problemy po stosunku:( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 15:54   #1
karuska88
Raczkowanie

Arrow

problemy po stosunku:(

Cześć dziewczynki mam do Was pytanko dotyczy ono wydzieliny z pochwy po stosunku.Tzn moze precyzyjniej opisze kidy sie kochacie ze swoim partnerem a po stosunku nie biegniecie pod prysznic tylko wolicie przytulkic sie do swojego partnera to czy macie tak zże rano wasza wydzilina ma dziwny zapach ktory znika po pierwszym wzieciu prysznica aha no i czy moze po bardziej ostrym sexie wasze narzady was bola?? bo ja tak mam ze moje wargi sromowe sa troche opuchniete i bola
Moja kolezanka tez ma pytanie czy po stosunku macie moze problem z oddawaniem moczu ktory znika po kilku dniach??? prosze o rady
karuska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 16:00   #2
Jacek0x
Raczkowanie

Dot.: problemy po stosunku:(

Jak dla mnie raczej kąpiel powinna być koniecznością... można się wykąpać i wspólnie później się poprzytulać

a na pytanie nie odpowiem, z prostego względu choć domyślam się,że po ostrzejszym seksie narządy zapewne bolą... na skutek tarcia
Jacek0x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 16:39   #3
qathe
Wtajemniczenie

No raczej umyć się po stosunku to podstawa co ?

qathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 16:51   #4
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez qathe Pokaż wiadomość
No raczej umyć się po stosunku to podstawa co ?
też mi się tak wydawało

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 17:01   #5
karuska88
Raczkowanie

wiem ze to podstawa tylko czsami zdarzy sie tak ze razem zasniemy po stosunku i biore prysznic dopiero rano
Stary 2008-12-03, 21:36   #6
paula78
Zakorzenienie

jesli nie uzywacie gumek to ta wydzielina to sperma plus twoj sluz.

nie wyobrazam sobie zasnac taka mokra nie tylko ze wzgledow "estetycznych" ale przede wszytskim zdrowotnych,oddanie moczu i podmycie to podstawa po seksie .

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 23:12   #7
eres
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karuska88 Pokaż wiadomość
Moja kolezanka tez ma pytanie czy po stosunku macie moze problem z oddawaniem moczu ktory znika po kilku dniach???
Nie. Jesli Twoja kolezanka ma problem z oddawaniem moczu przez kilka dni po stosunku, to zakrawa mi to na infekcje. Zapalenie pecherza / drog moczowych, ktore nieleczone moze sie przerodzic w zapalenie nerek. Aby uniknac tego typu historii nalezy m.in. oddawac mocz w miare mozliwosci zaraz po kazdym stosunku.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 23:37   #8
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eres Pokaż wiadomość
Nie. Jesli Twoja kolezanka ma problem z oddawaniem moczu przez kilka dni po stosunku, to zakrawa mi to na infekcje. Zapalenie pecherza / drog moczowych, ktore nieleczone moze sie przerodzic w zapalenie nerek. Aby uniknac tego typu historii nalezy m.in. oddawac mocz w miare mozliwosci zaraz po kazdym stosunku.
dokładnie albo iść do ginekologa i się zbadać
Stary 2008-12-03, 23:51   #9
pani_smith
Zakorzenienie

osobiście bez szybciutkiego prysznica sobie nie wyobrażam.
natomiast jeśli zdarzają ci się takie sytuacje, że go nie bierzesz od razu, to warto przynajmniej mieć w pobliżu chusteczki do higieny intymnej.

wróciłam
pani_smith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 22:33   #10
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Eres ma racje co do tego przypadku dot. Twojej przyjaciolki.

Dziewczyny HELLO wiadomo, ze z reguly czlowiek sie myje po stosunku, ale nie mowcie mi, ze nawet jezeli np. obudzicie sie z facetem w nocy, zalozmy o 2 w nocy i zaczniecie sie kochac, to zaraz PO o 3h biegniecie sie kapac? Czlowiek jest glownie wyczerpany wtedy, jest przyjemnie, milo, przytulacie sie, zasypia sie wtedy z reguly momentalnie, wiec prysznic po tych 3/4h od zasniecia, to nie grzech - moje zdanie.. nie zawsze da sie umyc od razu PO.............

Tak, moga bolec w szczegolnosci scianki jezeli wejscie nie bylo odpowiednio nawilzone.. bo np. robiliscie to kilka razy jednej nocy.. zapach to samo - jezeli nie uzywasz condomow i mezczyzna konczy w Tobie, to nawet nie rano, ale przez kolejne dni jest bardzo nieprzyjemny zapach.. podobno to normalne.. trzeba jakos to przezyc - chusteczki odswiezajace, itp. - mozna to robic kilka razy dziennie zeby minimalizowac ten odor

pozdrawiam
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 10:36   #11
karuska88
Raczkowanie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;9971731]Eres ma racje co do tego przypadku dot. Twojej przyjaciolki.

