|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar ca³e forum. Tutaj mo¿na zg³aszaæ uwagi techniczne, problemy dotycz±ce ca³ego forum, problemy z has³em i dostêpem i inne… |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
|
pytanie do z³o¶liwca - wymiana p³yt z æwiczeniami
cze¶æ, czy jest mo¿liwo¶æ u³o¿enia w±tku o wymianie p³yt CD z æwiczeniami fitness ?? czy nie bedzie to ³amac regulaminu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 12 462
|
Dot.: pytanie do z³o¶liwca - wymiana p³yt z æwiczeniami
Nie widzê problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
pytanie do z³o¶liwca !!!
- BANa otrzymuj± u nas osoby. Czyli je¶li masz zarejestrowanych kilka nicków, BANa otrzymaj± wszystkie korzystaj±ce z tego samego komputera- je¶li mam bana sta³ego na z³o¶niczkê24- na eskê23 ju¿ mi min±³ - czy ten zapis oznacza ¿e na komputerze moim w domku mam zablokowane forum ca³kiem?? mimo, ¿e na eskê ban min±³ ?? bo ja teraz jestem na studiach ... p.s. móg³ by¶ dopisaæ w regulaminie ¿e podczas posiadania bana tymczasowego nie mo¿na zak³adaæ innego konta, gdyby to wiedzia³a za³o¿y³a bym konta z³o¶niczkê p.s. nie wróci³am wtedy by ludzi obra¿aæ , przeprosi³am wszystkie dziewczyny i by³o spoko , no ale niektórym siê to nie spodoba³o i jest smutno kiedy dowiedzieæ siê ¿e to nie Ty , nie Jelonek nie moderatorki przyczai³y ten fakt tylko nie wiem czy mogê teraz tak nazwaæ " kole¿anki " z jednego forum ( fitness ), bo szczerze mówi±c by³am z³a na Ciebie - my¶lam sobie jaki Ty jeste¶ z³y - ale za to przepraszam - w sumie bana mi da³a Jelonek a nie Ty i jeszcze na innym w±tku jak przeczytalam wczoraj , da³e¶ mi jeszcze jedn± szansê na eskê23 za co bardzo dziêkuje wiec napisz czy na moim kompie mogê wej¶æ na forum je¶li nie to bede korzystaæ z forum kiedy bêdê na studiach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 12 462
|
Cytat:
Nie jest istotne, czy bana wlepi³em ja, czy Jelonek. Oboje jeste¶my rogaci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
Cytat:
![]() wiem ¿e w g³êbi duszy nie jeste¶ rogaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
aha
Edytowane przez eska23 Czas edycji: 2006-01-19 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.