|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
John Frieda Sheer Blonde
Od dawna poszukuję dobrego zestawu do codziennej pielęgnacji włosów (szamponu i odżywki). Mam naturalnie jasne blond włosy, nigdy nie farbowałam ani nie rozjaśniałam i bardzo zależy mi właśnie na naturalnym efekcie rozjaśnienia - głównie chciałabym, żeby zmniejszyć różnicę pomiędzy odcieniami włosów na górze głowy a reszty.
Dlatego mam parę pytań odnośnie kosmetyków John Frieda Sheer Blonde ![]() * Czy rozjaśniają włosy delikatnie? Nie chciałabym jakiejś drastycznej zmiany, jak po rozjaśnianiu D: * Jaki odcień uzyskuje się po stosowaniu? Bardzo podoba się taki słoneczny letni blond jaki daje np. rumianek (widziałam w składzie), a już mniej taki bardziej platynowy. Mieszkam teraz w miejscu, gdzie jest tak mało światła słonecznego, że nawet moje włosy trochę ściemniały. Chodzi mi głównie o to, żeby codzienna pielęgnacja je trochę "rozświetliła" ![]() Jeśli ktoś używa/ł, to będę baaardzo wdzięczna za podzielenie się opinią
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.