|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zazdrość o faceta?
Hej, może wyda Wam się to głupie, bo nie mam żadnych racjonalnych podstaw, aby poruszać ten "problem". Chodzi o zazdrość lub też raczej obawę przed nią. Szykuje mi się niedługo wyjazd, miedzy innymi z moim chłopakiem na którym poznamy dość sporo nowych osób. Jedziemy z jeszcze jednym kolegą i jego dziewczyna j,est to zjazd ludzi zainteresowanych tematyką fantasy, gier i zwiazanych z tym róznych imprez, zabaw itp. Nie wiem czemu, ale niechętnie poznam damską część tej ekipy, będą tam rózne gry na role , więc na pewno wszyscy ze sobą mogą poznać się dość dobrze...Odgrywając inna postać można też "romansowac", oczywiście bez normalnego kontaktu fizycznego, jest to jednak dla mnie kwestią, która mi sie nie podoba. Rozumiem, że to na niby itd, no ale mimo wszystko
![]() ![]() Edytowane przez jestemzinnejbajki12 Czas edycji: 2016-08-11 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrość o faceta?
Martwisz sie na zapas?
Nikogo jeszcze nie poznalas a juz wyobrazasz sobie te rozne sytuacje? Dla mnie to sa dwie opcje: albo nie ufasz z tobie znanych powodow facetowi albo masz problem sama ze soba. Edytowane przez vanniaa Czas edycji: 2016-08-11 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja często się martwię na zapas, taka moja natura, chociaż i tak już mniej niż kiedyś. Po prostu analizuję sobie dużo w głowie, jestem bardziej ciekawa czy któraś z was miala kiedys taką sytuację, dla mnie jest akurat nowa, bo oprocz chlopaka i dwoch znajomych Ci ludzie są dla mnie zagadką. Bedą tam różne gry na role, gdzie odgrywa się inna postać i , że tak powiem można tez "romansowac", wiec to jest dla mnie kwestią, która niebardzo mi się podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Copyraptor
|
Jeżeli mówisz o konwencie larpowym, to uwierz mi, kobiet tam jest na tyle mało, że każda ma wianuszek wolnych adoratorów i żadna się nie będzie łakomiła na Twojego misiaczka
![]() Przede wszystkim nie jedź z nastawieniem "te szyskie paskudne samice chcą mi zabrać chopa111!!!1" bo jezu, takie babska są najgorsze - nie potrafią się dobrze bawić, psują atmosferę i się z nich śmiejemy po kątach, bo serio, nikogo nie obchodzi tam romansowanie, ludzie jadą na larpa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Któraś z Was miała kiedyś podobne myśli? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się na zapas, co będzie to będzie. A jak się zdarzy to przecież nie będzie wina twojego faceta (no chyba że będzie zachęcał, albo sam zacznie), więc po prostu daj jej do zrozumienia, że jesteście razem i będzie ok. Jak światem o dramach miłosnych na żadnym konwencie nie słyszałam ani nie byłam świadkiem, a jeżdżę na większość od jakichś 8 czy 9 lat.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.