Dziewczyny HELLO wiadomo, ze z reguly czlowiek sie myje po stosunku, ale nie mowcie mi, ze nawet jezeli np. obudzicie sie z facetem w nocy, zalozmy o 2 w nocy i zaczniecie sie kochac, to zaraz PO o 3h biegniecie sie kapac? Czlowiek jest glownie wyczerpany wtedy, jest przyjemnie, milo, przytulacie sie, zasypia sie wtedy z reguly momentalnie, wiec prysznic po tych 3/4h od zasniecia, to nie grzech - moje zdanie.. nie zawsze da sie umyc od razu PO.............

no i właśnie o to mi chodziło
dzieki za rady

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-08, 18:41   #12
Nais
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karuska88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki mam do Was pytanko dotyczy ono wydzieliny z pochwy po stosunku.Tzn moze precyzyjniej opisze kidy sie kochacie ze swoim partnerem a po stosunku nie biegniecie pod prysznic tylko wolicie przytulkic sie do swojego partnera to czy macie tak zże rano wasza wydzilina ma dziwny zapach ktory znika po pierwszym wzieciu prysznica aha no i czy moze po bardziej ostrym sexie wasze narzady was bola?? bo ja tak mam ze moje wargi sromowe sa troche opuchniete i bola
Moja kolezanka tez ma pytanie czy po stosunku macie moze problem z oddawaniem moczu ktory znika po kilku dniach??? prosze o rady
Powiem tak. Nawet prysznic PO nie wymyje z ciebie tego, co facet tam zostawił Bo musiałabyś sobie zrobić irygację. Zawsze trochę spermy pozostanie, dopóki organizm nie usunie jej razem ze śluzem. I ta mieszanka ma rzeczywiście nieco nieprzyjemny zapach.
Co do bolesności - owszem, zdarza się. Zwłaszcza jeśli seks był ostry, lub akurat dopada kobietę suchość. To nie jest nic dziwnego, martwić się trzeba jeśli taka opuchlizna utrzymuje się dłużej niż np. jeden dzień.
Problem z oddawaniem moczy po stosunku, który po kilku dniach zanika, by powrócić po kolejnym seksie, to prawdopodobnie przewlekłe zapalenie pęcherza, które trzeba leczyć, bo nieleczone może przenieść się na nerki, a wtedy to już nie przelewki.
Nais jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 13:27   #13
baloo
Przyczajenie

nie zawsze prysznic pomaga!!! mi gin zalecil robienie siusiu po kazdym stosunku (ze wzgledu na problemy z cewka, wlasnie przez sex) i oczywiscie prysznic (albo chociazby uzycie husteczek do hig intymnej)... ale czasem sie zdarza ze nawet po wzieciu prysznica po stosunku, budze sie rano i czuje ten nieprzyjemny zapach. ja dostalam leki ktore maja wyjalowic pochwe... pomagaja, ale potem to wraca z powrotem... i co dziwne nie mialam takiego zapachu wczesniej. pojawil sie dopiero kiedy zaczelam brac novinetki...
baloo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-08, 13:01   #14
tadex
BAN stały

