|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Biuro matrymonialne / portal randkowy
Witam Dziewczyny
Jestem kobietą 40+, do tej pory niestety powiedźmy oględnie, że źle trafiałam jeśli chodzi o związki. Ale nadal uważam, że nie chciałabym być sama, chociaż coraz częściej zaczynam sądzić, że nie chce mi się już dostosowywać mojego życia do mężczyzny bo niestety tego najczęściej mężczyźni oczekują. Skorzystałam też z portalu randkowego płatnego (porażka, popisać każdy może, ale spotkać się już nie, poza tym z niektórymi to strach się spotkać) i z biura matrymonialnego (drogo, kandydatów malutko dla mnie, efekt zerowy). W biurze to miałam takie wrażenie, że liczy się tylko zapłacenie abonamentu a potem to już okazuje się, że jestem za stara dla Panów 50 + i 60+. Poza tym nie wyglądam jak gwiazda filmowa i nie jestem bogata - to na pewno zwiększyłoby moją atrakcyjność bo w dzisiejszych czasach to panowie są materialistami. Coś doradzicie, albo jakieś przemyślenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Biuro matrymonialne / portal randkowy
Cytat:
Po pierwsze, co do pogrubionego, to to akurat nie jest prawdą. Nic się tu samo nie przytrafiło, sama tak wybierasz. I na początek właśnie nad tym warto się zastanowić, dogłębnie. A jak już określisz czego byś chciała, a czego na pewno nie, to warto byłoby się wybrać na tzw. "szybkie randki". Od razu widzisz z kim masz do czynienia. W każdym większym mieście są organizowane. Poczytaj i sprawdź. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wygląda twoje życie towarzyskie? Wychodzisz gdzieś ze znajomymi? Restauracje, koncerty, festyny? Masz jakieś hobby? Może zapisz się np. na tańce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mój obraz związków i facetów opiera się o moje doświadczenia - i nie mówię że wszyscy są tacy sami.
Regularnie wychodzę ze znajomymi do kawiarni, restauracji, kino, plaża, lubię też chodzić na wystawy związane z historią czy malarstwem. Tak tak chodzę na siłownię. Moje hobby - majsterkowanie, hodowanie kwiatów, uwielbiam psy. I co i nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A nikt ze znajomych nie próbowal Cie z kims zeswatać?
Bo wiesz zawsze znajdzie się jakiś kolega męza koleżanki, albo znajomy koleżanki z pracy, serio nic? Poza tym co rozumiesz poprzez dostosowywanie swojego życia do mężczyzny ? --- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Znajomi jakos nie maja kogo polecic. Sama pytam czy kogos nie znaja akurat tak przy okazji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.