|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy to możliwe żeby podkład powodował wypryski?
Od lat używam podkładów. Ostatnio (od 2 lat) moim ulubieńcem stał się Revlon - Colorstay Natural. Przy ostatniej butelce zaobserwowałam, że na czole wychodzą mi bardzo dziwne "twory" - jakby mini infekcje. Jest tego sporo i od dwóch miesięcy nie mogę dac sobie z tym rady!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Czy to możliwe żeby podkład powodował wypryski?
Hej Magda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No właśnie! Aga, a powiedź mi jeszcze, czego używasz zamiast podkładu? Pudru w kamieniu, czy suchego kompaktu? A może masz inny sposób? Zwłaszcza w zimie podklad jest potrzebny - no to może krem, a potem puder..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
magda!!! uzywalam tego samego podkladu i mialam po nim to samo co ty, mnostwo malutkich krosteczek, zaczerwienionych, nawet nie ropiały i nie rosly, ale wysypywaly sie gesto - po odstawieniu colorstay zeszly i nie wrocily. Nie uzywaj go przez tydzien, jak zauwazysz poprawe - bedzie to oznaczalo ze to jego wina.
sciskam m
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: Czy to możliwe żeby podkład powodował wypryski?/ jeśli tak, to co zamiast podkladu??
Dziewczyny, dzięki za rady! Postanowilam odstawić podklad na jakieś 2 tygodnie. Zobaczymy. A tymczasem dajcie znać, co używacie na buźkę bez podkładu?? Puder w kamieniu? Czy to wystarczy? A może coś innego. Mam bardzo jasna cerę i łatwo tu o przebarwienia, więc zwykły puder nie daje skórze jednolitej barwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.