![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak ufać facetom ... :[
Usłyszałam ostatnio informacje które mną wstrząsneły i szczerze mowiąc zaczełam zastanawiać się nad zaufaniem do płci przeciwnej.Az musze to tu napisać...
Dziewczyna była na basenie i nagle dostała krwotoku, wezwano pogotowie zbadali ją i zadali pytanie "czy miała kontakt płuciowy z martwym człowiekiem?!" ![]() druga historia ... Chłopak z dziewczyną 4lata razem, świetna para - jeden wieczór nie byli razem chlopak pojechal z kimplami, dziewczyna z kolezankami na impreze. Chłopak wypił, poznał dziewczyne no i stało sie, przespali się z tym skutkiem że dziewczyna zaszła w ciąze! miesiąc i chłopak wzioł ślub z dziewczyna ktorej praktycznie nie znał, z którą nigdy procz tamtego wieczoru nic nie łączyło... a tamta?! ... powoli zaczynam wątpić w facetów...
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ufać facetom ... :[
Ja juz od dawna watpie i nie moge jakos zmienic zdania
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no owszem, nieprzyjemne sytuacje, zwłaszcza z tym nekrofilem
![]() ale po co od razu generalizowac? co to, dziewczynki sa "cacy" a chlopcy be? jest mnostwo przypadkow niewiernych kobiet, i wieksze tragedie. wiec ja bym doszla do wniosu, ze umiesz liczyc - licz na siebie. bo duzo jest ludzi, ktorzy na zaufanie nie zasluguja jak spiewa formacja happysad: "bo zaufanie, to taka czarna świnia. w dzień jest, w nocy nie ma"
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ufam ani facetą ani kobieta... a wiesz czemu? Bo laski z którymi sypiali moi faceci to były, albo moje sąsiadki, albo znajome.. i dobrze wiedziały, że z nim jestem. Kobiety są takie, że czasami same cisną się do łóżka, a facet jest na tyle przytępawy, że się nie opiera, tłumacząc się, że to ona wsadziła mu język do buzi, a on poprostu nie chciał być niegrzeczny i jej odpychac. Co do pierwszej historii, to jestem w szoku i aż nie moge w to uwierzyc, kolesia powinni zamknąc gdzies na syberii żeby nie miał czasem kontaktu z kimś innym. Ja szanuje ludzi, ale twierdze, że facet to prymitywna istota. Nie wszyscy... ale ogromny procent.
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Nie no, nie przesadzajmy. Te historie są straszne ale przecież nie można generalizować, że wszyscy faceci są źli i nie można im ufać. Różni są ludzie, zdarzają się beznadziejne przypadki i wśród mężczyzn i wśród kobiet.
Ja nie wątpie z facetów bo w moim otoczeniu dostrzegam samych takich ktorzy są w porządku ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moj brat tez sie okazał taki... był z dziewczyna ok.5lat, slub w sierpniu 2007. pojechali wybrac restauracje na wesele, o cos soe poklocili o powiedzial jej... ze od pol roku ma inną i zrywa zareczyny... zdradzał ją tyle czasu, juz mogl jej powiedziec na poczatku a nie jeszcze sie jej oswiadczac:| i to moj brat cioteczny! az zwątpiłam, z drugiej strony mysle ze jemu tez musialo byc ciezko tak zyc, ale ta dziewczyna zaslugiwala na szczerosc i prawde...
sama nie jestem pewna na 100% czy mnie takie cos nie spotka z obcenym partnerem... ale tak samo moze byc i w przypadku kobiet wiec nie nastawiajmy sie tak ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Faktycznie historie nie ciekawe, sama miałam różne dziewne i nie zbyt przyjemne doświadczenia z facetami, ale nie mozna ich wepchnąć wszystkich do jednej szuflady. Jest wielu ludzi, którzy nie zasługuja na zaufanie, i są to zarówno mężczyźni jak i kobiety, niestety. Tak naprawde nie można poznać w 100% siebie a co dopiero druga osobę.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A co z tym facetem z prosektorium..?
Skoro ona walczy o życie. Za przeproszeniem - nie usechł mu..?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A te historie to są w ogóle prawdziwe?Jakieś dowody na to,że są?
Mi to wygląda na zmyślonych kilka zdań. Ale oczywiście nie wykluczam,że w życiu może się coś takiego zdarzyć. ![]() Bo,co innego fakty,a cop innego teoretyczne sytuacje.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A te historie to są w ogóle prawdziwe?Jakieś dowody na to,że są?
Mi to wygląda na zmyślonych kilka zdań. Ale oczywiście nie wykluczam,że w życiu może się coś takiego zdarzyć. ![]() Bo,co innego fakty,a co innego teoretyczne sytuacje.
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
A co do tego faceta, który rzekomo po miesiacu wziął ślub... To, że miałby zdradzić - kobieta też moze. Natomiast o jego "inteligencji" wiele mówiłby fakt, że zdecydował się na małżenstwo z kompletnie obcą osobą. Bo dziecko? I cóż z tego, bez slubu też by się urodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Tak jak już dziewczyny przede mną napisały, nie można wrzucać wszystkich do jednego wora. Sama wiele razy spotkałam się z facetami kompletnie nie godnymi zaufania, ale również wiele razy spotkałam się z takimi dziewczynami.
