![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Orly
Zakładam wątek o lakierach Orly, a co... są już inne znane marki, to dla porządku niech będzie i Orly
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Orly
Słyszałam o nich kiedyś, ale nie spodkałam się w sklepie, w zasadzie to niegdy ich nie szukałam specjalnie. na allegro ich nawet nie znalazłam. A zdjęcia to takie wyszukałam. Bardzo ładne kolory. ciekawe jak wygladaja naprawde
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Odkopuje watek bo moze znajda sie inne milosniczki lakierow Orly
![]() Poki co mam tylko dwa kolory ale planuje z czasem powiekszyc kolekcje.Wrzucam zdjecia ![]() Sugar Plum to opalizujacy na fiolet roz,ciekawie wyglada w zaleznosci jak uklada sie pod katem swiatla. Velvet Rope to ciemny nasycony fiolet z drobinkami,one nie sa wyczuwalne choc podczas zmywania lakieru jest maly problem zeby bezproblemowo je zmyc ale to juz taki urok ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-11-03 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam Serdecznie
Jestem tu nowa chętnie maznę coś w tym temacie ale mam parę pytań mianowicie jak robić foto pomalowanych paznokci w świetle dziennym czy z fleszem, by oddać prawdziwy kolor lakieru, zawsze wolałam cieszyć się kolorkiem na paznokciach niż go fotografować. Jeszcze jedno jak potem dodać takie zdjęcie byście mogły je zobaczyć wejść w zakładkę(zaawansowane (dodawanie fotek))??????????????. Pozdrawiam cieplutko i lecę malować paznokcie 1 kolorkiem jaki mi wpadnie w ręce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No prawdziwy kolor lakieru to tylko w świetle dziennym, jak najbardziej naturalnym.
![]() Co do dodawania fotki to: tak
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Mam mój od dawien dawna wymarzony zestaw Orly - Once Upon A Time Ale ponieważ późno wracam do domku, to fotki lakierków będą w weekend ![]() ![]() ![]() ps. Orly Matte też mam ![]() ![]() tak dla smaku fotka zestawiku (robiona po ciemku - stad flash) ale można już na niej zobaczyć, że są 2 z drobinkami i 4 maty. Więcej nie powiem, bo na razie nie widziałam ich w świetle dziennym ![]()
![]() ![]() Razem z kilkoma dziewczynami tworzymy KLUB LAKIEROWY - katalog lakierów do paznokci, ale regulamin forum zabrania mi podania jego adresu. ![]() Edytowane przez KattiePL Czas edycji: 2009-11-18 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Zadam jedno pytanie: SKĄD ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dołączam się: gdzie je można kupić?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Są na stronce Krainy Paznokci : http://www.stylizacja-paznokci.nawww.pl/
ja akurat mam tą hurtownię niedaleko więc się osobiście stawiłam ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() doczytałam, że sprzedaż jest tylko dla osób z branży kosmetycznej ...
Mój blog o dbaniu o urodę w Japonii i Korei: www.kiyora.pl Edytowane przez loss_lauri Czas edycji: 2009-11-19 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
I sprzedali bez problemu? Na stronie jest napisane, że tylko dla osób z branży... a wypatrzyłam fajny zestaw dwulakierowy za 40pln
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Generalnie to nie ma problemu, ale ceny dla takich jak my są po prostu wyższe o 50%.
