|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niedopowiedzenia.
Cześć drogie forumowiczki!
Piszę po to aby.. w sumie sama nie wiem.. chyba żeby się wygadać, poprosić o rady,bo czasem lepiej pomoże obcy Sprawa wygląda tak, że kręciłam z chłopakiem, dość długo, bo prawie rok, aż do momentu kiedy dowiedziałam się ze spotkał się ze swoją byłą dziewczyną żeby zrobić mi na złość i powiedział jej że się ze sobą przespaliśmy, a nic takiego nie było, zabolało mnie to bo wyglądało to jakby chodziło mu w tej znjaomosci tylko o jedno.. jednak minęło już kilka miesiecy od tej sytuacji i strasznie mnie ona meczy dlatego że w zasadzie nie wyjasnilismy sobie tego, nie wiem czy to prawda że tak powiedzial,bo wiem to od niej a nie od niego, wiem ze powinnam nim o tym porozmawiac ale kiedy proboewalam to sie skonczylo klotnia,zdenerwował się że obie nakręcamy sobie coś (ona jest dosyć pieprznięta i ma bzika na jego punkcie) i od tamtej pory cisza.. i ja jestem zbyt dumna zeby sie odezwac i on.. co byscie zrobily na moim miejscu? dac sobie spokoj i probowac zapomniec? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niedopowiedzenia.
Cytat:
Jak Cię to męczy i w sumie nie dziwię się, to porozmawiaj z chłopakiem czemu stosuje tak nietypowe sposoby robienia na złość partnerce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Jabajbaj Czas edycji: 2016-08-10 o 21:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
To, że ze sobą "kręciliście" to pewnie znaczy, że nie byliście normalnie w związku?
Jeśli tak, to daj sobie spokój. Jak po roku nie było związku, nie było seksu, to najwyraźniej nie było między Wami niczego szczególnego. Jeśli byliście w związku, a on "na złość" spotykał się z byłą, to już sobie daruję komentarz, bo to chyba oczywiste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ile już droga Autorko trwa cisza? Dzień, dwa, tydzień? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.