|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czy taki zestaw pasujee??
hey laski
![]() mam taki maly problem ![]() w czwartek (nareszcie ) do kolan i biala bluzeczke w motylki gora bardzo na lato. i mam problem z butami. otoz mam czarne w szpic na malym korku. sa to polbuty i moja mam twierdzi ze dol jest bardzo jesienny a gora letnia prosze o odpowiedzii ! milego dnia ;-)) |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: czy taki zestaw pasujee??
Cytat:
bardziej by pasowaly jakies sandalki w jasnych kolorach mysle ze czarne w szpic beda za ciezkie do spodniczki nie beda pasowac |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
miałam ten sam problem: mam pistacjowy lniany kostiumik na lato i też doszłam do wniosku, że czarne buty nawet sandałki i czarna torebka do tego nie bardzo pasują i założę beżowe klapki, problem w tym, że beżowej torebki nie mam, więc czekają mnie niechybnie małe zakupy.
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
postanowilam zalozyc sandalki identyczne jak te na focie
nie bede sie meczyc w skorzanych botkach w +28 st. ) dziekuje )
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
A nie są zbyt sportowe do takiej kobiecej góry?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
rowniez wydaje mi sie, ze zbyt sportowe... (a ja mam zakonczenie w piatek, oszukanstwo!!
)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam ponad miesiąc temu!
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
ee tam jak sa zbyt sportowe to pojde na boso!
nie mam innych, nie bede kupowac na jedna okazje bo i tak cale wakacje przechodze w japonkach na plaze przezlosliwa- to niesprawiedliwe! gaga87- to nie oszukanstwo juz jutroo wakacjee ;D
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Proponuje zalozyc wlasnie japonki! Modnie jest nosic japonki wlasciwie do wszystkiego - dlugich spodnic, sukienek... Moga byc proste albo z ozdobnymi kamyczkami. Ja sama jestem fanka japonek Inblu
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
hehe Ivvonko tyle ze moje japonki sa po przejsciach i bardziej wygladaja jak klapki do domu niz na dwoor . te inblu sa sliczne! fajnie ze w moim miescie co druga osoba je nosi a w sklepach rozmiary dla WielkichStop
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ja i tak bym była za japonkami, a nie za tymi sportowymi. To się kompletnie gryzie!! Albo nawet te jesienne. Odradzam te sportowe.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Tymczasowo zablokowana
|
.
Edytowane przez Mumi=] Czas edycji: 2007-04-08 o 21:58 |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
MUMI, CZY TY NIE WIDZISZ DATY??
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
czytam i czytam o tych letnich butach i tych +28 stopniach Celsiusza i oczom nie wierze Uwielbiam te osoby nabijające sobie posty
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

) do kolan i biala bluzeczke w motylki
prosze o odpowiedzii !

czytam i czytam o tych letnich butach i tych +28 stopniach Celsiusza i oczom nie wierze