|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakie ceny perfum w Niemczech?
jak wygladaja ceny perfum w Niemczech w porownaniu do polskich realiów??? wie ktos? wielkie dzieki za odpowiedz
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie ceny perfum w Niemczech?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie ceny perfum w Niemczech?
Ja tem ekspertem, w dziedzinie zakupów u naszych sąsiadów, nie jestem
![]() Najlepiej pospisuj sobie to, co by Cię interesowało i w jakiej cenie jest w Polsce, a potem porównaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Perfumy w Niemczech
Czy w tym kraju sa jakies perfumy, ktorych nie ma u nas, a warto je kupic? A moze ktoras z Was wie czy sa tamtejsze perfumy sa w nizszych cenach niz u nas? Za jakis czas ktos ode mnie sie wybiera i zastanawiam sie czy jest sens prosic o perfumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy w Niemczech
hej ropuszko, czy sa jakies perfumy, ktorych u nas nie ma to sama nie wiem, ale na pewno perfumy w Niemczech sa tansze, nie drastycznie tansze, ale jednak, mozesz wejsc na strone niemieckiego douglasa i sobie sprawdzic ceny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Szczegolnie tanie sa perfumy górnopolkowe w Rossmanach-Hugo Boss, Davidoff. W domach towarowych typu Karstadt jest wiele promocji sezonowych perfum nieco tańszych-jak Bruno Banani, Cindy Crawford itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ropuszko, moze napisz jakie perfumy Cie interesuja, ktorych juz nie ma w Polsce albo nigdy nie bedzie?
W niemczech napewno mozna kupic Maroussia(Douglas, Schlecker), Lou Lou, Kenneth Cole-Black for her i przypuszczam ze jeszcz kilka innych o ktore w Polsce trudno. Pozdrawiam Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Perfumy z Niemiec, Austrii-czy warto?
Hej, wybieram sie wlasnie do Niemiec, i niejednokrotnie slyszalalam, ze warto kupic tam kosmetyki i perfumy. Jakie macie doswiadczenia nt temat? czy faktycznie warto? Jesli tak, to co kupowac i gdzie? Bede wdzieczna za konkretne info.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy z Niemiec, Austrii-czy warto?
Cytat:
Ja uważam, że warto.Kupuje perfumy tylko w Niemczech i na allegro i jestem bardzo zadowolona.Polecam promocje Rossmana - tutaj znajdziesz aktualne promocje http://www.rossmann.de/servlets/Comp...3/f_index.html Warto też odwiedzić lokalne małe perfumerie bo tam bywa sporo taniej niz w Sephorach i Douglasach. Przykład Burberry London 30 ml - 77 zł, Noa Perle 30 ml - 93 zł, Morgan Love de toi 35 ml - 38 zł itd. Cena oczywiście znienia się wraz z kursem Euro ale i tak się opłaca. Większość sprzedawców perfum na allegro ( ci co mają oryginały) zaopatruje się właśnie w Niemczech. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wyszukiwarka wypluła mi takie wątki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136499 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157078 życzę udanych zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ale gdzie konkretnie w Niemczech? w Berlinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Perfumy z Niemiec, Austrii-czy warto?
Jade blisko granicy ze Szczecinem, w sumie do Berlina tez bede miala blisko.
I jeszcze mam pytanie o testery z Niemiec, czy te tez mozna kupic tak w sklepie, czy to ma byc jakas hurtownia? Jak to wyglada.? Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-06-06 o 16:07 Powód: post pod postem - połączyłam, proszę korzystać z funkcji edytuj :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.