|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
data ważności czekolady
Jako że jest wieczór - naszła mnie ochota na słodkości
Poszłam do kuchni...otwieram lodówkę i biorę czekoladę. Otwierając ją od niechcenia rzuciłam okiem na datę ważności. I padłam ze śmiechu![]() Moja czekolada jest ważna do 06.06.2300 Chyba wyślę to opakowanie do Teleekspresu ![]() Trafiły się Wam kiedyś takie "perełki" ??
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: data ważności czekolady
W 2001 roku miałam jogurt ważny do 1200
![]() Poza tym nie patrzę na terminy ważności raczej i swego czasu często zdarzało mi się zjadać coś przeterminowanego od kilku miesięcy do kilku lat :P |
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Super
![]() ![]() Może zostaw tę czekoladę na pamiątkę dla potomków w baaaaardzo odległej przyszlości?![]() pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
No co ?!?!!?? po prostu dali duzo konserwantów - technologia idzie naprzod Kochane
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Jak jedna czekolada może poprawić człowiekowi humor
![]() Mam tylko nadzieje, że po tej czekoladzie nie wystąpią u mnie żadne skutki uboczne Conajwyżej stanę się długoterminowa (tak jak ta czekolada) I będę żyła do 2300 roku A teraz już uciekam, bo znowu się na wizażu zasiedziałam Pozdrawiam
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
To jest dobre hehehe
Mnie się często zdarza wygrzebać z szafki kuchennej jakieś galaretki, przyprawy i inne przeterminowane o kilka lat
|
|
#8 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-02
|
Przede wszystkim zrob zdjecie tego opakowania, bo to super rarytas wsrod czekolad
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Poszłam do kuchni...otwieram lodówkę i biorę czekoladę. Otwierając ją od niechcenia rzuciłam okiem na datę ważności. I padłam ze śmiechu