dziweczyny powiedzcie mi czy to normalne bo czytam wszystko i wszedzie eróżnie i nie jasno pisze jak dla mnie. ja staram się z mężem o dzidzie kiedyś mi sie to zdarzało potem nie i znowu się przydarzyło mianowicie ten nieprzyjemny rybi bym go nazwała zapach po stosunku. oczywiście staramy się o dzidzie więc wiadomo jak stosunek wyglądał do końca. ja oczywiście i mój mąż myjemy się zawsze natychmiast po stosunku jesli nie prysznic to choc by umycie narzadow ale niestety rano mimo myćia częstego cały czas mam ten nieprzyjemny zapach jak sobie z tym poradzić robiłam cytologie kilka miesiecy temu było ok i w tedy tez tak dziwacznie pachniało ale nie spytałam gina o co chodzi
tadex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-08, 13:12   #15
Suzi_Sun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tadex Pokaż wiadomość
dziweczyny powiedzcie mi czy to normalne bo czytam wszystko i wszedzie eróżnie i nie jasno pisze jak dla mnie. ja staram się z mężem o dzidzie kiedyś mi sie to zdarzało potem nie i znowu się przydarzyło mianowicie ten nieprzyjemny rybi bym go nazwała zapach po stosunku.
Podono ten rybi zapach moze swiadczy o jakiejs infekcji bakteryjnej- radze skontktowac sie z ginem i zapytac go, w koncu kto jak nie on powienien wiedziec co z tym zrobic.
Stary 2009-05-08, 13:31   #16
tadex
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Suzi_Sun Pokaż wiadomość
Podono ten rybi zapach moze swiadczy o jakiejs infekcji bakteryjnej- radze skontktowac sie z ginem i zapytac go, w koncu kto jak nie on powienien wiedziec co z tym zrobic.
zapytam napewno mam wizyte na 13 maja ale tak się zastanawiałam bo nie zawsze tak mam mimo ze stosunek był pełny więc mnie to dziwi , czy to moze być infekcja jakas powazna bo nie mam żadnych wydzielin dziwnych ani swędzenia czy pieczenia itd.
Stary 2009-05-08, 13:47   #17
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
zapytam napewno mam wizyte na 13 maja ale tak się zastanawiałam bo nie zawsze tak mam mimo ze stosunek był pełny więc mnie to dziwi , czy to moze być infekcja jakas powazna bo nie mam żadnych wydzielin dziwnych ani swędzenia czy pieczenia itd.
A świeża sperma/wydzielina też inaczej pachnie? Zapach i smak jest zależny od tego co jemy albo od tego czy palimy czy nie.
Stary 2009-05-08, 13:57   #18
tadex
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
A świeża sperma/wydzielina też inaczej pachnie? Zapach i smak jest zależny od tego co jemy albo od tego czy palimy czy nie.
czyli co ten zapach normalny ja nie wiem jak smakuje sperma nie próbowałam fuj , nie palę ani mój mąz też nie . czasem tak mam jak stosunek jest pełny nawet tak było jak brałam tabletki anty. i za 2 dzien znikła ten zapach ale ten jeden dzien byl wkurzający chyba że kochalismy się co dzien to co dzien takia zapach a fe ale jak to naturalne?.....
Stary 2009-05-08, 14:02   #19
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
czyli co ten zapach normalny ja nie wiem jak smakuje sperma nie próbowałam fuj , nie palę ani mój mąz też nie . czasem tak mam jak stosunek jest pełny nawet tak było jak brałam tabletki anty. i za 2 dzien znikła ten zapach ale ten jeden dzien byl wkurzający chyba że kochalismy się co dzien to co dzien takia zapach a fe ale jak to naturalne?.....
Może to wynik złej diety, a może jakiejs infekcji. Trudno stwierdzić. Pamiętam, że jak moj chłopak kiedyś się najadł jakiegoś ostrego jedzenia na mieście to zapach jego spermy był w ten dzień bardzo nieprzyjemny...

A może trzeba zmienić płyn do higieny intymnej?

edit: nie powiedziałabym, że to naturalne bo u mnie nie zaobserowałam dziwnego tzn nieprzyjemnego zapachu. Nawet jak się zdarzyło, że kochaliśmy się po przebudzeniu w nocy i nie miałam isc juz siły pod prysznic i umyłam sie dopiero rano.

Edytowane przez Asienka187
Czas edycji: 2009-05-08 o 14:04
Asienka187 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-08, 14:12   #20
tadex
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Może to wynik złej diety, a może jakiejs infekcji. Trudno stwierdzić. Pamiętam, że jak moj chłopak kiedyś się najadł jakiegoś ostrego jedzenia na mieście to zapach jego spermy był w ten dzień bardzo nieprzyjemny...

A może trzeba zmienić płyn do higieny intymnej?

edit: nie powiedziałabym, że to naturalne bo u mnie nie zaobserowałam dziwnego tzn nieprzyjemnego zapachu. Nawet jak się zdarzyło, że kochaliśmy się po przebudzeniu w nocy i nie miałam isc juz siły pod prysznic i umyłam sie dopiero rano.
w sumie jedliśmy fasolke po bretońsku : ale czy to ma związek z tym hmmmmmm? w sumie ten zapach już prawie znikł jak sie kilka razy podmyłam nie był taki ze na kilometr go czułam tylko jak tam paluchem przejechałam , w sumie te miejsca mają zawsze inny zapach niz np. nasza reka .
Stary 2009-05-08, 20:12   #21
rodzynek
Raczkowanie

może on ma też jakieś bakterie i powinniście na jakiś czas zaprzestać igraszek i się razem wyleczyć?
rodzynek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-08, 20:45   #22
tadex
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rodzynek Pokaż wiadomość
może on ma też jakieś bakterie i powinniście na jakiś czas zaprzestać igraszek i się razem wyleczyć?
idę do gina. za kilka dni miałam cytologie cos by wykazała a jest ok no mam nadzerkę ale małą...
juz mi to przeszło hmm dziwne było rano ale jak kilka razy się podmyłam przeszło, może poprpstu po stosunku się zle podmyłam nie wiem bo zawsze się myję po i dbam o higiene . Mąż nie nażeka na nic ale poradze się lekarza przy okazji.
Stary 2009-05-08, 21:49   #23
forti
Przyczajenie

post usunięty

Edytowane przez forti
Czas edycji: 2011-04-22 o 17:51
forti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-09, 08:11   #24
tadex
BAN stały

