|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak rozumiec jego zachowanie??
Potrzebuje w miare obiektywnej opinii... Poznalam w pracy pewnego chlopaka. Jest moim koordynatorem, dzieki czemu sila rzeczy musimy sie ze sobą porozumiewac. Juz 1 dnia zachowywal sie wobec mnie mega uprzejmie. Poczatkowo nie zwracalam na niego uwagi, ale wlasnie dzieki temu, ze pytal jak mi idzie, czy jest ciężko, zagadywal czy jestem 1 raz itd. zaczelam sie zastanawiac, czy moze sie mu spodobalam. Po dłuższych rozkminach uznalam, ze pewnie jest po prostu zwyczajnie mily do wszystkich, choc nie widzialam, zeby kogoś jeszcze zaczepial w ten sposob. Nastepnymi razami juz dawal mi lekkie rzeczy do roboty, pytal czy mi pomoc itd., do tego zauwazylam jego spojrzenia i uśmiechy w moim kierunku. Ostatniego dnia w pracy, przed moim wyjazdem na wakacje czekalam na kolege, z ktorym przyjechalam razem do pracy. On to zauwazyl i podszedl do mnie pytajac na co czekam. Do zartow odpowiedzialam mu "na Ciebie" co go zaskoczylo wiec powtorzyl pytanie. Kolega akurat juz skonczyl i szedl w moim kierunku wiec nasz koordynator szybko sie zmyl kończąc rozmowę tekstem "dziewczyna na Ciebie czeka", co wyglądało, jakby chcial zobaczyc czy ktores nas zaprzeczy, ale nie dostał odp. Pare dni pozniej zaprosil mnie do znajomych na fb, co mnie bardzo zdziwilo, bo sie mu nigdy nie przedstawialam. Minely jakies 2tyg i napisal do mnie tlumaczac sie, ze to niby przypadkiem, bo scial sie mu telefon i wyslalo mu wiadomość do 4 osob. Glupi podryw, bo nie jest to mozliwe za bardzo z osoba, z ktora nigdy wcześniej nie wymienilo sie zadnej wiadomosci, no ale tak zaczelismy pisac. Po kilku wiadomościach napisal, ze przypomnialo mu sie, jak mu powiedzialam, ze na niego czekam (o czym ja juz sama zapomnialam), po czym zaczal dogadywac ze "moj chlopak" popsul klimat. Zmienialam temat, ale on do niego wracal, co mnie upewnilo ze chcial sie dowiedziec, czy to moj chlopak czy nie. Jak juz uzyskal odpowiedz, zaczal sypac komplementami, ze piekna ze mnie dziewczyna itd. Zegnajac sie napisal, ze ma nadzieje ze odezwe sie do niego rano. Tak tez zrobilam, ale rano juz widzialam, ze pisze ze mna troche bardziej obojetnie. Pojawily sie tez mile slowa z jego strony np., ze jestem idealna kandydatka na zone, ale ponoć to "dla zartu". Po jakims czasie napisal, ze idzie wziac prysznic, wiec odpisalam, ze czekam, ale juz sie wiecej nie odezwał tego dnia. Jakos po niecalej dobie napisal tylko "dlugi ten prysznic" na co tez mu odpisalam (jakby nigdy nic), ze to podobno dziewczyny dlugo siedza w lazience. Odpisal mi tylko "hahaha no niestety" i na tym rozmowa sie skonczyla, poniewaz ja juz mu nic nie odpisalam. Od tego momentu minal tydzien i ani ja sie do niego nie odezwalam, ani on nic nie napisal. W miedzyczasie polubilam tylko zdjecie, ktore dodal na fb, zeby trochę mu przypomnieć o swoim istnieniu ale nie poskutkowalo :P Im dłużej sie nie odzywa, tym bardziej mysle, ze juz tego nie zrobi. Nie wiem sama co sądzić o jego zachowaniu. Bylam pewna ze mu sie podobam co nawet sam w pewnym sensie przyznal, ale juz taka pewna nie jestem. Nie wiem czy probuje zgrywac niedostepnego, czy po prostu jakos z dnia na dzien przestalam mu sie podobac??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak rozumiec jego zachowanie??
Raczej to byly takie flirciki lub ma juz na oku kogos innego.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
on tired little feet
|
Co do zachowania w pracy to było to normalne zachowanie, nic nie świadczyło o tym że mu się podobasz. Pewnie mu się nudziło więc odezwał się na fejsie. Tyle. Daj sobie spokój.
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Od podobania się do chociażby randki długa droga. Podobać się mu może i 100 kobiet. Liczy się działanie, a nie żarciki i ograne hasełka w stylu "byłabyś dobrą żoną". Niestety trochę wyglądasz na łatwą ofiarę dla takich "czarusiów". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Inna sprawa, że facet też się nie popisał podrywem, więc i Ty nie miałaś ochoty na nic konkretnego poza atencją. Plus na początku parę razy to raczej on powinien inicjować kontakt jako facet, co prawda robił to już w pracy, ale widocznie tutaj to było za mało. Z tej mąki chleba już raczej nie będzie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.