|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Komis sukien ślubnych- dla kupujących/ Warszawa
Kochane. Dużo wątków komisowych, ale nie znalazłam takiego, który by był polecany dla tych co kupują, wątki zawsze są gdzie oddać kiecuszkę raczej.
Także.. zależy mi na kupnie jakiegoś cacka, ale za cenę, która będzie odpowiednia na moją studencką nie wspomaganą rodzicami kieszeń. Znacie jakieś fajne komisy, gdzie można wejść, zaopiekują się Tobą i doradzą? Czy zostaje tylko olx? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Komis sukien ślubnych- dla kupujących/ Warszawa
Znam tylko Splendor http://sukniesplendor.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jestem do nich umówiona. Ale w mailu na moje zapytanie czy z komisowych sukien dają tylko to co się wypatrzy na stronie czy też doradzają dostałam odp "komis właściwie jest już zamknięty"... Także ten...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czerwcowa PM
|
Spróbuj tu: www.suknieslubne.fr.pl/
i na Jana Pawła II, gdzieś na przeciw Pasażu Muranów jest sklep z sukniami za ok. 1000 zł ze starszych kolekcji, ale nie pamiętam dokładnego adresu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
<reklama>
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-02-09 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Ciekawe, wchodząc w zakładkę Kolekcja nie ma nic do obejrzenia poza formularzem kontaktowym. Zgłaszam moderacji nieopłaconą reklamę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5540257 6]Ciekawe, wchodząc w zakładkę Kolekcja nie ma nic do obejrzenia poza formularzem kontaktowym. Zgłaszam moderacji nieopłaconą reklamę.[/QUOTE]
Shanaya, ja tam wstawiłam swoją suknię. Pani mi wyjaśniła, że dopiero na początku lutego ruszyli ze zbieraniem sukien, więc pewnie dopiero pod koniec lutego pojawią się na ich stronie jakieś suknie a od marca chcą zacząć sprzedawać. mam nadzieję, że faktycznie tak będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-03-27 o 12:26 Powód: Reklama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
własnie na innym wątku dziś napisałam, jak to zaciągnęłam moją koleżankę do komisu, gdzie ja wstawiałam moją suknię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.