|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studia, kierunek dietetyka na KWSPZ w Krakowie?
Chciałam się dowiedzieć, czy ktoś uczył się na uczelni KWSPZ, bo nie ukrywam, że to dość trudny wybór. Szkoła jest płatna, czesne ok. 480 zł na msc. Wybór padł na tą uczelnię, bo jako jedyna, nie wymaga żadnych przedmiotów maturalnych, a moje niezdecydownie doprowadziło do tego, że "obudziłam się z ręką w nocniku" po oddaniu ostatecznej deklaracji maturalnej. Ciekawi mnie, czy są tu studenci tej uczelni, bo nie chcę wydać ciężko zarobionych pieniędzy w coś co może mnie nieźle rozczarować.
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto miał do czynienia z tym kierunkiem i udzieli mi jakiś 'nowych informacji' na ten temat. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Studia, kierunek dietetyka na KWSPZ w Krakowie?
Jak już się reklamujecie na forach, to chociaż może bez błędów ortograficznych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Katiet93
|
Dot.: Studia, kierunek dietetyka na KWSPZ w Krakowie?
Myślę, że z każdych studiów możesz uzyskać to czego potrzebujesz. Zawsze możesz uzupełniać wiedzę na własną rękę! Nie znam opinii na temat tej uczelni, ale znajomi też tam poszli, aczkolwiek kontakty się rozeszły. Rób to co lubisz, a dietetyka to ekstra kierunek, bardzo na czasie zwłaszcza, że świadomość ludzi rośnie i coraz więcej osób przykłada uwagę do tego co je, chcą walczyć z nadwagą oraz dbać o zdrówko! Trzymam kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.