|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Ch³opak zostawi³ mnie po 5 latach
Cze¶æ wszystkim, piszê tutaj gdy¿ nie potrafiê sobie poradziæ po rozstaniu. By³am z ch³opakiem 5 lat i zawsze uk³ada³o nam siê wspaniale, k³ócili¶my siê ale zawsze to by³y sprawy b³ahe i szybko siê godzili¶my. Nasz zwi±zek by³ zwi±zkiem na odleg³o¶æ widywali¶my siê co dwa tygodnie a wakacje spêdzali¶my razem. Jeszcze w marcu mówi³, ¿e chce ze mn± w koñcu zamieszkaæ, obsypywa³ mnie prezentami. W kwietniu jednak pok³ócili¶my siê parê razy i mieli¶my ciche dni. Podczas ostatniej rozmowy telefonicznej roz³±czy³am siê, ale on szybko napisa³ wiadomo¶æ i przeprosi³, ja jednak nie odpisa³am. Po tygodniu kiedy ja pisa³am do niego i dzwoni³am, on nie reagowa³ napisa³ mi wiadomo¶æ, ¿e to koniec. Nie mog³am siê jednak z tym pogodziæ i nadal pisa³am do niego i dzwoni³am. Po miesi±cu znów do niego napisa³am, a on do mnie zadzwoni³, wszystko by³o fajnie, rozmawia³o nam siê super i tak w ci±gu dnia rozmawiali¶my a¿ 4 razy i za ka¿dym razem to on do mnie dzwoni³. Postanowili¶my siê spotkaæ, spêdzili¶my razem weekend, on mówi³ do mnie pieszczotliwie tak jak dawniej, przytula³, ca³owa³, wyg³upiali¶my siê a nawet uprawiali¶my sex, pó¼niej odwióz³ mnie do domu (140 km). Spotykali¶my siê co dwa tygodnie, ale on nadal obstawa³ przy tym, ¿e to koniec. Czasem pisa³am ja do niego, czasem on do mnie, wieczorami z chêci± ze mn± rozmawia³. Koñcem czerwca straci³ ojca i wtedy te¿ siê spotkali¶my, powiedzia³am mu wtedy, ¿e zrobi³am test ci±¿owy- wyszed³ negatywny, on powiedzia³, ¿e przecie¿ by¶my sobie poradzili i wtedy te¿ spacerowali¶my i trzymali¶my siê za rêce, nawet zaproponowa³, ¿e przyjedzie po mnie i zabierze moje rzeczy z miejsca gdzie studiuje do domu na wakacje. Tak te¿ siê sta³o ale kiedy przyjecha³ by³ ju¿ ca³kiem inny, nawet mnie nie chcia³ przytuliæ i od tego czasu ju¿ nie pisali¶my. Zdarzy³o mi siê napisaæ ale on nie odpisywa³. Tydzieñ temu zawioz³am mu jego rzeczy, które znalaz³am u mnie w domu. Powiedzia³ mi, ¿e niepotrzebnie siê spotykamy bo ja znów narobiê sobie nadziei, odpowiedzia³am mu, ¿e nie chcê z nim byæ i ¿e jest mi przykro, ¿e siê tak zachowuje czyt. nie odpisuje na moje wiadomo¶ci. Nagle jego stosunek do mnie siê zmieni³ znów zacz±³ ¿artowaæ i wspominaæ nasze dawne czasy i jeszcze zapyta³ czy kogo¶ pozna³am. Po¿egnali¶my siê ale z jego strony wygl±da³o to tak jakby czeka³ na jaki¶ krok z mojej strony, jakby chcia³, ¿ebym go przytuli³a. Ja pozosta³am niewzruszona a on nadal siê do mnie nie odzywa. Teraz to ja siebie obwiniam o to rozstanie, my¶lê, ¿e za bardzo chcia³am go kontrolowaæ. Usunê³am go z fb bo nie mog³am patrzeæ jak siê bawi, imprezuje i dodaje kolejne ma³olaty do znajomych. Dziewczyny co o tym my¶licie? Ja go nadal kocham ale boje siê, ¿e wszystko zepsu³am
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 345
|
Dot.: Ch³opak zostawi³ mnie po 5 latach
Cytat:
On sie po prostu odkochal. Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 377
|
Cytat:
Jezeli mam byc szczera to Twoj byly to gnojek, to pierwsza sprawa. A druga-NIE DAWAJ siê wykorzystywac,przeciez koles jawnie po Tobie jezdzi. Napisal ze to koniec i to tyle?! po 5 latach?Bezczelny. Widac podszedl do tego zupelnie na luzie,oddala³ siê a Ty nie zwrocilas na to uwagi..Albo do pewnego czasu krêci³ iu jak siê nadarzyla okazja to powiedzial,ze to koniec. Jakby nie bylo, to nie odezwalabym siê do niego,a o jakichs spotkaniach nie byloby zadnej mowy. Zachowanie okropne :/ :sciana:
<3 Edytowane przez Clemence Czas edycji: 2016-08-14 o 21:03 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Najgorsze jest to, ¿e ja o nim nadal my¶lê, trochê czasu ju¿ up³ynê³o a ja nadal to samo mam w g³owie. Kole¿anki kiedy siê dowiedzia³y o ca³ej sytuacji zamiast mnie pocieszaæ to uzna³y, ¿e mog± ¶wiêtowaæ.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 080
|
poprostu w czasie kiedy sie z toba rozstal prawdopodobnie brakowalo mu seksu a ze ciebie znal i wiedzial ze ulegniesz to zaczal byc mily i doprowadzil do tego co chcial caly czas podkreslajac ze nie jestescie juz para zebys sie nie obrazila jak sie zawinie kiedy pozna inna bardziej interesujaca dziewczyne
nic nie zepsulas i nic by z tego nie wyszlo nie pisz do niego nie zagaduj nie rob sobie nadziei- to juz skonczone |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 345
|
Cytat:
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 513
|
No ale skoro siê rozstali¶cie, to dlaczego w ramach jakich¶ wyja¶nieñ nie za¿±da³a¶ rozmowy tylko spotka³a¶ siê z nim i zachowywa³a¶ siê jakby wszystko by³o po staremu?
![]() Widaæ on ju¿ nie chce zwi±zku z Tob±, a jaki¶ taki lu¼ny uk³ad mu odpowiada.
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 689
|
Dlaczego posz³a¶ z nim do ³ó¿ka? Przecie¿ rzuci³ Ciê, a wiêc nie zas³uzy³ nawet na usmiech z Twojej strony.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 690
|
Cytat:
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 75
|
Facet cie wykorzystal.Chcial sobie pociupciac a ty mu dalas.
Sam koniec tekstu jest dobry kiedy piszesz ,ze on siê bawi i dodaje jakies ma³olaty ;D Ehh kobiety , musicie bardziej byæ uwa¿ne i nie dawac siê.
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.