Wyrzuty sumienia - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2016-08-06, 11:30   #1
EdytkaEdytka71
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 149

Wyrzuty sumienia

Jest ju¿ jeden watek ,,Demony przesz³o¶ci ,,jednak jest zwi±zny z tym jak reaguj± mê¿czyzni na nasz± przesz³o¶æ.Mi tutaj chodzi o to jak my same radzimy sobie z przesz³o¶ci± nasz± ,g³ownie z b³êdami które pope³ni³y¶my.Czy zadrêczacie siê ,czy mo¿e potraficie odci±æ siê ca³kowicie .Koniec i tego ju¿ niema .Jak to jest u was.Bo ja czasem wspominam ¿e cos tam kiedy¶ ¼le zrobi³±m i rozmy¶lam o tym ,chocia¿ tego nie chcê ,ale to silniejsze ode mnie.
EdytkaEdytka71 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-06, 11:39   #2
_madame_m_
Wilczy kie³

Wiadomo¶ci: 2 791
Dot.: Wyrzuty sumienia

Te¿ zdarza mi siê co¶ wspominaæ w szczególno¶ci po nocy zaraz przed spaniem, ale próbujê na si³ê zmusiæ siebie do odciêcia siê w takich momentach i dziêki temu nie brnê dalej i jestem w stanie usn±æ spokojnie. Ka¿dy cz³owiek ma tak, ¿e pisze scenariusze - co by by³o gdybym zrobi³a jednak tak, a nie inaczej.. i to jest ca³kowicie normalne. Najwa¿niejsze to umieæ zaakceptowaæ wszystko ze swojej przesz³o¶ci albo przynajmniej tolerowaæ, ¿e sta³o siê tak, a nie inaczej
_madame_m_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-06, 11:39   #3
HealthOne
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 165

Cytat:
Napisane przez EdytkaEdytka71 Poka¿ wiadomo¶æ
Jest ju¿ jeden watek ,,Demony przesz³o¶ci ,,jednak jest zwi±zny z tym jak reaguj± mê¿czyzni na nasz± przesz³o¶æ.Mi tutaj chodzi o to jak my same radzimy sobie z przesz³o¶ci± nasz± ,g³ownie z b³êdami które pope³ni³y¶my.Czy zadrêczacie siê ,czy mo¿e potraficie odci±æ siê ca³kowicie .Koniec i tego ju¿ niema .Jak to jest u was.Bo ja czasem wspominam ¿e cos tam kiedy¶ ¼le zrobi³±m i rozmy¶lam o tym ,chocia¿ tego nie chcê ,ale to silniejsze ode mnie.
zale¿y jakie b³êdy.
Je¶li chodzi o wcze¶niejsze zwi±zki- odciê³am siê ca³kowicie i czasem jestem sama zaskoczona jak bardzo potrafi³am siê zmieniæ, jak niesamowicie potrafi³am pokochaæ sam± siebie i postawiæ siebie najwy¿ej dla samej siebie (mas³o ma¶lane:P ) ¿e w³a¶ciwie do¶æ szybko wesz³am w nowy,naprawdê dobry i zdrowy zwi±zek w którym nie ma dramatów podczas gdy wcze¶niejszy skoñczy³ siê tak ¿e mi wstyd za w³asne zachowanie.
By³am m³odsza, jaka¶ taka bardziej emocjonalna.
Ju¿ o tym nie rozmy¶lam, by³o minê³o
Stary 2016-08-06, 11:54   #4
EdytkaEdytka71
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 149

Mia³am dwa lata temu taki okres w zyciu ,ciê¿ki w ma³¿eñstwie .A konkretniej ja nie zachowa³am siê w porz±dku .I do tej pory mi to wraca jak ja mog³am cos takiego zrobiæ ,zadrêczam siê wrêcz czasami rozmy¶lam analizujê, chocia¿ tego nie chce.
Moja babcia czêsto mawia³a ,¿e cz³owiek który k³±dzie siê spaæ i od razu zasypia ,to jest cz³owiek ma³o wra¿liwy ,nie przejmuj±cy sie niczym .Co o tym s±dzicie?

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Dodam jeszcze ¿e gdy wraca to do mnie z przesz³o¶ci to wrêcz jakby pastwiê siê nad sob± wspominaj±c szczegó³owo co zrobi³±m.

Edytowane przez EdytkaEdytka71
Czas edycji: 2016-08-06 o 11:51
EdytkaEdytka71 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-06, 11:55   #5
HealthOne
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 165

Cytat:
Mia³am dwa lata temu taki okres w zyciu ,ciê¿ki w ma³¿eñstwie .A konkretniej ja nie zachowa³am siê w porz±dku .I do tej pory mi to wraca jak ja mog³am cos takiego zrobiæ ,zadrêczam siê wrêcz czasami rozmy¶lam analizujê, chocia¿ tego nie chce.
Moja babcia czêsto mawia³a ,¿e cz³owiek który k³±dzie siê spaæ i od razu zasypia ,to jest cz³owiek ma³o wra¿liwy ,nie przejmuj±cy sie niczym .Co o tym s±dzicie?
my¶lê ¿e to cz³owiek bardzo zmêczony przede wszystkim

a ró¿ne my¶li dotycz±ce przesz³o¶ci pojawiaj± siê w ró¿nych porach dnia, w ró¿nych sytuacjach.
Stary 2016-08-06, 11:59   #6
Kelecka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 633

Cytat:
Czlowiek, ktory od razu zasypia, to czlowiek permanentnie wykonczony, tak jak np. ja

Co do przeszlosci, jest dla mnie zamknieta, chociaz kiedys bylam dokladnie taka jak ty - nakrecalam sie do niewyobrazalnego poziomu.
A teraz raczej mysle, ze przeciez i tak przeszlosci nie zmienie, po co sie zadreczac? Wyciagnac wnioski, isc dalej
Kelecka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-06, 14:28   #7
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 521

Cytat:
Dodam jeszcze ¿e gdy wraca to do mnie z przesz³o¶ci to wrêcz jakby pastwiê siê nad sob± wspominaj±c szczegó³owo co zrobi³±m.
Dziewczyno, nie takie b³êdy ludzie pope³niaj±. I staraj± siê ¿yæ dalej. Co by³o, a nie jest, nie pisze siê w rejestr. Wyrzuty sumienia to straszna sprawa - naturalne, ¿e ¿a³ujesz g³upot, bo zm±drza³a¶ i drugi raz by¶ ich nie pope³ni³a. Na tym polega ¿ycie, naprawdê choæby¶ siê stara³a, nie dasz rady byæ zawsze idealna, podejmowaæ wy³±cznie ¶wietne decyzje i ogólnie ¿yæ na medal.
Tak.
Siê.
Nie.
Da.
Warto zawsze tak kierowaæ swoim ¿yciem, ¿eby mieæ wiêcej przed sob± ni¿ za sob±. My¶l o przysz³o¶ci, bo mo¿e ze strachu przed tym, co bêdzie, chowasz siê w skorupie rozpamiêtywania minionych zdarzeñ.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-08-06 15:28:50

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.