|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
powrót do byłego, zdrady, żywe uczucie
Witajcie, może któraś z was bedzie w stanie mi pomoc bo ja juz powoli tracę nadzieje...
Bylam w związku z facetem 1,5 roku. Przez ten czas było różne między nami.. Wiem że związek rozpadl się z mojej winy bo nie potrafiłam usiedzieć i pisałam z różnymi innymi facetami słowem bylam strasznie niedojrzała... Od pol roku nie jesteśmy razem ale mamy kontakt telefoniczny. Wiem ze on chciałby ze mną być ale się boi ze kolejny raz go skrzywdze, mówi ze juz nie da rady dać mi kolejnej szansy. Nie wierzy mi ze się zmieniłam i wcale mu sie nie dziwie... Kilka tygodni temu spotkaliśmy się przypadkiem. Spędziliśmy razem trzy dni. Bylo jak dawniej, pocalunki, przytulanie, seks... Powiedzial ze znowu to poczul... Ale jak wyjechał to mowil ze znowu na spokojnie to przemyslal ze jak jest obok mnie to nie myśli logicznie... Nie wiem już co robić, tęsknię za nim, żałuję tego wszystkiego co mu zrobiłam ale dla niego to juz bez znaczenia... Czy jest jakaś szansa na powrót? Co mogę zrobić żeby go odzyskać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: powrót do byłego, zdrady, żywe uczucie
Skoro zwiazek byl taki se, a Ty wolalas pisac z innymi, to po co do tego wracac? Teraz po prostu wzielo Cie na sentymenty lub chcesz kogos miec i kminic. Daj mu spokoj. Facet stracil do Ciebie zaufanie i nie bedzie z Toba szczesliwy. Pogodz sie z tym
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W twoim wieku tez miałam takie zagrywki, jedna rada : nie pakuj sie w żaden związek, wyszalajesz sie jeszcze z 3 lata i wtedy szukaj czegoś poważnego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
W sumie mądry facet, że nie chce się w takie coś pakować. Znajdź sobie kogoś nowego albo się po prostu wyszalej zanim wejdziesz w poważny związek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy kieł
|
Polecam wyszaleć się za wszelkie czasy.. a na resztę przyjdzie swój czas, a może i Ty dojrzejesz emocjonalnie do wszystkiego.
Również sama naważyłaś tego piwa, a teraz musisz to wypić - owszem nie każdy związek musi być jak z okładki czasopisma lub reklam, ale podstawową rzeczą jest, że jak masz faceta, którego kochasz to robisz wszystko, żeby nie stracił do Ciebie pełnego zaufania, bo zaufanie w związku to podstawa. Jak już raz zrobisz rysę to naprawdę ciężko jest ją usunąć. Ja bym mu dała spokój.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to dziwne co piszecie,ja w swoim zyciu nigdy nie przeszlam czegos takiego jak "wyszaleć się".Albo chce sie z tym jednym byc,albo nie chce,prosta pilka. Nie chce,to do widzenia i juz. Szastanie czyimiś uczuciami jest jedną z najgorszych rzeczy jakie człowiek może uczynic drugiemu. Ludzie to nie zabawki.... Warto byloby juz od początku myslec takimi kategoriami... Autorko ,jak nie jestes w stanie zagwarantować ze drugi raz sie to nie powtórzy to daj mu zyc... w spokoju...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wszystkie radzicie mi dać mu spokój.. Tyle tylko ze ja zrozumiałam swoje błędy i chce je naprawić, zależy mi na nim i jestem więcej niż pewna czego chcę. I to nie są żadne sentymenty jak tu ktoras napisała. Szaleć też nie chcę, chce spokojne życie ale tylko z NIM
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wilczy kieł
|
Cytat:
A skoro nie chce rozmawiać nawet przez telefon to on Cię unika. Pozostaje tylko odpuścić.
2017: 19 ![]() 2018: 117 ![]() 2019: 85 ![]() 2020: 87 ![]() Edytowane przez _madame_m_ Czas edycji: 2016-08-27 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.