problemy z motywacj± - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-03-17, 16:50   #1
oliwia1996
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 61

problemy z motywacj±

hej chodzê do liceum i aktualnie nie mam kompletnie motywacji do nauki, do porannego wstawania czy macie jakie¶ sposoby, które odnajd± pozytywne strony ¿ycia?

jedyne o czym marzê to skoñczenie liceum i wyjechanie na studia i poczuæ co to ¿ycie, wiem, ¿e to mo¿e dziwne, ale chcia³abym siê ju¿ chocia¿ trochê usamodzielniæ i patrzeæ ci±gle na to co powiedz± rodzice i sie wyszaleæ
oliwia1996 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-17, 17:03   #2
jaksy
Zasiedzenie

Wiadomo¶ci: 5 625
Dot.: problemy z motywacj±

Cytat:
Napisane przez oliwia1996 Poka¿ wiadomo¶æ
hej chodzê do liceum i aktualnie nie mam kompletnie motywacji do nauki, do porannego wstawania czy macie jakie¶ sposoby, które odnajd± pozytywne strony ¿ycia?

jedyne o czym marzê to skoñczenie liceum i wyjechanie na studia i poczuæ co to ¿ycie, wiem, ¿e to mo¿e dziwne, ale chcia³abym siê ju¿ chocia¿ trochê usamodzielniæ i patrzeæ ci±gle na to co powiedz± rodzice i sie wyszaleæ
To jest dobra motywacja.
Stary 2013-03-17, 19:03   #3
Rule Britannia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 537

Miewam tak czêsto. Zazwyczaj jest to w styczniu i maju, gdy jestem przemêczona szko³±. Po przerwie wakacyjnej, ¶wi±tecznej, zimowej etc. zazwyczaj nabieram ochoty.
Wiesz, ostatnio rozmy¶la³am nad moj± edukacj±. Dosz³am do wniosku, ¿e skoro ju¿ tu jestem, to mogê co¶ wynie¶æ z tej szko³y. Zmusi³am siê, by s³uchaæ na historii, wosie, odrabiaæ zadania ze wszystkiego i jest mi ³atwiej, a przez to chodzenie do szko³y jest przyjemniejsze. Poza tym ja te¿ chodzê do liceum, gdzie lekcje trwaj± jeden semestr od 08.00 do 14.00 a drugi od 14.00 do 20.00, wiêc mam pó³ dnia wolnego i zawsze jest ta motywacja by i¶æ i wróciæ szybko.

Marzysz by wyjechaæ. Ja te¿. Odliczam kartki kalendarza, dni. To powinna byæ Twoja motywacja - zdañ maturê dobrze i wyjechaæ.
Rule Britannia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-17, 19:14   #4
teleskop86
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 597

Cytat:
Napisane przez oliwia1996 Poka¿ wiadomo¶æ

jak pójdziesz do pracy to poczujesz co to prawdziwe ¿ycie nie martw siê, nie ominie Ciê to

teleskop86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-17, 19:24   #5
oliwia1996
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 61

Cytat:
Napisane przez Rule Britannia Poka¿ wiadomo¶æ
Miewam tak czêsto. Zazwyczaj jest to w styczniu i maju, gdy jestem przemêczona szko³±. Po przerwie wakacyjnej, ¶wi±tecznej, zimowej etc. zazwyczaj nabieram ochoty.
Wiesz, ostatnio rozmy¶la³am nad moj± edukacj±. Dosz³am do wniosku, ¿e skoro ju¿ tu jestem, to mogê co¶ wynie¶æ z tej szko³y. Zmusi³am siê, by s³uchaæ na historii, wosie, odrabiaæ zadania ze wszystkiego i jest mi ³atwiej, a przez to chodzenie do szko³y jest przyjemniejsze. Poza tym ja te¿ chodzê do liceum, gdzie lekcje trwaj± jeden semestr od 08.00 do 14.00 a drugi od 14.00 do 20.00, wiêc mam pó³ dnia wolnego i zawsze jest ta motywacja by i¶æ i wróciæ szybko.

Marzysz by wyjechaæ. Ja te¿. Odliczam kartki kalendarza, dni. To powinna byæ Twoja motywacja - zdañ maturê dobrze i wyjechaæ.

faktycznie po d³u¿szej przerwie jako¶ to wszystko wygl±da pozytywniej, uwa¿niej s³ucham na lekcji, wiêcej siê uczê, dostaje lepsze oceny, a potem znowu dó³ i ¶rednia leci i automatycznie te¿ nastrój i wiem, ¿e du¿o ludzi postanawia nie przejmowaæ siê ocenami i uczyæ tylko tego co bêdzie mu potrzebne, ale czasami to jest trudne. Chyba faktycznie to powinno byæ moj± motywacj± i bêde to sobie codziennie powtarzaæ
A tak z ciekawo¶ci na jakie studia chcesz wyjechaæ?
oliwia1996 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-17, 21:37   #6
201610170910
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 807

A ja dla odmiany nie mogê siê doczekaæ koñca studiów Marzê o dniu, który wreszcie bêdzie tym ostatnim na tej okropnej uczelni

Czasy liceum to by³o to!
201610170910 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-12, 09:35   #7
weronikawroblewska
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 68

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Poka¿ wiadomo¶æ
A ja dla odmiany nie mogê siê doczekaæ koñca studiów Marzê o dniu, który wreszcie bêdzie tym ostatnim na tej okropnej uczelni

Czasy liceum to by³o to!
Ja te¿ mi³o wspominam czasy liceum ... A wracaj±c do tematu ja tak¿e mam problemy z motywacj± i s³omiany zapa³ ostatnio szukam jaki¶ artyku³ów jak z tym walczyæ <reklama>

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2016-09-08 o 06:50
weronikawroblewska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-08-12 10:35:07

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.