|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Konto w banku dla córki 14 lat
Cześć, szukam dla mojej córki (ma 14 lat) rachunku bankowego, z którego to ona będzie mogła robić przelewy, płacić kartą i zarządzać pieniędzmi, a do którego to ja będę miała osobny login i hasło, aby móc je kontrolować. Chciałby, aby konto było darmowe. Słyszałam o orange finanse, że mają takie konto w ofercie. Ktoś korzystał? Może coś innego? Generalnie chcę, żeby córka nauczyła się zarządzać swoimi pieniędzmi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Konto w banku dla córki 14 lat
Mój brat założył swojej 13-letniej córce konto "dziecięce" (czy jak to się tam nazywa) w Orange Finanse. Wcześniej bratanica miała normalne konto - trochę moim zdaniem na wyrost, ale wywinęła jakąś akcję i brat wprowadził jej "kontrolę rodzicielską". Przy okazji wymiany telefonu padło na Orange. Z tego co wiem konto jest darmowe, a brat nie marudzi. W jego przypadku to oznaka zadowolenia
![]() Jeśli chcesz mogę dopytać o więcej szczegółów ![]() Edytowane przez Julia_lawend Czas edycji: 2016-08-02 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja miałam takie w mbanku, izzy konto. Pamiętam że tata miał też wgląd, było za darmo i do tej pory go używam mimo że minęło jakeś 7 lat
![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Możesz otworzyć Córce konto Direct w banku ING. Konto jest darmowe, karta, przelewy internetowe także. Córka i Ty możecie mieć osobne loginy do bankowości internetowej i obie mieć dostęp do tego konta. W momencie osiągnięcia 18 roku życia konto się przekształca w zwykłe konto dla osoby pełnoletniej, a z punktu użytkownika nic się nie zmienia
![]() żeby założyć potrzebujesz dowód osobisty córki, jeśli nie ma, to akt urodzenia (odpis skrócony) i Ty podpisujesz wszystkie dokumenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Zdecydowałam się ostatecznie na orange finanse. Darmowe konto z gwarancją Za jakiś czas napiszę recenzję. Na razie córa jest zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.