Jak byłam w hurtowni to bardzo miła Pani mi wyjaśniła, ze ceny z netu są dla profesjonalistów, ale jak ktoś nie jest profesjonalistą to płaci ceny detaliczne, czyli to co jest w necie +50%. No kurde niestety ![]() Ale nie musicie mi wierzyć na słowo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pop...yło ich? To ja kicham taką zabawę, i wszystkich polskich dystrybutorów! ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Aha. Czekam na swatche :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Wiem, że to dość sporo, ale z drugiej strony sprowadzenie tych lakierów do polski kosztuje. Jak porównasz do OPI to tam cena dla dystrybutorów to 28 zeta, a normalna to 49 zł. Jest po prostu inne- lewe
![]() Możesz też spróbować dogadać się z jakąś znajomą stylistką, namawiając ją do zrobienia zakupów i od niej po prostu odkupić.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Wreszcie zrobiłam fotki, ale jestem zła, bo udało mi się zrobić zdjęcia tylko 3 lakierów, bo kurde zanim się zorientowałam to już było ciemno (w sumie to dzisiaj i wczoraj cały dzień było ciemno
![]() ![]() Ale zdecydowałam, że wezmę lakiery i aparat ze sobą na kurs (będą się na mnie patrzeć jak na wariata, jak zobaczą mnie robiącą w przerwach zdjęcia paznokci ![]() Konkrety: Normalnie przepraszam z góry ale będę się nad tymi lakierami rozpływać jak masełko na słońcu ![]() ![]() ![]() Mirror Mirror Jest SUUUUPER!! Takiego szarego długo szukałam!! Po 2 warstwach jest super krycie. Kolorek jest bardziej neutralny, kremowy. Identyczny jak mój pilot od TV ![]() Pixie Dust Też szary, ale bardziej przejrzysty, wpada w błękit, no i ma takie "szklane" drobinki (nie powiedziałabym, że są srebrne) Jest kapitalny, chociaż po 2 warstwach lekko miejscami prześwitywał, więc użyłam 3 warstw. Zaskoczył mnie, bo po butelce nie spodziewałam się rewelacji, ale na paznokciach wygląda naprawdę "czarodziejsko" ![]() Na ostatniej fotce widać porównanie obu. Prince Charming Książę też super kryje (2 warstwy), jest ciemniejszy niż OPI - Over the Taupe i chłodniejszy. Mi się bardziej podoba bo jest bardziej widoczny niż OPI. Ostatnia fotka pokazuje go z innymi brązami, które mam.
![]() ![]() Razem z kilkoma dziewczynami tworzymy KLUB LAKIEROWY - katalog lakierów do paznokci, ale regulamin forum zabrania mi podania jego adresu. ![]() Edytowane przez KattiePL Czas edycji: 2009-11-22 o 17:18 Powód: poprawki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Happily Ever After
Taki fioletowo-różowy, chociaż dla mnie bardziej ciemny róż z drobinkami. Tych drobinek mocno nie widać, w słońcu jeszcze jako tako, ale w pomieszczeniu coś tam może mignie ![]() ![]() ![]() Fotki w świetle i w cieniu
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kattie, jakie piękne fotki! Zachwyciłam się zwłaszcza ostatnim, brudnym różem..
Ty te zdjęcia robiłaś w przerwach, a na zajęciach malowałaś sobie paznokietki?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ten ostatni wyszedł mi najlepiej ![]() ![]() ![]() Jak tylko wyszło słonko to złapałam aparat i lakier i wybiegłam z sali krzycząc że idę do łazienki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ciekawe czy uda mi się kupić te zamówione lakierki....W Krainie paznokci..
Właśnie odebrałam pocztę i tam jakaś Pani Helena zadała mi pytanie czy mam certyfikat....A ja go jeszcze nie odebrałam!!!!!!!!!Chyba się normalnie ugryzę w d...ę!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Katie...Lakierki są przecudne......Zazdroszcz ę....
Zadzwoniłam przed sekundą do tej hurtowni....Moze się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
fajnie macie profesjonalistki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Odbiorę, odbiorę...Ale teraz nie mam czasu czekać na certyfikat i wybrałam opcję +50%..Nie udało się inaczej..już mam odpowiedz..W zasadzie to bardzo dobrze że tak jest..Toż to najwyższa połka lakierowa...Teraz muszę zmodyfikować moje zamówienie i zdecydować z którego lakierku zrezygnowac teraz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
A co zamówiłaś??
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu, chyba nie muszę pisać, że wszystkie kolory wyglądają obłędnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A moze pomoze Nam w zakupie ktoras z osob,ktora posiada certyfikat?
Dla mnie lakiery Orly sa naprawde niezle i pomijam palete kolorow -ale przede wszystkim trwalosc ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Zamówiłam tak..
1.http://www.stylizacja-paznokci.nawww...6c27d&akcja=02 2.http://www.stylizacja-paznokci.nawww...6c27d&akcja=02 3. http://www.stylizacja-paznokci.nawww...6c27d&akcja=02 4.http://www.stylizacja-paznokci.nawww...6c27d&akcja=02 5.http://www.stylizacja-paznokci.nawww...6c27d&akcja=02 6.http://www.stylizacja-paznokci.nawww...ja=02-pierwszy z lewej 7.http://www.stylizacja-paznokci.nawww...6c27d&akcja=02 8.http://www.stylizacja-paznokci.nawww...6c27d&akcja=02 Mam nadzieje że dobrze wybrałam.. ![]() Nie potrafię wstawiać zdjęć.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Penelopa47 oj chyba niezbyt.. wszystkie linki są takie same. Jak czytam Wasze zachwyty to robię się zachłanna ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.