Tak jak napisała awia - umiesz liczyć - licz na siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zdarzają się tacy ludzie, ale mnie to podchodzi pod spaczenie psychiczne
![]() Ja tam mimo wszystko ufam facetom ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Ja nikomu nie ufam w 100%. Lepiej zawsze zostawić to parę % nieufności, niż potem się załamywać, że "Tak mu/jej ufałam.Nigdy bym nie pomyslała,że zrobi mi coś takiego." Moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Nie ufam nikomu, kocham tylko tych, co na to zasłużyli
Ciężko jest zaufać tej drugiej osobie. Szczególnie, jeżeli ma się na koncie jakieś przykre doświadczenia z poprzednich związków. Boimy się zawodu, powtórki z rozrywki, znamy ten ból... Jednak w końcu trzeba zaufać. Bez zaufania nie mamy szans zbudować poważnego i dojrzałego związku. Pomyślmy, że ta druga osoba ryzykuje tyle samo, będąc z nami. No risk, no fun... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raróg
|
Taa...
Pierwszą historię znam w nieco innej wersji. Dziewczyna czuła jakieś nieprzyjemne objawy typu swędzenie i upławy. Poszła do ginekologa, a ten stwierdził, że nie bardzo wie jak ją leczyć, bo to grzybica, która występuje wyłącznie u nieboszczyków. Chłopak oczywiście pracuje w prosektorium. Dajcie mi, proszę, jakieś wiarygodniejsze źródło tej informacji niż cytaty z Bash ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Prawda nie prawda, ja mogę napisać jedno że dawno tak retorycznego pytania typu "jak ufać facetom", nie słyszałam
![]() ![]() ![]() ![]() Laura ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raróg
|
Juda, co za lokalizacja!
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Laura2112, zaprezentowałaś nam wersję mniej hardkorową z cyklu "miejskie legendy"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Aaa, to ja jeszcze znam lepszą, bo żywą wersję takiej obrzydliwej zdrady
![]() Otóż pewna panna urodziła dzidziusia - i co się okazało..? Że Murzyn, jak z kur...iera wycięty ![]() Małżonek owej mamusi pofatygował się swego czasu do Domu Płatnych Uciech i tam obsłużyło go dziewczę, które wcześniej obsługiwało pewnego Śniadego Pana. No i młody mąż przyniósł do domu to i owo na tym i owym... ![]() ![]() No nie wiem, jak temu ufać, jak to moczy, gdzie się da... ![]() ![]() ![]() Juda, jesteś w Wąchocku..! ![]() ![]() ![]() edit: urban nie urban. Jak można??, hm, ''posunąć'' nieboszczyka bez kondoma. Wypadałoby, aby był nieco mokry w środku, nie..? Chociaż, w sumie... No i może pan oszczędzał na gumach, jak rozumiem i radził sobie, hm, o jednej...
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja uwazam ze faceci i dziewczyny sa siebie warci, oczywiscie sa wyjatki, ale z tego co widze, to wiecej jest chamow i glupich pi***, tez moje 'kolezanki-przyjaciolki' romansowaly sobie z moim bylym, zreszta co tu duzo mowic, nie mozna nikomu ufac do konca... ja przez dluzszy czas nikomu nie ufalam, teraz ufam narzeczonemu, ale niestety nie do samego konca
![]() ![]() ludzie zdradzaja sie ile wlizie a pozniej gdy sami zostana zdradzeni to kwicza... samoluby |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Nie napisałam tego żeby wrzucać wszystkich do jednego wora - czy tam worka żeby nie bylo podtekstów
![]() Laura2112 wiesz rozne rzeczy sie dzieja byc moze gdzies indziej tez taka sytuacja miala miejsce ![]() I nie jedzcie mi po ratuzach bo chcialam sie z wami podzielic informacją, a rajtuzy mam nowe :P ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a z tym jadem to skad ta pewnosc ze to nekrofil:?wystarczy mmiec kkontakt z trupem fiz(nie stosunek) i nie przestrzegac zasad higieny nie uwazac i mozna sie zarazic,.
tak czy siak historia szokujaca.Bylam w 2 zwiazkach zostalam 2 razy perfidnie zdradzona.Ale i tak przed tym niespecjalnie ufałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
bess tak masz racje to nie koniecznie musi byc nekrofil napisalam to w poscie wyzej tylko zarzucono mi ze historia jest cytatem z czegos co mialo gdzies tam miejsce - faktycznie palnelam z tym nekrofilem - jak sie zarazil niewiadomo, a wykluczyc tego tez nie mozna... pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
wiem ,doczytalam ale juz nie edytowalalm posta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
szok.. czy byl n. czy nie.. to i tak lipa ;( a jesli chodzi o zaufanie to nawet osoba do ktorej mamy max zaufania moze nas zawiesc.. na to nie ma reguly.. ale nie nalezy zaraz byc nazbyt nieufna osoba i zakladac ze wszyscy faceci sa tacy... trzeba byc czujnym.. ale nie przesadzac w tym wszystkim bo mozna zwariowac ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. a co to jest "trupi jad"..??? ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Ludzie jak można zdradzić dziewczyne z trupem to jest jakies nienormalne dobrze ze nie pracuje w schronisku dla zwierząt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Kadaweryna, jad trupi – jedna z protamin, amina biogenna będąca produktem dekarboksylacji aminokwasu lizyny, powstaje w procesie gnilnym białka wg reakcji: NH2-(CH2)4-CH(COOH)-NH2 (lizyna) → NH2-(CH2)5-NH2 (kadaweryna) + CO2 Posiada właściwości trujące (należy do tzw. trupich jadów). Wzór półstrukturalny NH2-(CH2)5-NH2
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.