|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kłócie pod żabrami z lewej strony + uczucie wyrwania podbrzusza...
Dziewczyny pomocy...
od dziś popołudnie męczę się: - z bólem pod żebrami po lewej stronie, takie kłucie, pikanie... nie mogę sobie znaleźć miejsca, siedzieć źle, leżeć źle, chodzić źle... jest taki tępy ból, potem 5sek spokój i znów i tak od 2-3 h... - ból jakby mi miało zaraz wyrwać podbrzusze... takie grawitacyjne ciągnięcie podbrzusza (pod pępkiem) w stronę krocza... byłam u lekarza w środę szyjka macicy jest w porządku... nie wiem czy panikować ... na razie nie chcę sama siebie denerwować... ale czy któraś z Was miała/ma podobne dolegliwości? ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gang Iren
|
Dot.: Kłócie pod żabrami z lewej strony + uczucie wyrwania podbrzusza...
Ale z tymi bolami nie bylas u lekarza?
Mysle,ze jak jestes w ciazy to kazdy bol dobrze jest zglosic,skontrolowac.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
szczerze-nie mam pojecia, ja mam straszny bol żeber ale to dlatego, ze maly mi tam sie wwierca..poszlabym szybko do lekarza z tym lub na IP poleciala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Twój opis jest dla mnie nieco niejasny...
![]() ![]() Może u Ciebie to też jakiś nerwoból? ![]() Nie mniej jednak ponieważ masz też jakieś bóle brzucha, to ja bym wolała sprawdzić to u lekarza lub w szpitalu. Lepiej dmuchać na zimne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hej
![]() więc tak ułożyłam się w pozycji 'leżąco-siedzącej' i po 2h przeszło samo... wypiłam przy tym ok 1 litra wody... dziwne takie... mam jeszcze zrobić badanie moczu może ten ból podbrzusza to jakieś zapalenie? ... no nic tak czy inaczej, jakby mi nie przeszło to mieliśmy jechać do szpitala ale że już mi nic nie dolega to nie bd robić żadnych wycieczek... natomiast jeśli jeszcze raz złapie mnie takie 'coś' to wtedy już bez zastanowienia pojedziemy na konsultację ... Dzięki za porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jedna myśl przyszła mi do głowy - kolka. Ja w połowie ciąży miałam takie kolki że chodziłam powykrzywiana, i to przez prawie 2 tygodnie. I szczerze mówiąc nic nie pomagało, espumisan tylko pogarszał, herbatka z kopru włoskiego też. Tylko że u mnie skończyło się to tym, że po kilku dniach dostałam ospy wietrznej i kolka była przez to.
W razie jakby Cię bolało znowu to nie zwlekaj, szkoda żebyś się męczyła. Mam nadzieję że to nic poważnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ja tez mialam takie bole pod zebrami, 2 tygodnie przed tp.
wszyscy mowili ze rodze, to byly skurcze u gory brzucha w nocy mnie zlapalo spalam od polnocy do 5 na SIEDZACO bo nie moglam sie polozyc, chodzić, nic. w efekcie urodzilam 20 dni od tych boli ale w tym dniu bylam na ip 4 razy skurcze ustapily wieczorem, mysle ze to bylo z powodu stresu
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kolka nerkowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.