![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad, Smashbox, Elie Saab, Chanel
Szukam:
Narciso edt, Narciso Rodriguez L'Occitane Peony Cristalline, Chanel puder sypki Shiseido, Synchro , odcień n3 Wymienię: Dokładka: Chanel Les Beiges Healthy Glow - w odcieniu 10, użyty parę razy, ubytek to max 10 %. Bardzo fajny podkład, ale podobnie jak dior poniżej dla mnie jest zbyt kryjący. Chętnie za Shiseido Synchro ![]() Laura Mercier, Puder sypki - poj. wyjściowa 29 g, użyty parę razy. Dior, Diorskin Nude - podkład w odcieniu 022 Camee, kupiony parę dni temu, użyty 4 razy. Szukam czegoś mniej kryjącego, chętnie Shiseido Synchro. Balenciaga Paris, L'essence - 75 ml bez kilku testowych psików, tester z korkiem. Hermes Eau Des Merveilles - 100 ml bez paru psików, choć kto wie, czy nie chciałabym sobie zostawić z 10 ml z sentymentu ![]() 1. Yonelle, Maska Nanodyskowa N1, Magiczny kompres - 35 ml, nowa 2. Yonelle, Maska Nanodyskowa N2, Zachwycająca gładkość - 35 ml, nowa 3. Yonelle, Maska Nanodyskowa N3, Młodzieńczy blask - 35 ml, nowa 4. Smashbox, Contour Kit - zestaw do modelowania twarz, z pędzlem. Parę razy użyty. 5. Chanel, Coco edp - ok. 20/50, sprzed reformulacji (kod: 1101). IMHO bez zmian, dobrze przechowywane ![]() 1. Smashbox, Camera ready BB water w odcieniu Fair (KLIK!)- użyty testowo, z kartonikiem; 2. Elie Saab, Le Parfum Resort Collection - ponad połowa z 50 ml, w razie wymiany zrobię zdjecie; 3. Karl Lagerfeld, Karleidoscope, - tester, 60 ml z ubytkiem paru ml; 4. Christina Aguilera, Woman edp - 50 ml, przetestowane parę razy; 5. Chanel, Joues Contraste Discretion - róż, ubytek nieduży, welurek, opakowanie. 6. Urban Decay, Naked Basic 2 - używane, ubytek nieduży, ale widoczny. 7. MAC, pędzel do pudru, nr 150 - niewiele używany; 8. Anabelle minerals - podkład kryjacy mineralny Golden Fairest (4 g), sprawdzony kolor. 10. Balmain, Extatic edp - ok. 35 na 90 ml 11. L'oreal infallible - odcień 125, nowy. Edytowane przez Soso Czas edycji: 2016-06-22 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad, Smashbox, Elie Saab, Chanel
Witaj Soso
![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2015-11-06 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wieczne Kutango
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za BB Smashboxa?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Aniolka nie znoszę,ale wymienie tylko inną flaszkę ![]() A jakie jeszcze zapachy ewent. Cię interesują? Mam np Ysatis 30 ml Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-11-06 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wieczne Kutango
|
Niestety La Vie już nie mam od jakiegoś czasu, zapomnialam zaktualizować wątek, a coś innego?
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A czego szukasz, poza wątkiem mam różności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej
coś za Elie Saab? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |||
Zakorzenienie
|
Dzięki za odzew
![]() ![]() Nie wiem czy byłabyś zainteresowana oddaniem MK, ale chętnie powącham go w Sephorze. Cytat:
Cytat:
![]() Magdamo napisałam wyżej - głównie słodziaki na zimę ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2015-11-06 o 19:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej, coś u mnie za 8. Anabelle minerals - podkład kryjacy mineralny Golden Fairest ?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej, może chciałabyś Juicy Couture Viva la Juicy Gold Couture 60/100 ml? To tester i nieprzezroczysty, ale jestw nim min. 60. Myślę, że nawet więcej, ale żeby nie było przyjmijmy, że 60. Zrobiłam z niego 2 odlewki 10 i 12 ml i użyłam raż. Dla mnie to Midnight Rain z karmelem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() 3. Karl Lagerfeld, Karleidoscope, - tester, 60 ml z ubytkiem paru ml; 4. Christina Aguilera, Woman edp - 50 ml, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() os, śliczny kotek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hatko u Ciebie to muszę więcej czasu spędzić i poczytać, odpowiem niebawem ![]() Tompola niestety nic, dziękuję ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2015-11-07 o 19:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
perfumove love
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała Smashboxa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=826938&page=4
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2015-11-10 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, ale Balenciagę chcę wymienić w całości za jakis konkret.
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Witchdoctor
|
Czy znajdziesz w moim wątku coś za Smashboxa?
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- i/albo róż Chanel? Mam też raz maźnięty brązer ![]() Estee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer odcień Light nie potrafię tego używać ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo przepraszam, najpierw porwała mnie praca, potem życie rodzinne. Już odpisuję
![]() hathayoga przydałby mi się pewnie spray Joico, ale nie wiem, co jeszcze. Może Mont Blanc Presence d'une Femme, ale musiałabym znaleźć do powąchania ![]() Magdamo1 Midnight rain rzeczywiście ma w sobie coś (wąchałam w biegu, wróce do niego na pewno), ale nie nie umiem go sobie wyobrazić jeszcze z karmelem, podziękuję póki co. Pingwinku dziękuję, tym razem nic dla siebie nie znalałam ![]() comablack89 dziękuję, podkład byłby dla mnie za ciemny, a farbek do brwi nie używam ![]() Your Angel dziękuję, też nic. tomama na pewno podoba mi się La Vie Est Belle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję, nic ![]() Magdamo, dziękuję, mam Extatic, i w sumie rozważam pozbycie się go. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.