Jaki zapach wybrać na lato? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-15, 10:58   #1
aniusia82
Rozeznanie

Jaki zapach wybrać na lato?

Witajcie dziewczyny. liczę na Waszą pomoc odnośnie wyboru zapachu na lato Za każdym razem, kiedy jestem w Douglasie testuję nowe zapachy, jednak ciężko jest coś fajnego wybrać, kiedy ma się taki ogromny wybór Zastanawiam się nad Laura Biagiotti Laura, Calvin Klein One, Issey Miyake Pleats Please L Eau, oraz nowość, nie wiem czy są one dostępne w Polsce Cacharel Amor Amor Leau. CK One są zapachem unisex. Czy są one bardzo ,męskie,? Nie testowałam ich globalnie, więc nie mam pojęcia jak one się rozwijają. Szukam zapachu świeżego, trwałego i z ogonem Będę wdzięczna za pomoc doświadczonych w temacie perfum dziewczyn. Pozdrawiam
aniusia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 13:32   #2
HABANITA 72
Spod wody.....

Dot.: Jaki zapach wybrać na lato?

Zaglądnij tutaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=5226
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=594818

"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie"
HABANITA 72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 14:24   #3
pozzzziomka
Zakorzenienie

Swieze trwale ogoniaste - Dkny Women, Moschino Light Clouds, Cristalle Eau Verte i Versense
A z niszy fajny na lato jest Hameau de la Reine dost w Quality

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-15, 18:19   #4
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniusia82 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. liczę na Waszą pomoc odnośnie wyboru zapachu na lato Za każdym razem, kiedy jestem w Douglasie testuję nowe zapachy, jednak ciężko jest coś fajnego wybrać, kiedy ma się taki ogromny wybór Zastanawiam się nad Laura Biagiotti Laura, Calvin Klein One, Issey Miyake Pleats Please L Eau, oraz nowość, nie wiem czy są one dostępne w Polsce Cacharel Amor Amor Leau. CK One są zapachem unisex. Czy są one bardzo ,męskie,? Nie testowałam ich globalnie, więc nie mam pojęcia jak one się rozwijają. Szukam zapachu świeżego, trwałego i z ogonem Będę wdzięczna za pomoc doświadczonych w temacie perfum dziewczyn. Pozdrawiam
Są w sephorze. Wczoraj "wyczaiłam" przypadkiem. Wywąchałam i chyba się zakochałam
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-16, 14:49   #5
aniusia82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Są w sephorze. Wczoraj "wyczaiłam" przypadkiem. Wywąchałam i chyba się zakochałam

Dziękuje dziewczyny za pomoc. A co do Cacharel to ja też się chyba zakocham w nich
Stary 2014-05-17, 11:19   #6
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniusia82 Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczyny za pomoc. A co do Cacharel to ja też się chyba zakocham w nich
No być może niedługo będę je mieć. Znajomy z Anglii dostał ode mnie zlecenie na dziś "poszukać i kupić nowego amorka"
Najbardziej to ta coca cola na początku mnie zaskoczyła. Ja mam trudny nos do zapachów. Rzadko się zakochuje i coś mi pasuje a tu bęc. A miałam kupić kolejną buteleczkę Lady Gagi. No nic, kupię "za chwilę"
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-18, 12:53   #7
aniusia82
Rozeznanie

Cześć. Wczoraj byłam ponownie w Douglasie, wypsikałam się Cacharel Amor amor Leau globalnie. Na początku byłam zachwycona, zapach trochę podobny do Moschino I love , już byłam skłonna do zakupu, jednak postanowiłam dać trochę czasu zapachowi, aby się rozwinął. Niestety ale ten piękny zapach szybko znika, pozostaje płaski, słodkawy zapach. Jestem rozczarowana A już myślałam, że znalazłam perfumy na lato. Chyba jednak skuszę się na DKNY Pure woman.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-18, 16:34   #8
Efie
Raczkowanie

A może spróbuj Light Blue - wiem, że jest oklepany ale rzeczywiście świetnie odświeża w upały i jest trwały, albo eclat d'arpege Lanwina - świeży, fajny zapach, nie powoduje bólu głowy i na pewno trwały (na mnie na pewno) bo dużo osób go komplementuje.
Fajnym zapachem na lato jest też Etoile Fragonarda.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

CK one jest trochę męskawy, nawet mam ale rzadko używam, w sumie gdy go nosiłam to słyszałam komplementy na jego temat, chociaż mnie trochę drażnił.
Efie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-20, 16:45   #9
madziullka
Wtajemniczenie

A ja proponuję na lato Versace Versense, cudnie odświeża, pobudza do działania i poprawia nastrój.

