|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Listopad, Smashbox, Elie Saab, Chanel
Szukam:
Narciso edt, Narciso Rodriguez L'Occitane Peony Cristalline, Chanel puder sypki Shiseido, Synchro , odcień n3 Wymienię: Dokładka: Chanel Les Beiges Healthy Glow - w odcieniu 10, użyty parę razy, ubytek to max 10 %. Bardzo fajny podkład, ale podobnie jak dior poniżej dla mnie jest zbyt kryjący. Chętnie za Shiseido Synchro ![]() Laura Mercier, Puder sypki - poj. wyjściowa 29 g, użyty parę razy. Dior, Diorskin Nude - podkład w odcieniu 022 Camee, kupiony parę dni temu, użyty 4 razy. Szukam czegoś mniej kryjącego, chętnie Shiseido Synchro. Balenciaga Paris, L'essence - 75 ml bez kilku testowych psików, tester z korkiem. Hermes Eau Des Merveilles - 100 ml bez paru psików, choć kto wie, czy nie chciałabym sobie zostawić z 10 ml z sentymentu ![]() 1. Yonelle, Maska Nanodyskowa N1, Magiczny kompres - 35 ml, nowa 2. Yonelle, Maska Nanodyskowa N2, Zachwycająca gładkość - 35 ml, nowa 3. Yonelle, Maska Nanodyskowa N3, Młodzieńczy blask - 35 ml, nowa 4. Smashbox, Contour Kit - zestaw do modelowania twarz, z pędzlem. Parę razy użyty. 5. Chanel, Coco edp - ok. 20/50, sprzed reformulacji (kod: 1101). IMHO bez zmian, dobrze przechowywane ![]() 1. Smashbox, Camera ready BB water w odcieniu Fair (KLIK!)- użyty testowo, z kartonikiem; 2. Elie Saab, Le Parfum Resort Collection - ponad połowa z 50 ml, w razie wymiany zrobię zdjecie; 3. Karl Lagerfeld, Karleidoscope, - tester, 60 ml z ubytkiem paru ml; 4. Christina Aguilera, Woman edp - 50 ml, przetestowane parę razy; 5. Chanel, Joues Contraste Discretion - róż, ubytek nieduży, welurek, opakowanie. 6. Urban Decay, Naked Basic 2 - używane, ubytek nieduży, ale widoczny. 7. MAC, pędzel do pudru, nr 150 - niewiele używany; 8. Anabelle minerals - podkład kryjacy mineralny Golden Fairest (4 g), sprawdzony kolor. 10. Balmain, Extatic edp - ok. 35 na 90 ml 11. L'oreal infallible - odcień 125, nowy. Edytowane przez Soso Czas edycji: 2016-06-22 o 11:10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad, Smashbox, Elie Saab, Chanel
Witaj Soso
może coś u mnie za róż Chanel?
Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2015-11-06 o 13:00 |
|
|
|
|
#6 |
|
Wieczne Kutango
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za BB Smashboxa?
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Aniolka nie znoszę,ale wymienie tylko inną flaszkę ![]() A jakie jeszcze zapachy ewent. Cię interesują? Mam np Ysatis 30 ml Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-11-06 o 16:07 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wieczne Kutango
|
Niestety La Vie już nie mam od jakiegoś czasu, zapomnialam zaktualizować wątek, a coś innego?
.
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
A czego szukasz, poza wątkiem mam różności
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hej
coś za Elie Saab? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odzew
Interesują mnie głównie ciężkie słodkie/orientalne zapachy na zimę, Prada z serii infusion, damska lub męska , ewentualnie dobry brązer. Nie wiem czy byłabyś zainteresowana oddaniem MK, ale chętnie powącham go w Sephorze. Cytat:
Cytat:
![]() Magdamo napisałam wyżej - głównie słodziaki na zimę Z kosmetyków chyba tylko brązer ![]() Cytat:
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2015-11-06 o 20:06 |
|||
|
|
|
|
#13 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za powyższe? Zapraszam |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Hej, coś u mnie za 8. Anabelle minerals - podkład kryjacy mineralny Golden Fairest ?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, może chciałabyś Juicy Couture Viva la Juicy Gold Couture 60/100 ml? To tester i nieprzezroczysty, ale jestw nim min. 60. Myślę, że nawet więcej, ale żeby nie było przyjmijmy, że 60. Zrobiłam z niego 2 odlewki 10 i 12 ml i użyłam raż. Dla mnie to Midnight Rain z karmelem.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
:3. Karl Lagerfeld, Karleidoscope, - tester, 60 ml z ubytkiem paru ml; 4. Christina Aguilera, Woman edp - 50 ml, |
|
|
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() os, śliczny kotek mój ostatnio siedzi w pudełku z sephory Cytat:
Bardzo jestem ciekawa tego zapachu ![]() Hatko u Ciebie to muszę więcej czasu spędzić i poczytać, odpowiem niebawem ![]() Tompola niestety nic, dziękuję Edytowane przez Soso Czas edycji: 2015-11-07 o 20:22 |
||
|
|
|
|
#18 |
|
perfumove love
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała Smashboxa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=826938&page=4
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2015-11-10 o 19:29 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, ale Balenciagę chcę wymienić w całości za jakis konkret.
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
|
#24 |
|
Witchdoctor
|
Czy znajdziesz w moim wątku coś za Smashboxa?
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- i/albo róż Chanel? Mam też raz maźnięty brązer Estee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer odcień Light nie potrafię tego używać
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo przepraszam, najpierw porwała mnie praca, potem życie rodzinne. Już odpisuję
hathayoga przydałby mi się pewnie spray Joico, ale nie wiem, co jeszcze. Może Mont Blanc Presence d'une Femme, ale musiałabym znaleźć do powąchania Midnight rain mi się podoba, ale nie nie umiem go sobie wyobrazić jeszcze z karmelem, podziękuję póki co.Magdamo1 Midnight rain rzeczywiście ma w sobie coś (wąchałam w biegu, wróce do niego na pewno), ale nie nie umiem go sobie wyobrazić jeszcze z karmelem, podziękuję póki co. Pingwinku dziękuję, tym razem nic dla siebie nie znalałam comablack89 dziękuję, podkład byłby dla mnie za ciemny, a farbek do brwi nie używam Your Angel dziękuję, też nic. tomama na pewno podoba mi się La Vie Est Belle |
|
|
|
|
#27 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Obie rzeczy w razie czego oddam bez marudzenia |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
może Extatic ok. 32-35/40ml za róż?
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję, nic ![]() Magdamo, dziękuję, mam Extatic, i w sumie rozważam pozbycie się go. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.

.
, ewentualnie dobry brązer.