|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
teściowa w białej sukni na weselu
Jest mi strasznie przykro bo moja przyszła teściowa kupiła sobie białą kreację na nasze wesele (biała suknia + biały żakiecik) wiedząc że moja suknia jest w kolorze ivory - kolor ten wydaje się biały dopóki nie stanie się koło białego. Nie sądziłam że tak się zachowa i zrobi mi taką przykrość
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: teściowa w białej sukni na weselu
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
oglądałam zdjęcia koleżanki i jej teściowa też miała białą i świadkowa też i nikt nie zabrał tym blasku pannie młodej, wcześniej też myślałam że będę się źle czuc jak ktoś przyjdzie w białej ale teraz to mi zwisa i powiewa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mi się zawsze wydawało, że kolor bialy w dzień wesela jest zarezerwowany dla PM-ki. osobiście dla mnie jest wielkim nietaktem przyjście na wesele w białej bądź bardzo jasnej sukni. a jeśli już ktoś kupi długą suknię, to już w ogóle porażka
![]() myślę, że powinnaś napomknąć teściowej o swoich uczuciach, bo jak je teraz stłumisz w sobie, to później będziesz się źle czuła całe wesele i gryzła, że nie poruszyłaś z nią tego tematu. a może kupi sobie inną kieckę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Teściowa powinna coś takiego z Tobą skonsultować i wydaje mi się, że może nie Ty, ale Twój Narzeczony powinien zdecydowanie powiedzieć swojej Mamie, że nie powinna takiej sukni bez uzgodnienia z Wami zakładać i że Tobie będzie przykro jak ją włoży. Może zresztą nie robi tego złośliwie i nie zdaje sobie sprawy z tego, że chce popełnić nietakt, ale tym bardziej warto Jej to uświadomić.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie ma się co przejmować teściowe tak mają i tak mieć będą chyba tak już pozostanie a białe nie zawsze oznacza ładniejsze suknia musi być na kimś ładnym wtedy nawet jeśli nie jest zbyt szalowa zawsze będzie ładnie wyglądać
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niezbyt fajnie się zachowała ... Ale wg mnie sama nie powinnaś z teściową rozmawiać, chyba, że normalnie się dogadujecie. Ja bym poprosiła przyszłego męża, żeby pogadał z mamą, że może Ci przykrość sprawić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Popieram, że TŻ mógłby to załatwić. Zależy od relacji z teściową - nie zawsze są na tyle dobre, by przeprowadzić taką rozmowę.
Uważam, że to wielki nietakt z jej strony. Dla mnie to niedopuszczalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
i tak to bedzie Two dzień i bedziesz najpiekniejsza i najwazniesza na weleu i to ty bedziesz gwiazda wiecoru mimo tego co zrobi trściowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.