|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zagubieni - macie coś związanego z tym serialem???
Cześć! Jestem ogromną fanką serialu "Zagubieni" i poszukuję czegokolwiek z nim związanego linki, zdjęcia, spoilery i.t.p. Oczywiście jeśli znacie jakieś ciekawostki o postaciach lub aktorach to też oczywiście będę wdzięczna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Zagubieni - macie coś związanego z tym serialem???
po pierwsze -google to naprawde dobra wyszukiwarka
po drugie-wizażowa wyszukiwarka też nie jest gorsza po trzecie- wątek o zagubionych znajdziesz gdzies tutaj niedaleko,chyba nawet na 2 str.plotkowego po czwarte- troche wysiłku i pomysłowości po piąte- dziekuję za uwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Szukałam i jest wątek ale niestety nie dokońca mi pasuje tematycznie. Poza tym w google większość wyszukujących się stron jest po angielsku a ja nie jestem zbyt dobra z tego języka. No ale dobra... przepraszam, że zaśmiecam forum :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja słyszałam, ze kolejne odcinki pojawią się jesienią, serial jest emitowany oprócz tego na AXN (ja niestety nie mam ;( ) A i w ogóle dzięki Lizzie za tyle stronek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mrs Mrau
|
Nie musiałam,ale mimo wszystko napisałam.Internet jest naprawdę PEŁEN informacji i naprawdę jeśli ktos się postara to będzie w stanie znaleźć wiele rzeczy które go interesują.Nie wiem tylko z czego wynika takie lenistwo i coraz częstsze (na wizażu wyjatkowo ostatnio wszechobecne) proszenie kogoś by zrobił to za osobe zainteresowaną......:conf used: ?
Nie było to złosliwe,(moim zdaniem) było to stwierdzenie faktów. Moim zdaniem nie zrobiłam nic złego. Tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może rzeczywiście niepotrzebnie założyłam ten wątek, ale wybacz nie masz prawa mówić, że jestem leniwa bo wcale mnie nie znasz. Poza tym... co niby ktoś miałby robic za mnie? Nikogo do niczego nie zmusiłam.To nie jest praca domowa, to była tylko prośba o pozielenie się. Twoja pierwsza wypowiedź może nie była taka złośliwa ale ta niestety tak. Acha, no i umiem obsługiwac google.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Przestańcie. Zapytała, dostała odpowiedź i wystarczy.
Spojlery są na angielskich stronach, zdjęcia z każdego odcinka, urywki też. Linki podała ci Lizzie. ![]() Tutaj są zdjęcia: http://lost-media.com/modules.php?name=coppermine
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, nie miałam zamiaru tworzyć jakiejś nieprzyjemnej sytuacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tutaj masz skróty filmowe z poszczególnych odcinków, te najciekawsze: http://abc.go.com/fsp/index.html?channel=Lost ![]()
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
czasami na podobne posty jest pelno odpowiediz chociaz tez mozna skorzytstac z google. czym sie one roznia??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.