|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
album przedślubny
Witam ,zakladam watek gdyz bede swiadkowa u kolezanki na slubie i chcialam zrobic jej na prezent w tajemnicy album z jej przygotowan slubnych.Mam juz kilka pomyslow co moglby zawierac ale pytam was co mogby jeszcze zawierac moze natkna mnie wasze podpowiedzi.Chce zawrzec w nim rozne formy np wklejane zdjecia itp dodataki+ smieszne notki.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: album przedślubny
Cytat:
zdjęcie pierścionka zdjęcia z przymiarki sukni przykładowe zaproszenie tekst piosenki, którą wybrali na pierwszy taniec wpisy od koleżanek, które uczestniczyły w wieczorze panieńskim Hmm sama nie wiem, przychodzą mi do głowy i inne pomysły, ale raczej na album "ślubny", niż z przygotowań... Pytanie też, na ile w nich uczestniczysz. Jeśli planujesz jej dużo pomagać, np. przy usadzaniu gości, możesz też zrobić zdjęcie albo rysunek planu stołów i opatrzyć to jakąś zabawną adnotacją o trudach przygotowań ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dodaj jakieś starsze zdjęcia, kiedy dopiero co się poznali czy coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ale pamiętaj, żeby były to zdjęcia dobrej jakości, a nie z byle jakiego telefonu. Album z rozmazanymi zdjęciami to nic fajnego. Nawet jeśli intencje dobre, to efekt będzie marny.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.