|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Film o młodosci Hannibala Lectera :))
Dla wielbicielek Hannibala- Kanibala :
http://film.onet.pl/0,0,1233389,wiadomosci.ht ml Dla mnie to super wiadomosc!! ![]()
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Film o młodosci Hannibala Lectera :))
interesujące...
zwłaszcza tytuł "Young Hannibal: Behind the Mask" chętnie bym obejrzała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak słysze słowo kanibal to mi się na wymioty bierze,ale to dlatego,że swojego czasu miałam dziwnego "pecha" na trafianie na różnego rodzaju dokumenty/ opowieści o prawidziwych tego typu przypadkach. Nie oglądałam żadnej z serii o Hannibalu,bo miałam dość historii z życia,więc na fikcję już mi nerwów nie starczyło.Szczerze powiem,że z ciekawości chyba pójdę na ten film i zweryfikuję na ile psychikę/pobudki tych ludzi poznał i zarysował autor czy może wręcz odwrotnie-stworzy nam coś co udowodni,że o kanibalach ma mały zasób informacji
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
"Milczenie owiec" i "Czerwony smok" widziałam już kilka razy i jeszcze mi sie nie znudziło
![]() Książka Harrisa też niczego sobie ![]() ![]() Intuicjo podzielam twój zachwyt ![]() Tylko jakoś aktor- Gaspard Ulliel nie pasuje mi do roli młodego Lectera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.