimo ze stosunek był pełny więc mnie to dziwi , czy to moze być infekcja jakas powazna bo nie mam żadnych wydzielin dziwnych ani swędzenia czy pieczenia itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A świeża sperma/wydzielina też inaczej pachnie? Zapach i smak jest zależny od tego co jemy albo od tego czy palimy czy nie.
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
czyli co ten zapach normalny ja nie wiem jak smakuje sperma nie próbowałam fuj , nie palę ani mój mąz też nie . czasem tak mam jak stosunek jest pełny nawet tak było jak brałam tabletki anty. i za 2 dzien znikła ten zapach ale ten jeden dzien byl wkurzający chyba że kochalismy się co dzien to co dzien takia zapach a fe ale jak to naturalne?.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może trzeba zmienić płyn do higieny intymnej? edit: nie powiedziałabym, że to naturalne bo u mnie nie zaobserowałam dziwnego tzn nieprzyjemnego zapachu. Nawet jak się zdarzyło, że kochaliśmy się po przebudzeniu w nocy i nie miałam isc juz siły pod prysznic i umyłam sie dopiero rano.
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2009-05-08 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
może on ma też jakieś bakterie i powinniście na jakiś czas zaprzestać igraszek i się razem wyleczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
juz mi to przeszło hmm dziwne było rano ale jak kilka razy się podmyłam przeszło, może poprpstu po stosunku się zle podmyłam nie wiem bo zawsze się myję po i dbam o higiene . Mąż nie nażeka na nic ale poradze się lekarza przy okazji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
post usunięty
Edytowane przez forti Czas edycji: 2011-04-22 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
to chyba musisz sama ocenić ja jednak po każdym stosunku oczywiście się podmywam jeśli nie mam kiedy wziąsć prysznic , i tobie bym to też radziła bo to 5 min. a czujesz się świeżo i czysto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kup sobie husteczki do higieny intymnej i po problemie.
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ja tez tak mam ze po stosunku<przeważnie jeden dzień> dziwnie mi "tam" pachnie ale lekarz powoiedział mi ze to poprostu sperma tak robi i nie ma sie czym martwic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
wiesz karuska mi zaraz po kilku godzinach rano przeszło jak parę razy podmyłam może rzeczywiście tak się dzieje jak mówi twój lekarz bo sperma jest naturalnie w innym środowisku meskim a u nas to już troche inne ph . tylko że ja mam tak od czasu do czasu nie zawsze. ale cytologie miałam było ok poza tym wydaje mi się ze jak jest jakas infekcja są upławy i swędzi piecze a tu nic poprostu może jak się nie dokładnie umyje i lezy to wydzielina nie spływa i się jakby "psuje" i dlatego ten zapach hmmm tak sobie to staram wytłumaczyć ale na sczeście po kilku godzinkach przeszło i jest już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
A posiadanie meza nic nie ma do pisania na forum mysl troche ktoś może byc dysortografem lub dyslektykiem ale co ty możesz o tym wiedziec za mało lat i wiedzy w twojej główce, Edytowane przez tadex Czas edycji: 2009-05-10 o 07:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Myślę, że to nie wymaga komentarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.