Cytat:
Napisane przez forti Pokaż wiadomość
Czy jeśli po stosunku czuję się w miarę "czysto", prysznica nie ma jak wziąć, a tego samego dnia muszę się udać np. do szkoły - to czy ryzykuję że ktoś mnie może "wyczuć"? :P
to chyba musisz sama ocenić ja jednak po każdym stosunku oczywiście się podmywam jeśli nie mam kiedy wziąsć prysznic , i tobie bym to też radziła bo to 5 min. a czujesz się świeżo i czysto.
Stary 2009-05-09, 08:22   #25
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez forti Pokaż wiadomość
Czy jeśli po stosunku czuję się w miarę "czysto", prysznica nie ma jak wziąć, a tego samego dnia muszę się udać np. do szkoły - to czy ryzykuję że ktoś mnie może "wyczuć"? :P
Kup sobie husteczki do higieny intymnej i po problemie.
Stary 2009-05-09, 15:01   #26
karuska88
Raczkowanie

ja tez tak mam ze po stosunku<przeważnie jeden dzień> dziwnie mi "tam" pachnie ale lekarz powoiedział mi ze to poprostu sperma tak robi i nie ma sie czym martwic
Stary 2009-05-09, 15:19   #27
tadex
BAN stały

wiesz karuska mi zaraz po kilku godzinach rano przeszło jak parę razy podmyłam może rzeczywiście tak się dzieje jak mówi twój lekarz bo sperma jest naturalnie w innym środowisku meskim a u nas to już troche inne ph . tylko że ja mam tak od czasu do czasu nie zawsze. ale cytologie miałam było ok poza tym wydaje mi się ze jak jest jakas infekcja są upławy i swędzi piecze a tu nic poprostu może jak się nie dokładnie umyje i lezy to wydzielina nie spływa i się jakby "psuje" i dlatego ten zapach hmmm tak sobie to staram wytłumaczyć ale na sczeście po kilku godzinkach przeszło i jest już ok
Stary 2009-05-10, 00:20   #28
mParis
BAN stały

Cytat:
wiesz karuska mi zaraz po kilku godzinach rano przeszło jak parę razy podmyłam może rzeczywiście tak się dzieje jak mówi twój lekarz bo sperma jest naturalnie w innym środowisku meskim a u nas to już troche inne ph . tylko że ja mam tak od czasu do czasu nie zawsze. ale cytologie miałam było ok poza tym wydaje mi się ze jak jest jakas infekcja są upławy i swędzi piecze a tu nic poprostu może jak się nie dokładnie umyje i lezy to wydzielina nie spływa i się jakby "psuje" i dlatego ten zapach hmmm tak sobie to staram wytłumaczyć ale na sczeście po kilku godzinkach przeszło i jest już ok
Nie wiem jak można mieć męża i uprawiać seks, pisząc zarazem na poziomie gorszym niż dzieci z podstawówki. Przeczytaj swoje wypowiedzi, jakie to jest chaotyczne, bez sensu, jak nie używasz ani jednego przecinka na 4 linijki. Masakra. Przepraszam oczywiście za offtop i czepliwość, ale zwyczajnie tego nie rozumiem.
mParis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 07:37   #29
tadex
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mParis Pokaż wiadomość
Nie wiem jak można mieć męża i uprawiać seks, pisząc zarazem na poziomie gorszym niż dzieci z podstawówki. Przeczytaj swoje wypowiedzi, jakie to jest chaotyczne, bez sensu, jak nie używasz ani jednego przecinka na 4 linijki. Masakra. Przepraszam oczywiście za offtop i czepliwość, ale zwyczajnie tego nie rozumiem.
to zczanij rozumiec chec szybkiego wypsu na forum a jak uwazasz ze mój wpis jest haotyczny to go nie czytaj i masz problem z głowy a wtój wpis jest nie na temat więc żegnam z tego wątku .
A posiadanie meza nic nie ma do pisania na forum mysl troche ktoś może byc dysortografem lub dyslektykiem ale co ty możesz o tym wiedziec za mało lat i wiedzy w twojej główce,

Edytowane przez tadex
Czas edycji: 2009-05-10 o 07:40
Stary 2009-05-10, 11:35   #30
mParis
BAN stały

Myślę, że to nie wymaga komentarza.
mParis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości