![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumy:Dahlia Noir,Eaudemoiselle,Lys soleia,Benefit,Kilian i inne /sierpien
nieaktualne,zapraszam do nowego watku
Witam,mam na wymiane: - Skin Trussardi 50 ml ,otwarte kilka dni temu bez psika testowego.Będę marudzic,na cos o podobnej wartosci ![]() - Escada into the blue ok.40/50 ml j.w. - Eisenberg Rouge& Noir edp ok.50/100 bez korka - Kilian Love and Tears-48/50 ml - Guerlain AA Flora Nymphea ok.115/125 wymienione - Eaudemoiselle de Givenchy eau Fraiche 50/100 bez korka - Dahlia Noir L'eau ok.40/90 bez korka wymienione - AA Guerlaina Lys Soleia 1/2 ze 125 ml bez korka -2012 r,nie wiem czy pachnie poprawnie,ale ja nie czuje zadnych popsutych nut. - Benefit Sasha 30 ml bez 2 psików-wymienione - MAC korektor studio Finish NC 30 - tylko na jasniejszy korektor - Bella Bamba Benefit-blyszczyk miniatura uzyta kilka razy,maly ubytek Szukam perfum,podkladu,pogrubiaj ącego tuszu,pedzla do rózu i bronzera Botki roz 40 chetnie skora naturalna Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2016-09-23 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Perfume Lover
|
Dot.: Perfumy:Dahlia Noir,Eaudemoiselle,Lys soleia,Benefit,Kilian i inne /sierpien
Czy znajdziesz coś u mnie za Lys Soleia?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy:Dahlia Noir,Eaudemoiselle,Lys soleia,Benefit,Kilian i inne /sierpien
Tak się zastanawiam czy coś z tymi benefitami pokombinować
![]() Kusząca propozycja, ale niestety chyba zrezygnuję, bo muszę twardo ograniczać ilość flaszek.
wątek wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1278509 Edytowane przez gidran Czas edycji: 2016-08-26 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze dkny my ny za armani code o ile jeszcze masz?
![]() wizaz.pl/forum/showthread.php?p=64334911
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Niestety na razie Coco M jest zarezerwowana, a Pantera w negocjacjach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Eaudemoiselle / Dahlię lub Code ?
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Code armani edp 20 ml w kartoniku
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za hypnose,Code choć najbardziej noelle,gine ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może ten Benefit, tylko musiałabym powąchać, nie wiem czy w Sephorze mają testery do tego
![]() 1 września będę w dużej S. to powącham, jak będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Hej, a może oddasz Coco za Pantere?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj - nic niestety nie znalazłam
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- To jednak najbardziej mi się podoba Hypnose, ale nie wiem czy byś chciała wymienić za HC. Za słuchawki nic niestety nie widzę dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Gosiu
![]() Niestety tym razem nic. pozdrawiam blue |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej,
jeśli Flora to jakoś na szybko bo lato ucieka ![]() Jeśli chcesz oddać flakon wypisz mi za co, sprawdzę dostępność i może się wymienimy! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Właśnie otworzyłam pudełko z miniaturami i tak: Ellie Saab i Narciso już musiały do kogoś polecieć, bo nie mogę ich znaleźć ![]() Więc już może bez Georgii a mogę dorzucić Ci np. eyeliner They're real albo maskarę Roller Lash z Benefitu i jakies próbki, albo Benefit Primer Stick Stay Flawless min, albo np. dodatkowego Marca Jacobsa. Acha, jeden tusz Benefitu jest bez kartonika, ale to nie dlatego że zdjęłam, po prostu niektóre były dodawane z niektore bez, w zależności od tego czy są z Sephory czy ze strony Benefit. Ale żadnego nie używałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Niestety zapachów używam dosłownie pięciu na krzyż, więc żadne inne mi nie podejdą ![]() Odlewek nie lubię. Narciso znalazłam (to jest 4ml w kartoniku nie wyjmowane nawet) ale Ellie Saab nie ma - musiało pójść w świat. Daj znać możliwie do końca tygodnia, jestem w zaawansowanej ciąży i nie wiem jak dużo mam czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Perfume Lover
|
Hej,
niestety, mam tylko to co w wątku ![]() Pozdrawiam
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
dzieki za informacje o tym co masz, ale nie widzę na cz.ym Tobie by zależało, poza tą ogólna wish listą.
z perfum cos by sie mogloby znalezc, Mam jeden podkład którego mogłabym wymienić, użyty kilka razy Yves Rocher Zero Defaut jasny bez otwarty w lipcu, ale tuszu, pedzla do rozu i bronzera nie mam. Herba fresca bylaby dla mnie interesujaca, idlewka Rubik tez no a za perfumy w plastiku bez atomizerka to ja podziekuje, wykreowane w 1951 unisex autorstwa nie Elleny to raczej nie moje klimaty ale kompozycje pana Elleny wrecz kocham. oczywiscie wypadaloby je wpierw powachac ale nie mam jak.
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]()
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
ja tez jestem za w takim razie zapraszam na priv
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- a wyślesz mi fotki hypnose?Czy jakies jeszcze zdjęcia pudru Ci wysłać? ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- nic nie widze poza Hypnose, a poza wątkiem masz jeszcze jakies perfumy?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.