|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
List dla Oli
Mała Ola cierpi na chorobę nowotworową krwi, leży na oddziale Onkologii i Hematologii. Jest bardzo smutna i samotna, ma ograniczony kontakt z innymi dziećmi. Bardzo lubi dostawać listy, więc myślę, że wspólnie możemy włączyć się do akcji, na którą stać każdego, a która może wywołać na twarzy dziecka większy uśmiech, niż złotówki wpłacane na konto. Wszystkie listy z życzeniami zdrowia i miłym słowem są dotarczane do Oli, na niektóre dziewczynka nawet odpisuje. Myślę, że każdego z nas stać na odrobinę ciepła, więc weźmy pióra w dłonie i wyczarujmy coś ładnego - każdy z osobna lub może również razem, jako społeczność forum?
Adres do korespondencji: Emilia Dudkiewicz ul. Kościuszki 20 64-320 Buk Więcej informacji i akcji na blogu mamy Oli: http://dla-olki.blog.onet.pl/ Edytowane przez niki124 Czas edycji: 2010-10-21 o 15:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: List dla Oli
Ja się przylączam
![]() Spiszą adres i w wolnej chwili coś wyślę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Czy może wiecie ile Oleńka ma lat, bo nigdzie nie mogę odnaleźć tej informacji...Rozpowszechn iłam inf w szkole, w której kiedyś pracowałam i część osób chce oprócz kartek wysłać bardziej osobiste listy, a ciut inaczej pisze się do 7 -letniej dziewczynki niż do 17letniej panny. Z góry dziękuję za odp.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, dobrze by było dodać ile ma lat
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz troszke wiecej o niej, ale ja sie pisze na to
Piekny gest!
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
No i co słychać u Oli? Jak się czuje? Na jej blogu cisza, żadnych wieści nie ma, tutaj też nikt nic nie pisze....mam nadzieję, że to tylko chwilowa cisza, która niczego złego nie zwiastuje......
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna akcja
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.