|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Rock'n'roll
Dźbry
![]() Mam w piątek imprezę tematyczną - rock'n'roll - i mam szansę poszaleć z chłopakiem, w którym się podkochiwałam kiedyś. ![]() ![]() Poproszę o jakieś fotkowe inspiracje co do ubioru zwłaszcza, choć i makijaż mile widziany... ![]() Dziękuję bardzo za uwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Rock'n'roll
Sama czesto chodze na takie imprezki i niestety w zime nie jest to takie proste jak bym chciala
![]() Klopot to glownie buty, choc jesli masz kowbojki, buty na koturnie lub z okraglym czubem beda jak znalazl. Ja zwykle nosze rozszerzane dzinsy, do tego radze przeleciec sie po lumpexaxh i znalezc cos falbianiastego-w kropki-przy okazji z duzym dekoltem czy odslaniajacym to co masz najlepsze ![]() Ja ogolnie stawiam na twarz: bardzo ostry, "winylowy" makijaz, tzn taki, ze widac, ze to element przebrania ![]() Zapytaj mame/babcie/ciocie, czy nie ma chocby jakies staroimodnej torebki, wielgasnych okularow czy oldschoolowego kozucha-wtedy kwiat we wlosy i juz jestes gotowa ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Olaboga! Lejka.. Nie ma Cię, nie ma.. I jak się zjawiasz to zadajesz za trudne pytania
![]() ![]() Rock&Roll.. hmm.. Ale bardziej w stylu Sex, Drugs & Rock& Roll ![]() ![]() ![]() Masz choć ciutek wizji? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Takie rzeczy wygrzebałam na prędce w Internecie. W którą stronę chciałabyś pójść?
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj. Oto kilka tylko propozycji, charakterystycznych w kroju, dla stylu rock. Niestety, brak czasu na wklejenie butków.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuję bardzo. ![]() Sarenka - trudne pytania to moja specjalność... ![]() Wydaje mi się, że skoro jest ten dodatek "&roll" to jednak słodko bardziej powinno być. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Do Lejki. Potrzebne jeszcze zdjęcia?.,
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hi,hi.My wklejamy a Lejka chyba ma dosyć. To Ją obsypiemy zdjęciami. Niech ma zgryza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
I jeszcze dołpzymy, na cały karnawał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A niech się męczy i tańczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Hm, niektóre to bym sama założyła, tak, normalnie... Te zatytułowane R18 i R20 mi sie podobają - zwłaszcza R18, uwielbiam różyczki. ![]() Ta taka żółta i różowa, R31 i R35 też przecudne! No a R37... ![]() ![]() Przepraszam, że tak nazwami podaję, ale tak mi prościej. ![]() A, duzo tam widzę pudelków - i nawet gifka - fajne! Ale czy to jakiś trend, z tymi pudelkami? ![]() Dzięki wielkie jeszcze raz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Lejko. Jak mam chwilę czsu, czemu nie- jam ci człowiek użyczliwy. A jak jeszcze osoba zainteresowana, zakładająca wątek ....podziękuje...to '"chodzące muzeum historii ubioru" czuje sie dobrze. Podziekowanie i uznanie dla czasu, baardzo miłe. Należysz do nielicznych co znaja to słowo.
Kiecki - a myślisz, że ja bym sie tak nie wystroiła? Zresztą moda wraca. A na szaleństwa karnawałowe...na rocka klasycznego jak znalazł. PUDELEK? LOGO-znak rozpoznawczy epoki i konkretnego stylu. Tak jak "króliczek" dla Playboya. Całuski. Cieszy mnie, że sprawiłam radochę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.