|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Makijaż na Sylwester
Jaki makijaż dla mnie na Sylwester?
W jakich kolorach? Co powinnam najbardziej podkreślić? Dołączam fotkę. Moje włosy mają tak naprawdę chłodniejszy odcień niż na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Makijaż na Sylwester
Moim zdanie powinnaś podkreślić oczy, masz ładne brązowe wiec ładnie ci bedzie w ciemnych cieniach pozdr pa
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
Hm... A która opcja by była lepsza?:
1) wewnętrzny kącik srebrną kredką, środek powieki jasnoniebiekim, a zewnętrzny kącik ciemnoniebieskim cieniem; rzęsy wytuszowane na czarno. 2)górna powieka i wewnętrzny kącik jasnobeżowym, od załamania górnej powieki 'do góry'-brązowym cieniem, i dolna powieka też brązowym; rzęsy wytuszowane na czarno. Hę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
okretka napisał(a):
> Hm... A która opcja by była lepsza?: > 1) wewnętrzny kącik srebrną kredką, środek powieki jasnoniebiekim, a zewnętrzny kącik ciemnoniebieskim cieniem; rzęsy wytuszowane na czarno. Wydaje mi się, że jesteś ciepłym typem urody, a to zimne kolory... Nie wiem, czy nie lepiej by było w ciepłych. ![]() > 2)górna powieka i wewnętrzny kącik jasnobeżowym, od załamania górnej powieki 'do góry'-brązowym cieniem, i dolna powieka też brązowym; rzęsy wytuszowane na czarno. Nooo, to są ciepłe, w dodatku ładne i delikatne, ale czy nie zleją się za bardzo z włosami i oczkami? Ale jednak obstawiam drugą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
Mam do dyspozycji jeszcze jaśniutki fiolet i róż...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To może poniższy makijaż? Jest bardzo delikatny i dziewczęcy. Jak spostrzegłam masz 14 lat, więc nie ma sensu, żebyś zakrywała swój urok maską makijażu
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem fajnie wyglądałabyS w niebieskich cieniach , sama mam podobne oczka do Twoich, i czasami używam niebieściutkich cieni, fiolet też pasowałby, i przede wszystkim pięknie sie prezentował
![]()
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.