Rozbieram Pradę Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-24, 13:01   #10
aniusia82
Rozeznanie

Dziękuje dziewczyny Kupiłam jednak DKNY woman energizing i jak na razie nie żałuję. Pięknie się na mnie rozwijają Denerwuje mnie jedynie to, że w upalny dzień szybko przestaję je czuć na sobie. Kusi mnie już Moschino I love love i inne zapachy. Dziewczyny, ja chyba zbankrutuję, wkopałam się po same uszy, a perfumy śnią mi się po nocach Obejrzałam już chyba wszystkie filmiki na yt o kolekcjach perfum. Pozdrawiam Was
Stary 2014-06-10, 13:28   #11
aniusia82
Rozeznanie

Dziewczyny, który zapach będzie najlepszy na lato - Moschino I love Love, Versace Versense, Eclat Lanvin czy Ralph Lauren Ralph ? Czytałam o Versense, że są nietrwałe, czy to prawda? Za dużo jest tych perfum w perfumeriach Jak tam wchodzę, to nie wiem od czego zacząć testowanie a marzę o jakimś cudownym, trwałym zapachu na lato. Ostatnio kupiłam DKNY woman energizing ale ciągle mi mało
Stary 2014-06-10, 20:09   #12
Sybil_
Zakorzenienie

ja polecam
Jimmy Choo Exotic
CK in2U
Sybil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-10, 22:29   #13
fryta13
Rozeznanie

Versense jest bardzo trwalym zapachem . Na upaly jest cudowny swiezy i b eleganski . Jak nie wiem czym sie skroic to zawsze siegam po niego . Polecam
fryta13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-13, 14:32   #14
zosia987
BAN stały

Ja polecam Euphorię Calvina Kleina, nawet niekoniecznie na lato, a na każdą porę roku lekkość i elegancja splatają się w tym flakoniku w coś niesamowitego. Kto próbował, ten wie

A ten DKNY woman energizing długo się trzyma na skórze?
zosia987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-15, 13:51   #15
patrycja0195
Przyczajenie

Witam wszystkich idzie lato i dziwi mnie, że tak mało osób poszukuje nowych jeszcze nie znanych doznań zapachowych. Znane marki juz dawno mi się znudziły. Chętnie podzielę się z Wami przepięknym, wakacyjnym zapachem, który właśnie odkryłam, gdzie nuta główy to cytryna, konwalia i róża, nuta serca: peonia, woda jaśminowa i frezja a nuta bazy: paczula i piżmo. Producentem tej znakomitej wody toaletowej jest włoska firma Bottega Verde. Kupiłam ją właśnie w promocji i jestem bardzo zadowolona z orginalności i trwałości tego zapachu Regularna cena za 50ml, to 89,99, a w promocji 69,99. Jest to linia Gardini Toscani "Ukwiecona ścieżka". Jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę przesłać link.

Edytowane przez patrycja0195
Czas edycji: 2014-06-15 o 14:01
patrycja0195 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-16, 12:51   #16
aniusia82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zosia987 Pokaż wiadomość
Ja polecam Euphorię Calvina Kleina, nawet niekoniecznie na lato, a na każdą porę roku lekkość i elegancja splatają się w tym flakoniku w coś niesamowitego. Kto próbował, ten wie

A ten DKNY woman energizing długo się trzyma na skórze?
Cześć, jeśli chodzi o DKNY ja mam wersje edt i dosyć długo się utrzymują, na ubraniach czuć je nawet następnego dnia. Testowałam również wersję edp te natomiast czułam nawet po kapieli, następnym razem kupię wersję edp
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości