|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
przewidywanie śmierci
Hej. Przychodzę do was z moją historią którą do końca nie rozumiem i nie wiem czy to jest w ogóle możliwe , a więc tak pewnego dnia jakieś pół roku temu miałam sen że szłam przez miasto i przez pasy przechodzili faceci którzy nieśli trumnę, gdy sie obudziłam byłam przerażona po jakimś tygodniu zmarł taki Pan u nas na wiosce , pomyślałam wtedy o tym śnie , ale po chwili stwierdziłam że to nie może być prawdziwe że to jakaś przepowiednia no nic żyłam dalej. Gdy po jakimś miesiącu znowu mi się przyśnił taki sam sen zaczęłam się martwić bo coś jest nie tak i czekałam przez tydzień czy naprawdę ktoś umrze , ktoś kogo znam , ale minął równy tydzień i nic jednak po półtora tygodnia umarł kolejny starszy Pan z mojej wioski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: przewidywanie śmierci
Starsi panowie mają to do siebie, że stosunkowo często jakiś umiera
![]() Nakręcasz się, dlatego potem Ci się śni śmierć. trwa to pół roku, więc ile takich sytuacji miałaś? Jeszcze bym zrozumiała Twoje rozważania dot. paranormalnych mocy, gdyby to działo się jakoś regularnie - sen i następnego dnia ktoś umiera. Ale tu wygląda na to, że masz sen, a potem czekasz aż ktoś umrze i dopasowujesz to sobie do tego snu. A jak już nie udało się dopasować czyjegoś zgonu, to dopasowałaś sobie ciężarówkę. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2016-09-21 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Zdarzają się dziwne przypadki. W lotka też ktoś wygrywa, chociaż szanse są małe, a liczby przypadkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pyskatka
|
Mi się śniło kilka lat temu, że moja mama zmarla. I faktycznie zmarła w krótkim czasie od tego snu. Ale nie uwazam tego za jakas przepowiednie.
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Mojej siostrze jak śnią się wypadające zęby to ZAWSZE w okresie ok 1 miesiąca coś się komuś w otoczeniu dzieje (umiera albo się dowiaduje o ciężkiej chorobie >choroba typu rak< itd... ostatnio zdarzyło się poronienie). Nie koniecznie jest to znana nam osoba... to może być np. wieść od przyjaciółki, że jej ciotka, babcia, chrześniak itd...
Nie wiem jak to jest... mi się nigdy zęby nie śniły... Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2016-09-21 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pyskatka
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;65555451]Mojej siostrze jak śnią się wypadające zęby to ZAWSZE w okresie ok 1 miesiąca coś się komuś w otoczeniu dzieje (umiera albo się dowiaduje o ciężkiej chorobie >choroba typu rak< itd... ostatnio zdarzyło się poronienie). Nie koniecznie jest to znana nam osoba... to może być np. wieść od przyjaciółki, że jej ciotka, babcia, chrześniak itd...
Nie wiem jak to jest... mi się nigdy zęby nie śniły...[/QUOTE] Jak to mówia gdy snią się zęby i krew to umrze jakis krewny, jesli tylko zęby to dowiesz sie o czyjejsc smierci. Tak zawsze powtarzała moja babcia, mama. Ale czy w tym jest cos z prawdy? Nie wiem.
![]() |
#8 |
Blood and fire
|
Ja mam lepszą historię. Śniło mi się... że żyję. Wstaję, patrzę - rzeczywiście żyję! Potem śniło mi się, że moi rodzice żyją. Po przebudzeniu dzwonię - nosz kurde, żyją pełnią życia!
Zdarzało mi się to wielokrotnie. Skuteczność jest stuprocentowa. Aż się boję spać. Czy to mogą być jakieś wizje z piekła rodem?
Natura twoja jest zła Z tym się pogódź Woła przez ciebie głosem który cię przeraża Słowami których zdawało ci się - nie miałeś w sobie Wytryska z ciebie inna niźli o niej mniemasz jak wrzące źródło o zapachu siarki pod którym omdlewają zielone łąki pozoru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Gdy śnią się zęby, to znak, że należy odwiedzić stomatologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
to,ze starsi panowie umieraja to nic dziwnego - ilosc 'smierci' jaka sie napotyka w zyciu zalezy od otoczenia-jak w okolicy w ktorej mieszkasz jest duzo starych ludzi to no coz...
a smierc Ci sie sni dlatego,ze sie boisz i sobie wkrecilas a potem szukasz potwierdzenia swojej tezy-to,ze ktos umarl w przeciagu tygodnia od Twojego snu to tylko przypadek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.