|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
złoto na studniówkę :)
Drogie wizażanki! macie moze jakies pomysly na "złoty makijaż"?? Bede miala na studniówke suknie z gorsetem w kolorze ekru, poza tym mam ciemna karnacje, brazowe oczka i czarne wlosy. Sadze ze zloto bedzie pasowac. Teraz tylko jakies stosowne makijaze i kosmetyki jakimi zostaly zrobione. Moje fundusze nie sa duze. Wezcie takze to pod uwage... Prosze o pomoc!!! Studniowka juz 15 stycznia! Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: złoto na studniówkę :)
hehe, widze, ze nie jestem sama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Wielkie dzieki! Sa sliczne! choco86 tez zwrocilam uwage na Jennifer Lopez i Beyonce bo maja zawsze ciekawe makijaze i wlasnie dlatego pomyslalam o "zlotej buzi". A tak poza tym to udanej zabawy!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej w tego sylwestra tez robiłam sobie „złote oczy”, ja użyłam do zrobienia tej kreski „tuszu do kresek”giordani gold- oriflame, na powiekę nałożyłam dużą ilość brokatu Sephora (w takim małym pojemniczku paillettes glitter) no i oczywiście mocno „wytuszowane” rzęsy. Makijaż pozostał do rana!
Pozdrawiam i życzę udanej zabawy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
justyna83--->>jak nalozylas ten brokat na powieki?czy ten twoj byl w zelu? nie walkowal sie?co zrobilas, ze sie tak dlugo utrzymał?
a czy ktos wie, jak nalozyc na powieke sypki brokat i jak sprawic, by dlugo sie tam trzymal? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Przed nalozeniem musnełam powiekę podkladem (w plynie) do twarzy i potem palcem nakładalam "przylepialam" do powiek. Brokat był sypki uzyskałam podobny efekt a nawet bardziej mieniacy jak na 1 zdjeciu zamieszczonym przez AgaBJ. To byl sprawdzony sposob, rok wczesniej tez uzylam brokatu z SEPHORA tylko ze fioletowego. Robi wrazenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zalaczam fotke na szybko robiona aparatem z telefonu ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.