|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wasze doświadczenia..
Witam Was! chciałabym poznać wasze doświadczenia z psychologiem, jak długo chodziłyście, czy pomagały te rozmowy, czy uważacie że podjęliście dobra decyzje by do niego pójść.
Sama się zastanawiam nad pójściem do psychologa, zastanawiam się czy byłby to dobry pomysł, bo ostatnio kiepsko sobie radzę . Kompletnie się nie dogaduje z rodzicami, w domu ciągle napięta atmosfera. Mam do nich żal o parę rzeczy, każda nasza rozmowa to kłótnia. Oni nawet swoich błędów nie widzą, nie mam ochoty przebywać w domu. Z chłopakiem też ciche dni kłócimy się o byle co, czuć między nami dystans, oddalamy się. Oddalam się od ludzi, Ostatnio coraz bardziej zamykam się w sobie. Nie wierze że coś dobrego może mnie spotkać. Ogólnie mam wszystkiego dosyć i nic mnie nie cieszy. Żadna dobra nowina, żadne osiągnięcie. Uśmiechnę sie tylko wtedy tak z przymusu, a w głębi nic nie czuję ... A jeszcze z rok temu byłam zupełnie inna dziewczyną, radosną, optymistycznie nastawioną do świata.. Proszę o Wasze rady.. Edytowane przez kletii Czas edycji: 2016-07-31 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze doświadczenia..
Jak najbardziej udaj się do psychologa. Pamietaj tylko, ze pierwsza osoba nie zawsze może Ci podpasować, wtedy się nie zrażaj, tylko zapisz się do kogos innego.
Dobry psycholog czy psychoterapeuta na prawde może pomóc, a na pewno Ci nie zaszkodzi. Głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jak długo jesteś w takim stanie? Bo jeśli miesiąc, dwa to może tylko wahnięcie nastroju. Jeśli utrzymuje się kilka miesięcy to może być początek depresji, a brak odczuwania pozytywnych emocji i zobojętnienie to typowy objaw. Jeśli tak jest to koniecznie idź do fachowca, bo to potrafi zniszczyć życie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z tym że raz bywają dni, tygodnie że już wszystko jest ok , wraca do normalności, a za chwilę znów to samo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
No ale czego Ty oczekujesz, w czym ma Ci taka osoba pomóc?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pierwsza psycholog wogóle nie pomogła, druga średnio, trzecia w innym mieście bardzo pomogła.. Więc teraz wiem jakbym miała problemy to do trzeciej pójdę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.